Zakázaná píseň

Zakázaná píseň https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444018/bmid_zakazana-pisen-0i0-444018.jpg 4 34 10

Stella se snaží vést poklidný život na Novém Zélandu. Ráda by také zapomněla na Olivera, po němž jí zůstala památka v podobě zraněného srdce a dcery Holly. Po letech života v osamění konečně otevřela své srdce novému muži. Zároveň ale ohlásí svou návštěvu Oliver a Stella má zlé tušení.

Literatura světová Novely Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Melodie der Zauberbucht , 2017


více info...

Přidat komentář

babiočka
12.12.2023 4 z 5

Hezký čtivý příběh. Romantika, dobrodružství i částečný pohled na život v okouzlujícím prostředí Nového Zélandu. Jen mi nějak nesedí název knihy s jejím obsahem. O jakési zakázané písni tam, podle mého názoru, žádná zmínka není.

Allla9
10.03.2022 4 z 5

Láska, romantika, krásná příroda, ale i intriky a napětí. To vše je v této oddychové knize.


Janabib
06.11.2021 3 z 5

Asi nejhorší kniha od této spisovatelky. Naprostá slátanina náhod a nehod. Hlavní hrdinky se chovají dětinský, nevyzrále a úplně nelogicky. Nemohla jsem se dočkat až to dočtu a přečtu si něco pohodového.

malýčtenář
07.07.2021 4 z 5

Jako vždy spisovatelka nezklamala a jeji pohodové a romantické čtení člověka naladí na dobrou strunu. Odpočine si od starostí a s napětím sleduje osudy hrdinů a doufá v dobrý konec. Jak jinak u této spisovatelky.

radus
22.04.2021 3 z 5

Taková romantická pohádka, ale nebylo to úplně špatný. Líbilo se mi prostředí, ve kterém se příběh odehrával.

putpuda
11.04.2021 3 z 5

Jednou jsem odložila, potom se ke knize vrátila. Mám knihy Laury W. ráda, ale tahle mi moc nesedla...nevím no. Možná jsem jí měla odložit na jindy. Mám teď "thrillerovou" náladu ;)

jeny-v
14.03.2021 4 z 5

Tato kniha mě zaujala svoji obálkou a anotací. Ráda si občas přečtu i příběhy, které se odehrávají na vzdálených a exotických místech. Že jde ještě o romantiku s trochou napětí, tak to už je bonus navíc.
Osmnáctiletá Stella, dcera s krví maorských předků, slíbí své matce na smrtelné posteli, že neopustí své dědictví - ostrov Taupatiti, ač měla v plánu odejít se svou láskou Oliverem do Londýna. Zůstala, aby se vyhnula kletbě a postarala se o tento milovaný kousek země. Úspěšně vede farmu s mušlemi a šneky, nabídne domov ženám - válečnicím, vychová dceru Holly a odmítá veškeré milostné vztahy. Obchodní jednání ji svede s Jaydenem, vinařem, který se po dvaceti letech vrátil z Francie, aby se ujal rodinných vinic. Do toho ještě přijde dopis od Olivera, že se vrací na Nový Zéland a chce "zemřít v jejím náručí". A máme tu i "padoucha", který se snaží připravit Stellu o ostrov. Hezký je i příběh prokletí rodu sepsaný před sto lety ve starém deníku.

alnahu
27.01.2021 4 z 5

Kniha z ostrova Taupatiti- v překladu Kouzelný ostrov je majetkem rodiny a povinností je dle zákona předků ho chránit. V minulosti byli dědici jen ženy ,ne je jinak je i v tomto příběhu. Ostrov vlastnila Moana ,která porušila tuto tradici a umírá na rakovinu-věří tomu ,že je to klatba a neměla ostrov nikdy opustit a proto sepíše závěť a ostrov zdědí její dcera Stella. Ta se cítila ,jako běloška a musela přijmout dědictví Maorů. Prožije na ostrově velmi dobrodružný život a najde zde po letech i životního partnera.

Pípasek
26.12.2020 5 z 5

Krásný romantický příběh. Spletité rodinné vztahy (resp. svobodná matka s dcerou), láska, zklamání i nenávist

alexis818
29.11.2020 4 z 5

Hezký příběh z Nového Zélandu, prostě Walden, ale umí lepší příběhy. Velmi oddechové čtení a také velmi předvídatelné.

Kniha Zakázaná píseň je v

Přečtených43x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce92x
Chystám se číst21x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x