Zákon lásky

Zákon lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30993/zakon-lasky-30993.jpg 4 10 2

Bantam Romance série

< 155. díl >

Hlavní hrdinkou románu je mladičká Angličanka Paulina. Žije v Altausku, v knížectví ležícím ve střední Evropě, kam byl její otec jmenován vyslancem. Protože má přístup ke dvoru, brzy se seznámí se stejně starou princeznou Margaritou. Princezna musí jednoho dne odcestovat do Ruska, kde se má provdat za velkovévodu, carova bratrance. Jako svou společnici si vybere právě Paulinu. V St.Petersburgu žije Margaretin bratr Maximus, který slouží jako důstojník v carově armádě. Maximus a Paulina se do sebe zamilují, ale car Mikuláš I. má s Maximem jiné plány. A protivit se despotickému carovi znamená opravdu velký hazard… ... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Love Rules , 1982


více info...

Přidat komentář

reader.007
03.10.2019 1 z 5

Za tuhle knihu by B.C. zasloužila pořádných pár polínek přihodit pod kotel, protože poselství pro čtenáře, chci říci čtenářky, je následující:
Milé vdavekchtivé kikiny, chraň vás ruka Páně zajímat se o minulost vašeho nastávajícího! Do jeho avantýr, nebo dokonce nemanželských dětí je vám kulové, tak se hlavně hezky vyspěte, ať na svatbě vypadáte k světu. Nějakým zjišťováním okolností a charakteru byste si pěkně pošramotily začátek šťastného manželství. Musí vám STAČIT, že si bere přece VÁS.

Alinois
16.02.2018 5 z 5

Sňatek mohou mezi sebou uzavřít pouze ti co mají modrou krev. O tom že to není tak úplně pravda nám paní Cartland vypráví zajímavý příběh odehrávající se až v dalekém Rusku.