Zápisník běžkyně

Zápisník běžkyně https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359948/bmid_zapisnik-bezkyne-dMt-359948.jpg 4 5 2

Tohle není další knížka o běhání, tohle je nejdůležitější pomůcka k reálnému běhání, ať už zavazujete tkaničky a vybíháte na svůj úplně první kilometr v životě nebo se připravujte na maraton. Zápisník běžkyně je tréninkový deník, který vám může změnit a zásadně zlepšit běžecký život. Nepsali jsme ho za vás, ale popíšete ho vy: tréninky, uběhnutými vzdálenostmi, náročností každé trasy, ale i pocity, problémy, běžeckými radostmi, pokroky a závody. K tomu, abyste tréninky i závody zvládla co nejlépe, vás vybavíme více než 200 důležitými tipy o technice běhu, motivaci, zdraví a životním stylu. A přidáme i tři tréninkové plány na trasy 5, 10 a 21 kilometrů od profesionální běžecké trenérky. V každém dni budete vědět, co běhat a jak běhat, aby vám to šlo, aby vás to těšilo a abyste u toho vydržela. Dlouho! ? Zápisník běžkyně je dílem novinářky Jany LeBlanc a vychází v krásné grafické úpravě ilustrátorky Martiny Pavlové.... celý text

Přidat komentář

MadamC
20.10.2019 4 z 5

Musím jedině doporučit. Ze začátku vás donutí nebo vám ty vaše cesty alespoň zpříjemní a pomůže vám z běhu udělat návyk. Samozřejmě, že pár věcí mi tam nesedí, ale tak to bych si ho musela udělat sama a věřím, že každý by k tomu nějakou maličkost měl. Moc mile mě překvapil a udělal mi radost.

v.mojzesova
27.04.2018 4 z 5

Zápisník je skvělá věc a skvěle poslouží jako dárek, stejně tak tomu bylo u mě. Jediné co bych vytkla je, že mi někde řádky přijdou zbytečně dlouhé a jinde naopak nestačí k mému popisu. Dodala bych tam ještě nějaké informace ke každému tréninku, ale chápu, že se tam nemůže vejít vše a že já jako milovník běhu bych potřebovala tu knížku mnohem větší :)