Základy astrologie

Základy astrologie https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62457/zaklady-astrologie-62457.jpg 4 9 3

Autor v knize shromáždil poznatky ze své pětatřicetileté praxe a vysvětluje, jak lze vyložit postavení nebeských těles tak, aby to člověku pomohlo překonávat překážky v životě, v povolání i ve vztahu k partnerovi.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Das Grundwissen der Astrologie , 1990


více info...

Přidat komentář

Leonora
15.02.2021 4 z 5

Kniha není zcela vhodná pro úplné začátečníky. Řeší i filozofické aspekty astrologie, píše o znameních i jak o cyklu období roku, popisuje archetypy a smybolický jazyk, časové zákony a otázku svobodné vůle - za to vše body nahoru. Pak ale následuje skok do hluboké vody, direkce, progrese, tranzity a partnerský horoskop, to vše bez dostatečného vysvětlení základů o znameních, planetách, domech a aspektech. Za to body dolů. Taky obsahuje několik praktických ukázek na běžných vztazích.

Amiran
14.08.2014 3 z 5

Není zde popisována astrologie přímo do detailů jako třeba aspekty nebo domy. Spíš zde o astrologii mluví obecně ve "co to je" a jak ji vnímají lidé... Zaujalo mě téma, kde se píše o MC a o tom, že se nemusí nacházet na hrotu desáteho domu. Doporučuju přečíst všem expertům na astrologii, i když se kniha jmenuje ZÁKLADY astrologie.... =D =)


vesirena
02.02.2012 5 z 5

V této knize je velice dobře vysvětlena technika solárních horoskopů, progresí a direkcí, primárních direkcí, tranzitů a partnerských horoskopů...jsou zde vysvětlené věci, které astrolog může a nemusí používat a velice dobře.
Moc se mi líbí i vysvětlení, proč se při používání ekválních domů neshoduje MC s 10.domem a zároveň IC se 4.domem a jak se tato skutečnost v horoskopu může využít...malá útlá kniha, ale plná dobrých informací...

Štítky knihy

budoucnost astrologie vztahy osobnost člověka

Autorovy další knížky

1993  80%Základy astrologie
2000  90%Psychologická astrologie I.
1991  100%Čítanie z ruky - Ako spoznať seba a iných

Kniha Základy astrologie je v

Přečtených12x
Doporučených1x
Knihotéce23x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x