Záškodník

Záškodník https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101052/zaskodnik-101052.jpg 3 41 7

Přidat komentář

Lavastan
11.09.2021 5 z 5

Velice zajímavá a čtivá kniha. Autor zde popisuje situace, které nejsou běžné a jinde se o nich takto nedočtete. Nenávistné hejty na Marka Chlíbka jsou dílem lidí, kteří si myslí, že jsou chytří ale nejsou. Měl jsem možnost s panem Chlíbkem jednat a byl férový a slušný.

JirkaVaňas
14.05.2020 odpad!

Tragédie od tragického autora...


siaga_shotgun
02.05.2020 odpad!

Neuvěřitelná snůška blábolů. Když to pan Chlíbek psal, byla jiná doba. Lidi mu to žrali, protože jiné informace nebyly. Oblboval s tím puberťáky, kteří mu uvěřili, že má něco společného se Spetsnaz. Což samozřejmě nemá. Dneska se pan Chlíbek živí tím, že praktikuje např. "magii" a další nesmysly. Za 5.000 Vám očistí duši, obydlí, zbaví Vás duchů nebo strachů. Neskutečný chudák a ještě větší jsou ti, kteří jsou ochotni mu na jeho podvody přistoupit a platit za ně peníze...

EvženNovotný
13.10.2019 odpad!

Pan Chlíbek je tak trochu "blázen" a podivín. Kdo zná a sleduje jeho videa na YouTube, nebo jeho články na facebooku, tak ví o čem je řeč. Vysloveně si dělá z lidí "dobrý den", když tvrdí, že sloužil v Rusku a u Spetsnaz. Je to samozřejmě nesmysl, protože ruská armáda v té době cizince nepřijímala (a už vůbec ne ze států NATO!). Udělal si tam normálně civilní střelecký kurz na opuštěné vojenské základně a to je všechno. Velký teoretik a opravdu hodně velký pohádkář. Tomu odpovídá i kniha. Nejde o jeho vlastní text, ale o kompilát různých ruskojazyčných kniha. Něco jsou skutečné návody, které jsou snad i použitelné, něco jsou vysloveně bláboly. Rok od roku je to s panem Chlíbkem horší a horší. V poslední době se dal dokonce na provozování magie. Za několik tisíc Vám třeba provede rituál, kterým ochrání Vaší rodinu a nebo "nějak" zařídí, aby Vám manžel nebyl nevěrný. No, když tomu chce někdo věřit... Kniha je vysloveně blábol. U většiny postupů v ní popisovaných, pokud byste se je pokusili zrealizovat, tak Vás to zabije. Rozhodně nedporučuji!

Dudy431
01.05.2019 odpad!

Jestli pan Chlíbek absolvoval výcvik SPECNAZ, tak nade mnou na bidle chrápal můj zobák John Rambo a velitelem cimry byl Chuck Norris...

Vlk.kh
12.01.2018 3 z 5

Marek některé věci v knize hrotí na můj vkus až příliš do extrému, ale na druhou stranu jde o příručku vycházející z praktik speciálních jednotek, jak už napovídá název knihy a ne jen o nějakou publikaci o bushcraftu. Vybral jsem si z toho to, co uznávám pro sebe samého za užitečné a to ostatní jsem bral, jako zajímavé čtení o postupech a taktice ve vojenském prostředí.

pavel80
18.10.2015 4 z 5

Někdo dílo i osobnost Marka Chlíbka kritizuje, někdo obdivuje, ale mě osobně obě knihy (Záškodník a Vlkodlak) zaujaly, a pokud člověk občas vezme něco trochu s nadhledem, nechá se zde najít mnoho užitečných a použitelných informací.

Autorovy další knížky

Marek Chlíbek
česká, 1972
2001  66%Záškodník
2004  60%Vlkodlak

Kniha Záškodník je v

Přečtených51x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce22x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x
dalších seznamech2x