Zápisník na míru: Kreativní průvodce bullet systémem

Zápisník na míru: Kreativní průvodce bullet systémem https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394036/bmid_zapisnik-na-miru-kreativni-pruvodce-hx0-394036.jpg 4 17 7

Tato kniha bude váš průvodce a pomůže vám spojit všechny deníky, notýsky a poznámkové bloky do jediného zápisníku – přičemž právě obyčejný prázdný zápisník a něco na psaní jsou vším, co budete potřebovat. Krása techniky bullet journal (neboli rychlého poznámkování pomocí odrážek) spočívá v možnosti přizpůsobit si ji přesně podle sebe – ať už potřebujete zapisovat poznámky k několika pracovním projektům naráz, hlídat si plán domácích prací, monitorovat své zdraví, osobní cíle nebo zaznamenávat vzpomínky či nálady. Váš zápisník bude přesně tak komplikovaný (nebo jednoduchý), jak potřebujete. V knize najdete postupy a nápady, jak poznámkovat každý den, inspiraci ke zkrášlení zápisníku pomocí barev, okrajů, rámečků a dalších malůvek, včetně různých typů písma. Tak hurá do plánování!... celý text

Hobby Osobní rozvoj a styl Omalovánky
Vydáno: , Esence
Originální název:

365 Bullet Journal


více info...

Přidat komentář

ovce_na_balkone
02.01.2023 2 z 5

Jediné, co jsem si z knihy poznamenala jako užitečné, bylo skladiště hlášek. Ostatní tipy mi přišly banální nebo nepraktické.

brunettlibrary
20.01.2022 3 z 5

Kniha, má v sobě plno zajímavých nápadů na to, jak si vytvořit svůj deník na míru. Oceňuji málo textu a hodně praktických ukázek. Najdete tu tipy jak si zapisovat přečtené knihy, předsevzetí, lunární kalendář, vzteklou stránku nebo adventní kalendář. Líbila se mi i kapitola o kaligrafii. Není to kniha, kterou nutně musíte mít, ale pro nadšence je to zajímavé obohacení.


domihruzkova
14.10.2021 3 z 5

Některé části byly naprosto zbytečné a přišlo mi, že autoři potřebovali nějak zaplnit stránky. Na druhou stranu, pro člověka, který si rád všechno značí a zapisuje, tam byly praktické tipy.

Amifa
19.07.2021 5 z 5

Super nápady, užitečné rady ... běžím pro tečkovaný zápisník :-)

Vesmich
10.06.2021 5 z 5

Velmi povedené a užitečné! Něco rozhodně nevyužiju, ale mnohé ano a některé nápady jsou skutečně neotřelé.

amaenium
01.06.2021 3 z 5

Taková jednohubka. I když si deníky vedu už jedenáct let, i tak jsem v nich našla tipy na lepší organizaci nebo svou dávku kreativity. Člověk hned nemusí použít všechny druhy organizování a psaní seznamů, ale své si tam každý najde.

katka9892
31.12.2019 5 z 5

Perfektní kniha pro všechny, kdo si rádi dělají seznamy, píšou si úkoly apod.
hodně dobrých nápadů a zajímavých tipů

Štítky knihy

organizace času diáře, zápisníky tvořivost, kreativita deníkové záznamy plánování

Autoři knihy

Marcia Mihotich
novozélandská

Kniha Zápisník na míru: Kreativní průvodce bullet systémem je v

Přečtených22x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce10x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x