Zápisky z cest

Zápisky z cest https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46053/zapisky-z-cest-46053.jpg 3 20 3

Během své politické dráhy procestoval Václav Klaus v různých politických, státních a „profesorských“ funkcích pět kontinentů. Při svých cestách si pozorně všímá všech zajímavostí, jedinečných zvyklostí a obyčejů, významných či neobvyklých detailů. Své postřehy dokáže poutavou formou přiblížit čtenářům a všechny jeho cestovatelské záznamy mají své kouzlo. Ve svých zápiscích z cest přibližuje čtenářům neopakovatelnou atmosféru z přijetí významného politika, později hlavy státu, naší republiky v jednotlivých navštívených zemích za posledních 17 let. Dozvíme se mnoho zajímavostí o navštívených místech i o setkáních s významnými osobnostmi.Objevíme i celou řadu zajímavých souvislostí vztahujících se nejen k naší minulosti, ale i k naší současnosti.... celý text

Přidat komentář

topi80
15.08.2019 3 z 5

Nečekané překvapení. Co mi může nabídnout technokrat, který cizí země navštěvuje jakožto papaláš s četným úřednickým a novinářským doprovodem? Kupodivu docela svěží čtení a spoustu zajímavých postřehů.

Lukyn96
10.09.2016 2 z 5

Myslel jsem, že Klaus umožní prostřednictvím této knížky čtenářům odlehčenou formou nahlédnout do zákulisí jeho služebních cest. Omyl. Vše se nese ve vážném duchu. Reálie navštívených zemí sice Klaus trochu přibližuje, ale celkově jsem čekal víc.


WEIL
31.08.2011

Prezident cestuje. Hodně. Rád. To se ví. Takže co dělat ve chvilkách kdy se nudí? Zapsat co zažil. A je to tady. Kniha jeho cest je zde.