Základy anglické stylistiky

Základy anglické stylistiky https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324107/bmid_zaklady-anglicke-stylistiky-BV4-324107.jpg 5 1 1

Kniha je určena všem, kteří se chtějí vyjadřovat jasnou, elegantní a kultivovanou angličtinou a kteří by rádi zdokonalili svůj písemný projev. Ve stručných komentářích předkládá nepostradatelné informace a praktické rady ohledně stylistiky, slovní zásoby a struktury textů. Publikace je doplněna řadou cvičení a klíčem k řešení úloh.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Jazyky, lingvistika

Vydáno: , Academia
Originální název:

English for Writers and Translators


více info...

Přidat komentář

hanpari
24.06.2019 5 z 5

Aby bylo jasno, kniha je určená všem, kdo mají zájem o pokročilé studium anglického jazyka. Je psaná kompletně anglicky, navíc autorem s bohatou slovní zásobou, takže pokud vás zmatou ony "Základy...", může se stát, že vám kniha bude ležet zbytečně v knihovně.

Nevím, zda nakladatelství chtělo oslovit početnější publikum věčných začátečníků, v každém případě správný překlad titulu by zněl: Angličtina pro spisovatele a překladatele. Jak sami uznáte nic, co by ucenil bojující student.

Pokud ale rozumíte anglicky a na psaném projevu vám záleží, pak neváhejte a investujte do svého vzdělávání. Autor nabízí brilantní dílko, které vás naučí o stylistice a anglickém jazyce víc, než byste se odvážili doufat.

Autorovy další knížky

2019  67%Co funguje ve třídě? Most mezi výzkumem a praxí
1997  100%Základy anglické stylistiky

Kniha Základy anglické stylistiky je v

Přečtených2x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x