Základní kniha reflexní terapie

Základní kniha reflexní terapie https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338629/bmid_zakladni-kniha-reflexni-terapie-rec-OBB-338629.jpg 4 5 2

Průkopnická kniha z oboru reflexní terapie pojednává o výzkumu receptorů na povrchu těla. Přístup této švýcarské terapeutky má celou řadu originálních rysů. Jak si v předmluvě všímá náš přední reflexní terapeut J. Pataky: „V hledání příčin potíží klientů vychází autorka hlavně z faktu, že při velkém toxickém zatížení organizmu se tento rozhodne skladovat toxiny na nejslabší (například operací nebo úrazem poškozené) místo. Hlavní odpovědnost za to dává ledvinám, které nezvládly svůj úkol vyloučit odpady z těla ven. V jejích doporučeních proto téměř nikdy nechybí masírování ledvin hned na začátku ošetření.“ Reflexní plošky chodidel nabízejí možnost léčby prakticky všech tělesných potíží od bolestí zubů a nespavosti až po cukrovku, záněty sedacího nervu nebo rakoviny. Kniha je rovněž doplněna příběhy lidí, kterým tento druh terapie – někdy až zázračně – pomohl z krizové situace.... celý text

Přidat komentář
Doubravka1975
Doubravka1975
29.08.2021 5 z 5

Tak moc zajímavé a inspirativní, že jsem si ji koupila domů. ( Měla jsem půjčenou z knihovny)

Šungitka
Šungitka
28.03.2019 5 z 5

S touto knihou jsem se setkala ještě za hlubokého socializmu v samizdatovém vydání (tajně okopírované). Měla jsem velké zdravotní problémy a díky dlouholetému praktikování této receptorologie jsem si velmi pomohla (nejen sobě, ale i svým blízkým).
Navíc mě tato kniha navedla na myšlenku vzájemných souvislostí, ať tělesných orgánů, nebo psychiky a těla, a tím jsem byla "nakopnuta" k dalšímu hledání.
Dnes je tolik všelijakých knih, spousty informací snadno dostupných i na internetu, ale tenkrát bylo protizákonné i si jen okopírovat stránku, natož knížku. Dodnes jsem za tuto knížku vděčná. Receptorologii, když je zapotřebí používám i teď, a opravdu funguje.


Autorovy knížky

Hedi Masafret
německá
2002  84%Základní kniha reflexní terapie

Kniha Základní kniha reflexní terapie je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x