Základní kniha krystalů, minerálů a drahých kamenů

Základní kniha krystalů, minerálů a drahých kamenů https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332092/mid_zakladni-kniha-krystalu-mineralu-a--Ils-332092.jpg 4 4 3

Zlepšete svůj život po všech stránkách: psychické, fyzické i duchovní s touto knihou o 160 snadno dostupných krystalech, minerálech a drahých kamenech. Kniha obsahuje 190 barevných fotografií a praktické informace o každém kameni. Každá stránka vám poskytuje tyto informace: název kamene, jeho vlastnosti, barvy, odpovídající čakry, planety, prvky, znamení zvěrokruhu, numerologický význam a mentální, emocionální, fyzické a duchovní použití daného kamene. Margaret Ann Lembo také napsala pro každý kámen pozitivní afirmace. Naučte se, jak kameny čistit, pečovat o ně a používat je při léčení, věštbách a pro vlastní duchovní probuzení a osobní rozvoj.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Encyklopedie
Vydáno: , Omega
Originální název:

The Essential Guide to Crystals, Minerals and Stones


více info...

Přidat komentář

vlkodlaq
21.09.2022 odpad!

Chtěl jsem knihu o minerálech a drahých kamenech, ale tohle je snůška ezoblábolů. Pokud Vy věříte, že přiložení toho či onoho šutru má vliv na Vaše zdraví a psychiku, dobře pro Vás, placebo efekt je mocný. Já jsem poněkud racionálněji založený.

Tereza_won
16.01.2022 5 z 5

Za mě kniha krásné zpracována. Zkoušela jsem pak shánět znovu jako dárek a bez úspěchu.


MiaErrian
24.04.2020 5 z 5

Velice dobrá kniha encyklopedického stylu. Každý kámen má svou dvoustranu kde je popsáno, pro kterou čakru je vhodný, co kámen zastupuje, jakému odpovídá živlu, planetě, číslu, Mohsovy stupnici tvrdosti, znamení zvěrokruhu a pak má samozřejmě popisky ke každému atributu - fyzično, mysl, spiritualita, emocionalita plus vlastnosti po věděcké stránce.
Mě se ale také velmi líbí detailní část o práci s kameny - například jinde jsem neviděla takové pěkné návody nebo vysvětlení jak dělat mřížky v různých místnostech. Jsou tam samozřejmě také seznamy podle účelu.

Štítky knihy

kameny andělé afirmace

Autorovy další knížky

2017  75%Základní kniha krystalů, minerálů a drahých kamenů
2016  95%Andělé drahých kamenů

Kniha Základní kniha krystalů, minerálů a drahých kamenů je v

Právě čtených3x
Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce18x
Chystám se číst11x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x