Zahrada hříchu

Zahrada hříchu https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15377/bmid_zahrada-hrichu-cyP-15377.jpg 4 14 4

Celé roky žila Laurel osaměle a v ústraní, dobrovolně uvězněná ve starém domě uprostřed zpustlé zahrady. Teprve Alec Stanton - cizinec, kterého si najala jako zahradníka - vnesl do jejího života světlo a dal jí novou neději. V temných koutech zahrady však číhá nepřítel: žena či muž, který si přeje, aby se Laurel vrátila do své izolace, a neváhá dát jí svou nenávist najevo,. Laurel nezbývá než bojobat. Bojovat o svou budoucnost a svobodu, o život ... o lásku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Garden Of Scandal , 1997


více info...

Přidat komentář

Senza Jenka
15.03.2024 2 z 5

(SPOILER) Tohle je velmi podivné dílo. Kniha byla napsána před více než 25 lety, ale obyvatelé Hilsboro se chovali jak před 100 lety. Pořád řeší, že je to asi namířené proti ní, ale jeden z prvních útoků byl na Aleca (naříznutý pás na šplhání). Duševní pochody, úvahy - ne zcela nereálné, ale prostě jsem se do nich nedokázala vžít.
Prudí mě autoři, kteří píší o věcech, jimž nerozumí a předpokládají, že čtenář je blb. Kdyby Laurel přes den uplácala něco z hlíny a večer to strčila vypálit do pece, výsledek by byl tristní. Pára, vznikající uvnitř hlíny, by dílo zničila. Každý střep musí nejdříve vyschnout!!!

Tefnut
28.01.2018 4 z 5

Tuto knihu jsem už jednou četla a vrátila jsem se k ní po několika letech znovu. Je to příjemné čtení, které nechybí láska, ale i vztahové zápletky. Kniha se pěkně četla a byla takovým malým oddechem na večer.


Luccy78
26.11.2016 5 z 5

Velmi příjemné čtení o vině, odpuštění, lidské závisti a hlouposti. A hlavně o lásce, která kvete v každém věku..

fidáš
19.03.2014 5 z 5

Hezké oddychové čtení.