Zákony myšlení a víry

Zákony myšlení a víry https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35904/zakony-mysleni-a-viry-35904.jpg 4 20 1

Objev Josepha Murphyho, který byl doktorem duchovních věd, filozofie a práva a propagátorem pozitivního myšlení, je pro lidstvo velmi významný. Prokázal, že existují nejen přírodní zákony, ale také zákony duchovní, které jsou platné a důležité pro život. Nazval je zákony myšlení a víry. Věřit znamená považovat něco za pravdivé a akceptovat to. Co náš rozum akceptuje jako pravdivé, to se vtiskne do našeho podvědomí a vyvolá duchovní a duševní emocionální síly, které řídí naše rozhodnutí a konání a uskutečňují v živote naše přesvědčení. Tato kniha nabízí možnost, jak být v životě úspěšní, jak mobilizovat síly vašeho ducha a správně je nasměrovat.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ,
Originální název:

Die Gesetze des Denkens und Glaubens


více info...

Přidat komentář

WEIL
19.09.2011 1 z 5

Jak být v životě úspěšní? Kouknout na statistiku a na možnosti, které život přes jiné lidi nám ukazuje. nesmíme si myslet, že právě my jsme výjimky a co se stalo těm druhým, tak se nám nemůže stát.
V každém člověku je odraz mého já, kdo to pochopí je na tom lépe, než ten, kd se nad tím ani nezamyslí. Nemusí přijít na nic, ale život to jsou jen pokusy, chyby, snaha zmírnit je. Ale málokdo na sobě vidí chyby, na druhých ano. Ale není se čemu divit, protože to je stále opakující se jev.

Kniha Zákony myšlení a víry je v

Právě čtených2x
Přečtených28x
Doporučených1x
Knihotéce10x
Chystám se číst7x
Chci si koupit3x