Zapletený

Zapletený https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411119/bmid_zapleteny-lZG-411119.jpg 4 896 206

Zapletený série

1. díl >

Je pochopiteľné, že veci sa poriadne skomplikujú, keď sa bohatý, pekný a arogantný muž stretne s krásnou, brilantnou a ambicióznou ženou... Drew Evans zarába milióny a jediným úsmevom zvádza najkrajšie ženy v New Yorku. Prečo zrazu leží celých sedem dní otrasený a zatvorený vo svojom byte a cíti sa mizerne a deprimovane? Tvrdí, že má chrípku, ale my dobre vieme, že to nie je pravda. Katherine Brooksovú zamestnajú v renomovanej investičnej bankovej firme, no nepozdáva sa jej, že by mal do jej života vstúpiť nejaký playboy a narobiť v ňom paniku. Ide jej predovšetkým o profesionálny postup a uplatnenie a jeho pozornosť ju zbytočne rozptyľuje. Ju tak ľahko do postele určite nedostane. Ako sa zrazu zo šviháka a fičúra stane zlomený, beznádejný muž? V jeho živote sa nečakane objaví jedna vec a on si uvedomí, že nedokáže bez nej žiť.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Aktuell
Originální název:

Tangled , 2013


více info...

Přidat komentář

Emma27
17.11.2023 3 z 5

Kniha mě hodně bavila .

uzivatel83509
18.08.2023 5 z 5

Tahle knížka mě hodně pobavila, i když šlo vlastně o jednoduchý děj příběhu.
Styl psaní, kdy hlavní hrdina mluví jako by na čtenáře téhle knihy, mi nevadil.
Příběh byl velice vtipně napsaný, plný erotiky a ani romantika nechyběla :-)


PerfectionistKa
10.04.2023 2 z 5

Spoiler-free komentář k celé sérii.

Jedná se o zábavné, čtivé a krátké oddechovky, ve kterých nejde o žádný hlubší přesah a které jsou (bohužel) založeny na miscommunication trope. Zápletky jsou ze 3/4 postavené na nedostatku slov a přebytku fantazie postav. Reálně by stačilo MLUVIT, říct o 1 (1!!) větu navíc, nedomýšlet si kraviny a byla by z téhle série asi tak hodně krátká kniha a půl. Nejméně průhledný byl v tomhle ohledu 3. díl s Matthewem a Delores, tam byly dějové zvraty založeny spíš na citech, než na absenci komunikace. A co si budem, Matthew byl taky nejlepší postava ze všech.

Čtvrtý díl byl čistě zbytečný, na druhou stranu bylo fajn, že jsem si ještě mohla počíst o tom, jak celá parta tropí další hlouposti. Akorát mě zklamalo, co udělala autorka z Billyho, který do té doby působil jako (až příliš) seriózní týpek. V posledním díle se z něj najednou stal totální zoufalec a ňouma, který si pomalu neuměl sám ani zavázat tkaničky. Další uměle nasazený komický prvek, o to hůř, že zafungoval.

Nejsem zrovna fanda vyprávění s tzv. bouráním čtvrté stěny, kdy vypravěč v díle přímo oslovuje čtenáře, promlouvá k nim, ještě ke všemu, když jde o nahlédnutí do mužských myšlenek, ale pobavit jsem se pobavila. Věřím, že ve své době, přece jen je to už spoustu let od debutu, by to byl lepší čtenářský zážitek. Dneska je podobných dílek tohoto žánru a typu přehršel a tahle série nijak nevybočuje.

Lavina
24.03.2023 3 z 5

Zvláštní styl-vyprávění čtenářům a poučky ..no ze začátku jsme si musela hodně zvykat... chtěla jsem to i vzdát.Ovšem příběh byl celkem pěkný a jako oddychovka fajn i poučky mě nakonec chytly

tatjana1737
14.02.2023

Po delší době jsem potřebovala oddychovku, u které se pobavím, a tak jsem sáhla pro stálici své knihovny - "Zapletený". Přečteno za dva dny a účel to splnilo: vyčistila jsem si hlavu, pobavila se, zasmála se. Emmu Chase jsem objevila před lety, kdy ještě výběr podobné žánrové literatury nebyl tak široký jako dnes. Kdo si Zapleteného přečte teď, asi mu to bude připadat jako průměr, já stále hodnotím velice vysoko. Platí veškeré mé názory na knihu z dřívějška, včetně toho, že Deedee je ujetý blázen a měli by ji zavřít do ústavu :-). Při aktuálním čtení jsem si nejvíc užívala bojůvky a naschvály v práci, možná proto, že jsem se po dlouhé době na rodičovské dovolené vrátila do zaměstnání a kolega je stejný štváč jako já s černým smyslem pro humor :-). Tahle série mne baví a za sebe vřele doporučuji.

miloslava3256
21.01.2023 2 z 5

No, styl vyprávění příběhu se mi líbil, styl mluvení se čtenáři taky. S Drawem jsem se bavila, kolikrát se mi líbili i jeho poznámky, ale co knize fakt nemůžu odpustit byla skladba děje. Začíná to jeho "vorozou" a popisu jak je mu mizerně, pak vypráví jak se s ní pozná a posune dál, až do chvíle kdy se jí bývalý snaží získat zpět. A pak! V nové kapitole je najednou už po týdnu s virózou, ale toto pochopíte až na konci knihy. Stále jsem čekala na moment, kdy se zlomí a dostane se do bodu, kdy kniha začínala ... Kdyby to bylo jinak poskládané dám víc hvězdiček

Artep071
04.10.2022 4 z 5

Sedlo mi to .. bavila jsem se , chechtala jsem se a přečetla jsem to na jeden zátah. Těším se na pokračování :)

Andrea81
03.09.2022 4 z 5

Příjemná oddechovka.

Magdyla.8
01.09.2022 2 z 5

Přemýšlím, jestli se pustím do druhého dílu z pohledu Kate. Jestli mi to aspoň příběh objasní. Kniha mi nesedla, protože Drewovo myšlení mi nebylo sympatické a vulgární výrazy na každé stránce to jen podtrhovaly. Ke konci mi došlo, že je příběh vlastně o ničem ...

Jita160
27.08.2022 5 z 5

Drew naprostý ješita,který si myslí ,že zná ženy?To jako jde :-D
Humorně napsaný příběh s pohledu může,který si užívá svůj svobodný život bohéma než se musí utkat v práci s krásnou Kate.
Ta se rozhodně nenechá zahanbit a dře jak může aby vyhrála a pokořila ho.
Drew konečně potká rovnocenného soupeře.
Chemie mezi obouma je tak silná že ta láska děsná mrcha je oba úplně pohltí.
Konec ten byl naprosto boží.
Za mě rozhodně série k přečtení,moc se těším na pokračování.

Aktenanka
19.02.2022 2 z 5

Tahle kniha nebyla můj šálek kávy. Myslím, že vykresluje muže velmi nespravedlivě a dělá z nich kretény. Chlapi uvažují jinak než ženy, ale nemyslím si, že by většina chlapů uvažovala tak omezeně jako hlavní hrdina. Navíc knížka ve mě nevzbudila žádné emoce - další hvězda dolů.

Mishelle_01
04.02.2022 5 z 5

Kniha na odreagovani vyborna...vcera jsem videla film a musim rict, ze je hodne povedeny a stejny jako kniha.

EasyReads
06.01.2022 3 z 5

Přes veškerá všeobecně kladná hodnocení mě osobně bohužel kniha příliš nenadchla a může za to především nesnesitelný hlavní hrdina.

Pojďme ale začít něčím pozitivním. Příběh je vyprávěn v 1. osobě – z pohledu mužského hrdiny, což není příliš časté, a proto to skutečně oceňuji. Zajímavé je i to, že Drew přímo oslovuje čtenáře a snaží se s ním komunikovat. Díky způsobu, jakým je kniha psaná je mé hodnocení o hvězdu vyšší, samotný příběh totiž stojí tak maximálně za dvě.

Někoho možná pobaví šovinistické řeči a bude se smát Drewovým komentářům na téma 'žena jako soubor otvorů a zábava na jednu noc', já jsem se tedy příliš nebavila a jen doufala, že většina mužů takhle ve skutečnosti nesmýšlí.

Pokud vám nevadí, že je hrdina naprosto nesnesitelný blbec, kterému není pomoci a dokážete se nad jeho sexistické komentáře povznést, tak by se vám kniha mohla líbit, protože rozhodně není napsaná špatně.

Fidibus
15.12.2021 5 z 5

"Neznáš sílu Temné strany."
Přitažlivý úspěšný egoista Drew si užívá života až narazí na Kate a snaží se jí získat. Začátek z pozice chlapa super, pak to bylo trochu líné než došel ke slovu láska, i když se to samozřejmě dalo čekat, a konec s přesvědčováním fakt vtipný. Hezké další postavy, jako Mrcha, kámoši, Dee... A dialogy s Mackenzie a k tomu její Sklenice stojí za to :-). Jdu na další díl.
"Nikdy není pozdě, chlape. Hra neskončila, jen ji přerušili pro déšť."

Dela90
19.11.2021 3 z 5

Obálka je úžasná. Obsah nijak náročný, spíš taková oddechovka. Na můj vkus příliš sprostých slov, ok knížka je psaná z pohledu mužské postavy, takže to k tomu asi patří. Nicméně mě to moc neoslovilo. Ten styl psaní, je takový řekněme jiný. Na oddechové čtení ano, ale další díly už asi číst nebudu.

Vknihách
30.10.2021 4 z 5

Neviem prečo, ale názov tejto knihy som stále čítala ako Zateplený a myslím si, že v tom nie som sama :D Okrem veľa pozitívnych reakcií, som našla konečne aj niečo kritickejšie, a o to viac som sa na knižku tešila.
Musím však povedať, že všetko čo bolo vytknuté inými, mne absolútne neprekážalo. Áno, súhlasím, že Drew sa správal ako rozmaznaný neandertálec, ale našťastie s ním žiť nemusím a ako knižná postava bol úžasný. Na to, že je Zapletený rozprávaný len z mužského uhla, je veľké osvieženie v tomto žánri. Zväčša sa stretávame so striedaním mužských a ženských častí,prípadne sú čisto zo ženského uhla pohľadu a práve toto, čisto mužské myšlienkové pochody (hej,hej, napísané ženou-čiže som si vedomá, že s realitou to asi nemá veľa spoločného), sa mi na knihe veľmi páčilo. Taktiež mi nevadilo, že Drew ako hlavná postava, bol zároveň aj rozprávačom,ktorý vstupoval do príbehu a objasňoval a približoval nám svoje názory. Aj keď mám pocit že Emma sa z Drewa snažila vytvoriť naozaj jedinečného hlavného hrdinu- on jedinečný síce bol,ale tým pádom neulahodí každej žene :\ , niekedy bol naozaj neznesiteľný, namyslený,egoistický, detinský, no jeho zmysel pre humor som žrala...Kate bola zasa príjemná a dosť odvážna, čo sa týka Drewa a vzťahu\ vzťahov. Celkovo sa mi príbeh veľmi páčil. Svedčí o tom môj 2 dňový čítací minimaratón,kedy som knihu brala do ruky čo najčastejšie. Naozaj,knihu beriem komplexne a moje pocity z nej sú skvelé, stále sa smejem,akou "chrípkou"sa celý príbeh začal...to je tak, keď je muž chorý XD
No a čo sa týka obálky... najviac ma zaujala grafika. A to som si všimla až pod prebalom. Ten chlapík (asi to mal byť Drew)je v posteli naaranžovaný dosť umelo a keby viem knihy čítať v obale,tak Zapleteného isto do nejakého obalu oblečiem. Nepomôžem si,ale je to naozaj do očí bijúce.Budem naozaj hnusná a hviezdičku strhnem len kvôli obálke

lihate
21.07.2021 3 z 5

"Vypadalo to, že s Mackenzie trávíš hodně času.“
„Co tím myslíš?“
Pokrčí rameny. „Mluví jako ty. Člověk neslyší každý den, jak čtyřletý dítě říká, že princ Krasoň je ubožák, kterej jen zdržuje Popelku v rozletu.“
To je moje holka.

Přijde mi to nebo je tenhle příběh trochu o ničem? Moc se mi líbit, jak je kniha napsaná. To vlastně dělá většinu čitelnosti. Nějaké hlubší nebo propracovanější téma, příběh jsem ale nenašla. Možná se objeví v dalších dílech, pevně v to doufám. Z počátku jsem se nemohla začíst a přišlo mi to celkově takové nijaké, ale postupně se to lepšilo a druhá část už byla super. Drew je trochu praštěný, egoistický, sebevědomí, ale i tak je vlastně celkem milý a líbí se mi jeho vztah s Mackenzie. V tom je okouzlující. Jeho myšlenky, vyprávění a historky jsou často vtipné, sarkastické a prostě jsem se bavila. Kate je milá, drzá, vtipná, trpělivá s velkou dávkou otevřenosti a důvtipu. Nejde ji nemít rád.

"Nikdy nic nepředpokládejte, i když si myslíte, že víte všechno, i když jste si jistí, že máte pravdu.
Přesvědčte se. Když to neuděláte, může vás to stát tu nejlepší věc, jaká vás v životě potkala."

Maruš.D
17.07.2021 5 z 5

Já jsem knihu poprvé četla před lety a hrozně mě bavila. I teď, po tolika letech se můj názor nezměnil. Styl psaní, kdy k nám Drew přímo promlouvá mi přijde zábavný a docela originální. Příběh jen z jeho pohledu byl velmi zajímavý, i když bych si občas přála vědět, jak se cítí a co si myslí Kate. Zápletka mi přišla smyšlená, vzhledem k tomu, jaký Drew býval a to jak se musel snažit bylo sladké. Je hezké když máte tolik peněz, že se o takové věci nemusíte moc starat. Já osobně mam tuto sérii moc ráda a nevadí mi se k ní po nějaké době vracet :-)

janqa410
08.06.2021 3 z 5

Než se začal Drewe opravdu snažit, přišla mě kniha taková nemastná, neslaná. Ale ta poslední třetina, mě opravdu bavila. Fajn a pohodové, ovšem pro mě jednorázové, letní čtení.

Raislin
16.05.2021 1 z 5

Tady vůbec nechápu hodnocení. Kniha mi přišla, jako když jí psala nadržená puberťačka. Několikrát jsem se musela přesvědčovat, abych knihu dočetla. Takže za mě není dobrá volba.