Zásah osudu

Zásah osudu https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140680/zasah-osudu-140680.jpg 4 32 6

Alex je šťastnou ženou. Má skvělou právnickou kariéru, úspěšného muže a báječnou dceru. Jako blesk z čistého nebe však přichází zpráva z běžného preventivního vyšetření. Alex se pouští do boje s vražednou nemocí, nenachází však oporu v doposud tradičních jistotách – manžel se nedokáže s nemocí Alex vyrovnat a zdá se, že vztah spěje ke konci. Osud však zasahuje znovu a tentokrát se role obrací – dokáže však Alex překročit propast, která oba manžele oddělila, anebo se rozhodne pokračovat v životě sama? ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Lightning


více info...

Přidat komentář

p.stranska
08.03.2024 4 z 5

Přestože je to klasická Steelová s tou vztahovou linkou a hromadou sexu, je tato její kniha silná a řekla bych, že dokonce i snadno zapamatovatelná. A to díky brilantnímu vykreslení Alexiny nemoci a jejích citů a pocitů během léčby. Syrově, bez příkras a zbytečného patosu. Kdo si prožil něco podobného, ten to určitě potvrdí.

Terisek99
16.05.2018 5 z 5

Kniha byla úžasná. Ze začátku mě kniha nebavila, ale pak mě zaujala. Doporučuji si přečíst.


petrulkaa
16.03.2018

Po přečtení prvních stránek jsem chtěla knihu odložit. Neměla jsem chuť ani odvahu číst o tak vážném tématu jako je rakovina. Nakonec mě ale kniha zaujala a zcela pohltila. Jsem ráda, že jsem ji přečetla , neboť je důkazem toho, že boj o život se nemá vzdávat.
Má oblíbená autorka je opravdu mistrem svého řemesla. Je to její již několikátá kniha, která nemá nic společného s červenou knihovnou a to mě no ní baví.

sabca
18.04.2016 4 z 5

Bylo smutné, že se nedokázal manžel vyrovnat s vážnou chorobou manželky, přesto že šlo o spokojené manželství. Úplně se od ní odvrátil a nechal jí ve všem samotnou, bez jakékoliv podpory. Alex si sáhla až na samé dno a odrazit se jí by se nepodařilo, kdyby neměla podporu několika přátel. Knížka stojí za přečtení. Posledních 100 stránek jsem musela dočíst bez odložení knihy.

KateBeckett
14.01.2015 5 z 5

Každý mi říká, ,,Danielle Steel, boože nečti to vždyť je to červená knihovna." Ale tahle kniha je opakem. Silný příběh pojednávající o tom jak se může ze dne na den vše změnit. Že jistotu nemáme v ničem. Upřímně tahle kniha mě opravdu dostala. Byly chvíle kdy jsem musela přestat číst a rozdýchat to.

evasamankova
07.09.2013 4 z 5

Kniha se silným příběhem, napsána velmi čtivě. Několikrát mi bylo opravdu úzko. Kniha o nemoci, lásce a druhých šancích.