Záchodky celého světa

Záchodky celého světa https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29473/zachodky-celeho-sveta-29473.jpg 4 11 2

Neobyčejně zajímavý výlet po světových toaletách je zdrojem poučení a zábavy. Kniha Toalety světa nabízí neodolatelnou pouť po světových toaletách, od moderních kabin, které vyjíždějí ze země v centrálním Londýně, přes vratkou boudu na chůdách v Karibiku, bolivijskou toaletu vytesanou do velkého kaktusu, po toaletu z ryzího zlata v Hongkongu. Konečně je zde kniha věnovaná nejmenší místnosti vašeho domova.... celý text

Žánr:
Literatura naučná

Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Toilets of the world , 2006


více info...

Přidat komentář

NorthFinder
01.01.2021 5 z 5

Knihu lze přečíst na jeden nádech, proložená fotkami na každé straně seznamuje s celoplanetárním pojetím vyprazdňování. Vtipná, poučná, zábavná.

zp87
16.12.2014 5 z 5

Vtipná a (ač to slovo nemám moc ráda) poučná knížka.
Je plnáááááá obrázků. Vrátila jsem se do dětských let a hlavně prohlížela a prohlížela.
Prošla u nás celou rodinou.

Ale aby to nevyznělo tak, je to knížka o ho***... eh - o ničem, to né. Člověk si při prohlížení uvědomí, že je rád, že žije, kde žije.
Samozřejmě, mohlo by být i líp (existují totiž i záchodky ze zlata, kde vás zezdola ovane vlažný vzdoušek ovoněný kapkou něžného parfému...) ale nestojí to za ten risk, že byste skončili hůř - a bohužel, lidí, kteří žijí hůř je více, než těch, co žijí lépe.
Protože bych skutečně nerada vykonávala potřebu v podřepu do díry v zemi, zatímco by vedle mě dělala úplně to samé jiná ženská - a přitom bysme se mohly klidně držet za ruce a dívat z očí do očí - aniž by nás dělila jakákoli zástěna...


Autoři knihy

Siân James
velšská, 1973
Morna E. Gregory
kanadská, 1971

Kniha Záchodky celého světa je v

Právě čtených1x
Přečtených15x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce8x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x