Vražda před svatbou

Vražda před svatbou https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310891/bmid_vrazda-pred-svatbou-b8u-310891.jpg 3 11 6

Záhady Lucy Stoneové série

8. díl >

Záhadný příběh s krimi zápletkou. Jakmile Lucy Stoneovou požádá přítelkyně, aby jí pomohla s přípravou dceřiny svatby s internetovým milionářem, obětavá Lucy se vrhne na věc. Vždyť co může být příjemnější než svatební oslava v novém zahradním altánu Stoneových? Růžové představy však dostávají jednu ránu za druhou – především v důsledku zásahů ženichovy matky, která postupně vyvolává chaos, kde se dá. A ženich Ron si i za krátkou dobu pobytu v Tinker´s Cove nadělá nepřátele na každém kroku. Když se u přepychové ženichovy jachty najde ve vodě Ronovo mrtvé tělo, Lucy si nemyslí, že smrt nastala nešťastnou náhodou, a, jak už má ve zvyku, začíná po viníkovi pátrat na vlastní pěst. Napadá ji, že by to dokonce mohl být i někdo z jejích dobrých známých. A skutečný vrah je zatím rozhodnut udělat vše, aby zabránil odhalení…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Wedding Day Murder , 2001


více info...

Přidat komentář

akinomV
04.03.2023 3 z 5

Úplně bych to nepovažovala za detektivku, ale za příjemné oddechové čtení z malého městečka. Hlavní hrdinka mi úplně nepřirostla k srdci, ale jinak to nebylo špatné. Jen škoda, čekala jsem víc té detektivní části. Ale případ se vlastně vyřešil tak nějak sám....

pip11
26.09.2021 4 z 5

Detektivkou bych to nenazvala, je to prostě odlehčený, pohodový příběh z přístavního městečka, ve kterém se mimo jiné odehraje vražda. Bylo to pěkné a oddechové čtení.


alnahu
18.02.2020 2 z 5

Předsvatební přípravy na které se všichni těší -příběh z malého městečka,kde se všichni znají .A kdo je zde navíc tomu je usilováno o život.Kniha mě příliš nebavila.

čef
03.05.2019 4 z 5

Připomíná jeden z dílů „To je vražda, napsala“. Také takové mělké povídání o přípravě svatby a manželských problémech zejména s dětmi. Děj se samozřejmě neprozrazuje, ale naznačím, že závěr působí docela komicky. O vraždě se dozvídáme hodně po polovině knihy, což také svědčí o hromadě řečí, které se tu vedou. Dodám převelikou čtivost tj. charaktery jako z čítanky, přehlednost a jednoduchost textu a je jasné, komu se kniha bude určitě líbit.

konicekbily
17.11.2017 2 z 5

Pro mne chudák autorka podle mne tápe v tom, co chce psát. Asi to měla být detektivka ve stylu Marry Higgins Clark. Ale nějak se to nepovedlo - je to spíše červená knihovna s velmi malým náznakem detektivky. Další knihu autorky číst nebudu.

Joyce24
05.03.2017 2 z 5

Jedná se o oddechovou knížku, jednoduchá zápletka a konec jak vystřižený z červené knihovny. Čekala jsem od knížky mnohem víc, proto jen dvě hvězdičky.

Štítky knihy

detektivní a krimi romány americká literatura

Autorovy další knížky

Leslie Meier
americká
2015  62%Vražedná čokoláda
2016  58%Vražda před svatbou

Kniha Vražda před svatbou je v

Přečtených12x
Knihotéce32x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x