Cena za bozk

Cena za bozk https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489170/bmid_cena-za-bozk-jyz-489170.png 4 73 20

Zakázaní muži série

1. díl

Je možné odolať zakázanému? A čo ak je tým zakázaným najpríťažlivejší muž, akého ste kedy stretli? Nech si hovorí, kto chce, čo chce, som kráľovná nemožných vzťahov! Jasným dôkazom je to, že ma môj bývalý chcel zabiť a pritom ma „len“ zjazvil na krku a potom som sa musela presťahovať na druhý koniec krajiny a zmeniť si meno. Keď mi do života vpadne Mason Lowe, láska je u mňa na poslednom mieste. Ale tá chémia medzi nami, tá je neskutočná! Popiera všetku logiku! Keď som v jeho prítomnosti, cítim sa taká živá, ako nikdy predtým. Mohol by byť mojou spriaznenou dušou... Má to však jeden malý háčik. Je gigolo. Páni, ja si teda viem vybrať!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy

Vydáno: , Pandora
Originální název:

Price of a Kiss , 2013


více info...

Přidat komentář

Tamirai
20.08.2023 4 z 5

Milo ma prekvapila táto knižka. Čakala som niečo oddychové, kde nebudem ani premýšľať a dostala som veľmi zaujímavý, občas aj smutný a zároveň krásny príbeh o láske. Hlavných hrdinov som si veľmi obľúbila a ich postupné budovanie dôvory, priateľstva a vzťahu sa mi páčilo. Rovnako aj milé odkazy na Harryho Pottera.

ardeas
30.07.2022 4 z 5

Prečítané za 1 den. Ako relaxačna kniha velmi dobre. Dosť vyvážené, aj rozumu, aj blaznivosti a nebolo to az také cukrové, ako pri tomto type kníh býva, s malou davkou sexu, ktoré to okorenili, nie zabili dej :D


Vendyorit
30.07.2022 4 z 5

Pro svou kategorii knih - oddechovky, od kterych nelze cekat nic hlubsiho - tato kniha perfektne plni svuj ucel. Proste takova oddechova jednohubka. :)

Ewe291
07.07.2022 5 z 5

Milujem, milujem, milujem ..... Ano je to tak bola to krasna kniha plna vsetkeho co tam ma byt

0197
25.06.2022 5 z 5

Jedna z nejlepších knih, co jsem přečetla. Rozhodně mě čeká každoroční rereading. Celá tahle série vypadá hodně dobře. Už aby jsem se mohla začíst do dalšího dílu. Zakázaný prvek v každé knize? Bezva. Těším se.

Začnu hlavním hrdinou. Mason je rozhodně nejobětavější hlavní hrdina za dlouhou dobu. Miluje svoji sestřičku a mámu. Převezme odpovědnost způsobem, který vynáší, aby se postaral o účty, aby mohl studovat. Na začátku vidíte, jak se k tomu dostal. Ta jejich bytná mi pila krev. Babizna. Mason byl tak oddaný, milující, laskavý, milý. Přesně někoho takového jako je Reese potřeboval. Holku, která neuvidí sex na prodej ale uvidí jeho. Ze začátku působil nepřístupně, ale jakmile si Reese pustil blíž k sobě ukázal své pravé starostlivé já. Pro lidi, které miloval by udělal první poslední. Bože, chtěla bych být součástí okruhu lidí, které tak miloval.

Není to od začátku zalité sluncem a duhou, procházka růžovým sadem a už vůbec to není jednoduché. Byla jsem zvědavá, jak si autorka s tématem gigola poradí. A poradila si dobře. Kdo si myslí, že Mason bude nafoukaný a bude mít sebevědomí až na měsíc a zpátky, tak je na omylu. Cítíte, jak trpí. Jak se sám nenávidí. Myslí si, že není nikoho hoden. Ani holky, kamarádky, kamaráda. Měl můj obdiv, jak se o obě staral a jak mu na nich záleželo. Bylo mi líto, jak se k němu někteří chovali. Měl na sobě nálepku a lidi o něm měli plno předsudků. Ženy se k němu chovali hnusně jako k věci, brali ho jako zábavu a vůbec ne jako člověka.

Reese byla hodná, trochu bláznivá a střelená holka. Občas se chovala vyspěleji vzhledem ke svému věku, občas trochu dětinsky. Byla zábavná, chytrá, občas dost zvědavá. Od všeho tak nějak něco a díky tomu, jsem si jí oblíbila. Na to, co se jí nedávno přihodilo to vše zvládala hodně dobře. A proč ne. Každý je jiný. Někdo by se vzpamatovával týdny a nikdo se oklepe rychle. Moc pěkné byly scény, kde byla spolu se Sarah. Hezky se o ní starala, dělali různé zkrášlovací procedůry a celkově ji brala jako svou kámošku. Jak začali s Masonem číst Harryho Pottera bylo roztomilé.

Vztah těch dvou to je kapitola sama o sobě :-). Už od začátku je to k sobě táhne. Postupně vznikající kamarádství, flirtování, poznávání se. Těšíte se, až to mezi nimi už konečně praskne. A když to nastane je to úžasný, nádherný, vášnivý, plné opravdové lásky, citu, porozumění. V knize toho najdete opravdu hodně. Místy se budete usmívat, jindy budete zoufalí, smutní a budete trnout, jak se to vše vyřeší. Témat k zamyšlení je tu opravdu hodně. Nenudila jsem se, četlo se to samo a nemám nic co bych za sebe vytkla.

Dle různých recenzí je to spíše doporučováno mladším čtenářkám. Ale nevím, dle mého je to spíše pro starší. Za mě je to rozhodně new adult než young adult. Osobně jsem si příběh užila a to mám blíž ke třicítce než k dvacítce :-).

Až na prolog tu není pohled Masona. Toho se dočkáme v desátém díle. Už aby to bylo :-). Netrpělivě vyhlížím druhý díl. A co teprve třetí díl, kde bude hlavní hrdinkou Eva, která to taky nebude mít vzhledem k tomu, co se jí v tomto díle přihodilo jednoduché. Těším se a Cenu za bozk maximálně doporučuji.

MarKy95
20.06.2022 2 z 5

Podle hodnocení zde jsem čekala rozhodně něco víc. Za mě zklamání.

petusska01
11.06.2022 4 z 5

Tento príbeh sa mi páčil. Je relatívne originálny, ale čo sa mi páči je, že sa neriadi kliše- stretol som ťa,prestal som, všetko je ružové. Autorka sa hlbšie zaujíma o postavy a ich rodinný príbeh, pričom sa tam toho dosť deje - gigolo, stigma, financie, expriatel, postihnutie, tehotenstvo...veľa preveľa , ale takým nenásilným spôsobom. Reese sa mi zdala nejaká veľmi dokonalá, ale nevadila mi, bola príjemná. Mason bol taktiež až na jeho rodinnú situáciu dokonalý, a kebyže nie je gigolom, tak by som povedala ze až "nudný". A inak, boli oni vôbec na nejakom rande?? :) príjemné, skôr pre mladšie ročníky, odporúčam.

evineckY
05.06.2022 5 z 5

Myslela jsem, že to bude jen plytká romantická láska, ale to jsem se spletla !
Romantické to samozřejmě je, ale taky napínavé s dobrou zápletkou a příběhem.
Jsem spokojená.

moma08
24.05.2022 5 z 5

Tohle byl krásný romantický příběh, i když místy smutný.
Jsem ráda, že jsem si tuhle knihu přečetla.

Kukicka
11.04.2022 2 z 5

Po komentarich a neuveritelne vysokem hodnoceni jsem ocekavala nejakou pecku, ktera me strhne dejem nebo rozcupuje emocema a ono nic. Dostala jsem naprosto prumerne, mozna spise lehce podprumerne divci cteni. Do sekce "pro zeny" bych to tedy nezaradila

Jurajovamaka
02.04.2022 5 z 5

Príjemná kniha na relax po práci. Človek pri nej nemusí nič rozmýšľať, ani uvažovať. Taká romantika s jemnými prvkami erotiky.
ODPORÚČAM

narisa
31.03.2022 5 z 5

(SPOILER) Velice zajímavá kniha. Masona si člověk zamiloval, ale ne kvůli vnějšku, ale kvůli tomu, že i v tak mladém věku převzal zodpovědnost za svou rodinu (i za tu cenu, kterou za to musel zaplatit), za to jak miloval svou sestru, za jeho lásku k Reese. Musím říct, že většinu knihy jsem vnímala to pouto mezi hlavními postavami, ale ani ne sexuální, ale spíše duševní. Oni si byli opravdu blízcí a měli se hodně rádi. Hlavně člověk cítil Masonovu bolest z toho, že platí za něco, k čemu byl dotlačen okolnostmi. Z knihy sálala touha po někom blízkém, po útěše a porozumění.
Když jsem na začátku zjistila kolik je hlavním hrdinům let, tak jsem byla zklamaná, protože jsem se bála toho, jak se z dané situace Mason vyváže. U Reese si myslím, že útok Jeremyho zvládala až příliš dobře, ne, že bych jí to nepřála, ale myslím si, že by se s takovým týráním a šokem nedokázala jen tak vyrovnat, a podle mého názoru to mohla autorka více rozvinout.
A co to je s těmi ženami? Jak se k Masonovi mohli tchovat, jako k odpadu? Neměli by mu být spíše vděčné? Opravdu nepochopím takové zneužívání.
I tak vřele doporučuji. Opravdu skvělé čtení. Doufám, že vyjde celá série.

Jurajovamaka
31.03.2022 5 z 5

Príjemná kniha na relax po práci. Človek pri nej nemusí nič rozmýšľať, ani uvažovať. Taká romantika s jemnými prvkami erotiky.
ODPORÚČAM

zuzak82
29.03.2022 4 z 5

(SPOILER) Kniha je čtivá. Překvapilo mě, že prolog je z pohledu Masona, ale zbytek knihy je už jen z pohledu Rees.
Je to jedna z mála romantických knih, kde mužský hrdina Mason je okolnostmi donucen být gigolo, což mu brání navazovat normální vztah. A když se v jeho životě objeví dívka, která ho přitahuje a cítí k ní náklonost, snaží s ní najít řešení. A právě vztah mezi Masonem a Rees, jejich sbližování, kamarádství a flirtování, je to nejlepší na knize. Mason je moc hezky vykreslená postava. Obětavý, láskyplný, ale taky poznamenaný svou práci a realitou běžného života.
Za to postava Rees byla pro mě taková průměrná. Její chování a osobnost mi přišly místy až zvláštní. Měla jediného přítele, který ji roky omezoval, bil a následně málem zavraždil, přesto je po půl roce schopna chodit na vysokou, okamžitě ji Mason sexuálně přitahuje a v duchu mluví jak puberťačka a ne někdo, kdo prožil tolik traumat. Asi chtěla autorka mít pro hrdinku nějakou temnou minulost, kterou by pak na závěr ještě mohla využít pro drama na konci. Ale mě to celé i včetně závěru s bývalým ex přišlo divné a vlastně zbytečné.
Pozornost si zaslouží i Eva, sestřenice od Rees, která se chovala fakt hrozně a divila jsme se, proč ji Rees má tak ráda. Nějak jsem jim už od začátku nevěřila to jejich přátelství. Přesto mě autorka trochu překvapila ke konci, kdy Eva po určité situaci obrátila. Mimochodem třetí díl série bude vyprávět její romantický příběh.

Celkově bych dala 70%.

nina3905
26.03.2022 5 z 5

Perfektná romantická kniha, ktorá priniesla čitateľom hlavného hrdinu Masona s nezvyčajným zamestnaním. Príbeh prečítate rýchlosťou blesku, pretože je doslova návykový. Autorku zaradím jednoznačne medzi moje obľúbené. Už teraz sa teším na pokračovanie série.

Ralemo
23.03.2022 5 z 5

(SPOILER) Tuto knihu jsem měla v seznamu už dlouho a konečně jsem se k ní dostala. Přečteno rychlostí blesku, nádherně napsaný příběh, chytlavý, nešlo se odtrhnout. Zajímavé téma gigola, který se snaží peněžně zachránit rodinu. Chemie mezi hlavními hrdiny byla neskutečná, nádherně fungovala. Určitě doporučuji přečíst!

Vknihách
01.03.2022 5 z 5

Moja prvá skúsenosť s touto autorkou dopadla nadmieru uspokojivo. Už upútavky a úryvky vydavateľstva na knihu Cena za bozk sľubovali perfektný príbeh a ten som aj dostala.
Úvod bol z pohľadu hlavného hrdinu Masona. Nie je tajomstvom, že popri štúdiu pomáhal mame s financiami tým, že predával svoje telo. Práve na začiatku sa dozvedáme ako sa to všetko začalo,no postupujúcim príbehom,kde už bola rozprávačkou Reese, vidíme aj odvrátenú stránku takéhoto povolania. Nie je to len o "pekných" peniazoch,ale aj o odsudzovaní,predsudkoch a nálepke. Ani Reese to nemá v živote jednoduché,doslova utiekla zo svojho rodiska na opačnú stranu krajiny k rodine,kde navštevuje miestnu vysokú školu. Jej príbeh je až šokujúci a dozvedáme sa ho len veľmi pomaly. Veľmi sa mi páčila (aj keď v úvode som bola zhrozená, akým spôsobom musela Reese vpadnúť do brigády)linka so Sarah s DMO. Reese starostlivosť o ňu zvládala perfektne a bolo krásne, aké puto si medzi sebou vytvorili.
Celkovo autorka píše príjemne, do príbehu zakomponovala viacero zvratov a zápletiek a tu musím vyzdvihnúť práve tú finálnu. X( Takto som stískala oči, prečo to musela dokafrať takýmto klišé koncom,ale vytrela mi zrak! Takýto záver som naozaj nečakala a som veľmi, veľmi spokojná. A v epilógu sme sa dozvedeli aj čerešničku na torte, čo sa stalo s pôvodcom Reesených problémov. Cena za bozk je romanticko-iskrivá pecka s kvapkou erotiky,kopou zvratov a perfektného mixu ľudských pováh. Na konci knihy je "návnada" na ďalší diel série a teda... vyzerá to byť na rovnakú pecku akou bola prvá časť

Majka1979
08.02.2022 5 z 5

Príbeh Masona a Reese ma chytil za srdce. Zo začiatku dvaja obyčajní mladí ľudia, ale obaja majú problémy ako sa vysporiadať so svojou minulosťou a žiť v súčasnosti.
Spočiatku sa nemajú v láske. Ale po čase sa z nich stanú priatelia a neskôr sa rozhodnú dať svoje životy ako-tak dokopy.
Nebude to však jednoduché. Minulosť sa im bude chcieť obom pripomenúť a keď to nečakajú, môže to priam bolieť.

Určite môžem odporúčať a už teraz sa teším na pokračovanie série

Anna195
07.02.2022 5 z 5

No úvod musím zmieniť, že ma veľmi zaujalo nezvyčajné povolenie hlavného hrdinu. Povedzme si pravdu gigolo nie je typické povolanie pre knižných hrdinov, no zároveň som čakala, že to bude ďalší playboy. Ale Mason mal veľmi ďaleko od playboya a tým mi ešte viac učaroval. Je to jednoducho chalan, ktorý vám ukáže, čo znamená slovo obetovať sa, a čo znamená láska k rodine. Mňa si jednoznačne získal svoju starostlivosť voči sestre, ale veľakrát mi prišlo ľúto, čím všetkým si musel prejsť a aj to, ako sa ľudia z jeho okolia voči nemu dištancovali a hneď ho odsúdil. No až na hlavnú hrdinku Reese, ktorá mu ukázala, aký skvelý človek on sám je.

Keď sa na scéne objavila Reese o zábavu bolo určite postarané, keďže to bola ďalšia svojská hrdinka, ktorá sa mi hneď od prvého momentu v príbehu zapáčila. Bláznivé dievča, ktoré sa skutočne nebojí povedať, čo si myslí. Aj napriek tomu, pred čím utekala, tak na mňa pôsobila ako silná a vyrovnaná hrdinka, ktorá sa len tak nevzdáva.

V príbehu prevláda slow-burn linka a myslím, že autorka urobila len dobre, keď na ňu stavila, keďže Reese a Mason prechádzali z priateľstva k láske. Medzi oboma bola skvelá chémia a iskrenie, ktoré postupne naberalo na intenzite, slovné prestrelky či nevinné flirtovanie medzi nimi stálo za to. Ich spoločné scény som si naozaj užívala. V príbehu sa objavila aj záporná postava, ktorú som nenávidela od samého začiatku, čo značí, že autorka príbeh skvelo vymyslela.

Knihu môžem len odporučiť a teším sa na ďalšiu časť, kde bude opäť zakázaná láska.

lucie.sela
01.02.2022 5 z 5

Autorka mi svým psaním opravdu sedla. Příběh hezky plynul a osobně jsem se nemohla dočkat až budu moct ve čtení pokračovat. Na toto téma je už velké množství knih, ale i tak jsem si příběh i jeho zápletky velmi užila. Jediné co mě mrzí, že i česká vydavatelství nemají podobný plán jako Pandora, protože autorka si to rozhodně zaslouží. Těším se na pokračování :)

Autorovy knížky

Linda Kage
americká
2022  88%Cena za bozk

Kniha Cena za bozk je v

Právě čtených1x
Přečtených97x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených5x
Knihotéce110x
Chystám se číst29x
Chci si koupit6x
dalších seznamech2x