Základy filosofie, etiky - základy společenských věd pro střední školy

Základy filosofie, etiky - základy společenských věd pro střední školy https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168498/zaklady-filosofie-etiky-zaklady-spolecenskych-ved-pro-stredni-skoly-168498.jpg 3 16 2

Učebnice má, kromě předání základní sumy vědomostí, především inspirovat, podněcovat k formulování vlastních názorů být podkladem pro tvořivý dialog. Na závěr je připojen seznam doporučené literatury. Učebnice pro střední školy, schválená MŠMT ČR na dobu 6 let, přináší klasické základy filosofie a etiky.

Přidat komentář

vslc66
17.09.2023 3 z 5

Kniha je vhodná pre tých, ktorí sa chcú bližšie oboznámiť s oborom - taktiež vie poslúžiť na prípravu k prijímacím konaniam (knihu som využíval ako pomôcky k přijímačkám na VŠ). Môže to byť odrazový mostík k ďalšiemu štúdiu toho, čo človeka zaujalo počas čítania. Samozrejme, ak sa chce človek dozvedieť viac, alebo prehĺbiť svoje vedomosti, je nutné siahnuť po iných publikáciách.

Maryanna
24.10.2012 4 z 5

Pro člověka, který se chce alespoň trochu seznámit s filosofií a etikou je tato kniha vhodná. Jedná se o publikaci určenou pro střední školy, čtenář si může osvojit základy filosofických směrů, může se zamýšlet nad otázkami, které jsou v knize uvedeny. Osobně doporučuji.


Autoři knihy

Vladislav Dudák
česká, 1958
Lenka Adamová
česká, 1951
Václav Ventura
česká, 1951

Kniha Základy filosofie, etiky - základy společenských věd pro střední školy je v

Právě čtených1x
Přečtených28x
Knihotéce26x
Chystám se číst7x
Chci si koupit5x
dalších seznamech3x