Na stejné vlně

Na stejné vlně https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481596/bmid_na-stejne-vlne-8RK-481596.png 4 15 3

Záleskautky série

< 5. díl

V záleskautském táboře se plánuje velká oslava a z nedalekého jezera probublají na hladinu dávné sváry. Jo, April, Mal, Molly a Ripley objeví, že ani mořské panny nejsou žádné třasořitky, ale pořádně tvrďácké dámy, které měly vlastní kapelu. April se rozhodne, že podvodní přátelství pomůže obnovit. Možná by ale měla věnovat větší péči svým kamarádkám na souši… Ještě předtím se konečně podíváme, jak vypadal úplně první den, kdy se kámošky až za hrob seznámily! Záleskautky se staly kultem pro moderní čtenářky i čtenáře. Svéráznou formou podporují hodnoty, jako jsou přátelství, tolerance, ochrana přírody a odvaha. Bobříky budou brzy sbírat také v animovaném seriálu na HBO.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Paseka
Originální název:

Lumberjanes, Vol. 5: Band Together , 2016


více info...

Přidat komentář

nakavusterezou
27.12.2023 4 z 5

Ale jo, tohle bylo super:)

sgjoli
02.01.2022 3 z 5

To bylo v této sérii poprvé, co jsem si nebyla jistá, jak přesně hodnotit. Nakonec jdu zlatou střední (a bohužel průměrnou) cestou. Po grafické stránce je to opět nádherně zpracované, má to švih, nahlídneme i do začátku, jak se naše známá a oblíbená parta kamarádek seznámila. Ale po dočtení mi nějak chyběl ten pocit toho, že to byla skvělá praštěná jízda, kterou bych si na 100 % užila. Něco mi tu prostě chybělo. Pořád se to čte dobře, člověka to hned vtáhne, ale nějak mne to tentokrát tolik nezasáhlo, jak jsem byla zvyklá u předchozích dílů. Každopádně i tak jsem ráda, že mám knihu ve sbírce, a pokud u nás vyjdou další díly, určitě se do nich s radostí pustím.


DennisMoore
24.12.2021 5 z 5

Moje milá, vždy a na vše připravená (zále)skautská děvčata se tentokrát vydala k vodě, na vodu a pod vodu. A kdybych na tom vandru hledal chyby nějakým velmi podrobným mikroskopem, možná bych i nějaké našel, jenomže pročpak tahat mikroskop do přírody a kazit si zážitek. Úvodní příběh o tom, jak se holky seznámily, byl fajn a doufám, že v budoucnu se budeme do minulosti vracet častěji, protože ten nový pohled na známé tváře se mi líbil moc.

Autoři knihy

Noelle Stevenson
americká, 1991

Kniha Na stejné vlně je v

Právě čtených1x
Přečtených22x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce6x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x