Hraběnka a podkoní

Hraběnka a podkoní https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354050/bmid_hrabenka-a-podkoni-Ifs-354050.jpg 4 24 7

Sophia, dcera a dědička bohatého hraběte z Yardley, je poprvé uvedena do londýnské společnosti. Jelikož jí otec stále vnucuje nějaké ženichy, rozšíří o sobě na jednom plese pomluvu, že dává přednost prostým mužům před šlechtici. Pár dní nato se v jejich stájích objeví nový podkoní, který Sophii často doprovází na jejích projížďkách po Hyde Parku. Sophia se v jeho přítomnosti cítí nezvykle příjemně a netuší, do jakých problémů se kvůli svým neuváženým prohlášením dostane…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

A Noble Man , 2001


více info...

Přidat komentář

miruska1
12.10.2022 4 z 5

Líbilo se mi to, moc dobře se to četlo.....

vcielka
18.09.2022 4 z 5

(SPOILER) Kniha nebola zle napísaná, čítala sa hladko. Opisy mala autorka krásne, ale akosi mi tam chýbalo vzájomné utužovanie vzťahu medzi hlavnými hrdinami. Autorka veľmi, ak vôbec, ich dialógy a interakcie medzi sebou nerozvíjala. Skôr len opísala ako autor, že cez deň boli spolu na vychádzke a tým to zhaslo. Ani, keď ju ako čeľadín opustil, nebolo cítiť zo Sophie to pravé trápenie, ktoré by musela cítiť, keby bola naozaj zamilovaná. Autorka síce o tom napísala, ale absolútne to ku mne nedoľahlo. A ten koniec, dúfala som, že ho trochu potrápi a premyslí si to všetko, ale nie. Veľké sklamanie v tomto prípade. Ale na rozdiel od iných počinov tejto autorky, bola táto knižka už technicky lepšie zvládnutá, čo bolo prekvapenie, keďže túto knihu napísala skôr ako tie knižky, čo som od nej čítala. Môže to byť však i prekladom.


1marskr
23.08.2021 4 z 5

Kniha se mi líbila, byla čtivá, nechyběla láska, tajemství, humor, akce... Někdy je lepší, když je kniha kratší bez zbytečného nastavování.

alekis
05.08.2021 4 z 5

Bonbónek... cukrátko...
přečteno zakrátko...
Karamel, oříšek, čokoláda...
to každá romantička ráda...
:-)

havrmoni
01.08.2018 3 z 5

Takovà relaxační oddechovka.

MinaHawke
23.07.2018 3 z 5

Sophie se chce vdát jen z lásky a ne kvůli titulu. Takové oddechové čtení.

Luccy78
04.08.2016 4 z 5

Tentokráte nám šestý díl ze série Záhady opatství Steepwood ukáže příběh krásné Sophie, která si chce vzít muže na základě toho, co k němu cítí a odmítá si prostě jen tak někoho vzít kvůli titulu. Do cesty ji vstoupí Benedict, který se vrací domů po delším pobytu v cizině a okamžitě mu padne do oka. Jenomže jak si získat její přízeň a především srdce? Když by se Sophie dozvěděla, kým ve skutečnosti je, hned by ho odmítla.. Proto se lord Benedict rozhodne pro takovou malou lest..