Zabudnutá láska

Zabudnutá láska https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171934/zabudnuta-laska-171934.jpg 4 44 7

Speváčka Tess je na výslní svojej kariéry, keď ju nečakaná rodinná udalosť prinúti vrátiť sa do mestečka, kde vyrastala. Na jej veľké prekvapenie ju tu nečakajú len pekné spomienky, ale aj najväčšia láska jej života.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Small Town Girl , 1997


více info...

Přidat komentář

uzivatel4895
04.01.2022 5 z 5

kniha je úplne iná ako autorka zvykne písať, a práve preto ju mám najradšej, nemám rada tie dramatické útrpné príbehy, toto bola krása, nevedela som sa odtrhnúť, milujem príbehy naplnenia platonickej lásky po rokoch, a to ako jej ukazoval tie výstrižky, ktoré si o nej hromadil, bomba, skoro som spadla zo stoličky, nádherné vykreslenie postáv a popisy deja, páčila sa mi tá scéna, ako sa naňho ,,vrhla,, v aute, no mega vzrušujúce, v žiadnej inej knihe (myslím knižky, ktoré som doteraz čítala, nielen od Spencerovej) nebolo nič tak dobre opísané, ale asi už moc prezrádzam, ale to sú vypichnuté okamihy, prečo si musíte knihu prečítať, inak v prvej kapitole som vôbec nečakala že ,,on,, bude ten hlavný, dosť hrozne o ňom rozmýšľala, dej bol preto neočakávaný, za mňa 200 bodov, v mojej knižnici má tento kúsok popredné miesto

RendyaDav
13.01.2020 4 z 5

Pěkný románek na klidné čtení....


MakiMel
17.07.2019 4 z 5

Standardní románek s očekávátelným koncem...

allyska
23.10.2018 3 z 5

Knížka se hezky četla, určitě nadprůměrná ve svém žánru. Ale je fakt, že pro mě nedosahovala takových kvalit jako jiné knihy od této autorky. U těch předchozích jsem měla na krajíčku, příběh jsem prožívala, tady ne. Všechno do sebe až moc dokonale zapadalo a bylo to trochu předvídatelné. Ale to nevadí, i tak byla knížka moc pěkná.

amysa
24.01.2014 4 z 5

Další přečtený příběh od této autorky mě přesvědčil o tom, že se mi její styl psaní líbí. Tato knížka mi navíc hezky zpříjemnila zcela neplánovaný pobyt v posteli a já se moc ráda ponořila do příběhu countryové zpěvačky Tess, která se po letech vrací do svého rodného města, aby se postarala o svou maminku, nastupující do nemocnice na operaci. Tess zde dostihnou nejen vzpomínky na své dětství a studentská léta, ale setká se znovu se svou rodinou, sousedy, spolužáky a uvědomí si, že při své práci, kterou má hodně ráda a nechce se jí vzdát, postrádá především lásku.... Líbivý příběh, který vás pohltí a nepustí, dokud nedočtete až do konce. Vůbec jsem se nenudila a těším se na další hezké příběhy od této spisovatelky.

modranka
05.11.2012 4 z 5

Príbehy zo šoubiznisu nie sú moja parketa, ale tento príbeh nebol len o hudbe a speváčke, ale o medziľudských vzťahoch mimo tejto oblasti, o zomknutí rodiny, o sesterskej žiarlivosti na úspech, o starej láske, o láske s akýmsi zotrvačníkom, o výmene partnerov a o kadečom inom. Jednu hviezdičku som ubrala kvôli tomu, že chvíľami v príbehu bolo všetko príliš ideálne, a to často odpútava myšlienky od samotného deju.

willi
20.07.2011 3 z 5

Nikdy jsem nečetla červenou knihovnu, ale tuhle knihu jsem dostala, takže jsem zahodila předsudky a pustila se do čtení. Myslím, že na svůj žánr byla nadprůměrná. . .i když nemám srovnání s ostatními knihami podobného rázu ;-)