Vzchop se!

Vzchop se! https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475012/bmid_vzchop-se-bOq-475012.jpg 4 72 5

Zabiják démonů série

< 3. díl >

Tandžiró a Nezuko se střetli se dvěma démony, ze kterých se vyklubali Kibucudžiho přímí podřízení, a v následném souboji se před jejich naváděnými míči snaží ochránit Tamajo a Juširóa. Dokážou s jejich pomocí tyto samozvané „démonské měsíce“ porazit? A získají konečně nějaké vodítko, které je zavede blíž ke Kibucudžimu?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Fantasy

Vydáno: , Crew
Originální název:

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba


více info...

Přidat komentář

Atlantis
22.02.2024 3 z 5

Já se snažím, opravdu chci být fanouškem téhle série. Ale když ono je to všechno tak tuctové, obyčejné a stokrát jinde viděné. Bojovník silný ve spánku - One Piece much? Hlavní postava bojující i se zlomeninami - říkal někdo MHA? Protivník, ze kterého vyleze něco jiného? Tady je seznam tak dlouhý, že se ani nebudu snažit. Kresba je přinejlepším průměrná, ta velká očiska se sem prostě nehodí. Jako půjdu dál, ale čekám na zlom. Buď se stane něco, co ze mě udělá fanouška, nebo to půjde do kopru.

ariannpHm
10.01.2024 5 z 5

Podle mě zatím nejlepší díl. Doporučuji.


klaraj093
13.08.2022 3 z 5

I tento 3. díl byl super a pokračuji tedy v dalším čtení ostatních dílů, doufám že budou taky takové..
Přijde mi jen trošku škoda že člověk má tu mangu přečtenou za chviličku..

Lenka.Vílka
25.05.2022 5 z 5

Nemám tušení, co sem napsat, protože kniha na mě působila jako propojovací díl, a moc děje nemá. Což není důvod, proč by měla být automaticky špatná špatná...ale nijak zvlášť děj neposunula...trochu škoda...

Pokračujeme tam, kde se skončilo minule a pořádně akční jízdou to dořešíme. Abychom se vydali na cestu a potkali nového kamaráda. Kuk na obálku. Ze začátku to byla docela sranda. Většího strašpytla a sraba jsem jsem neviděla už hodně dlouho.

Jenže potom přijde akce s obludou a všechno je to strašně krásně nakreslený a plný nápadů i ohledně toho, co se děje v tom domě. Bylo to skvělý. Stejně jako to, kam mě jako čtenáře tenhle díl nasměroval. Byť nebyl v tomhle ohledu (děje) nijak extrémně naplňující...

robin9739
28.09.2021 4 z 5

Příběhově nás tato manga nějak dál neposune, je to jen další lov na démona, který stojí v cestě za lékem pro Nezuko a pomstou za smrt rodiny. Zato se zde seznámíme s několika novými postavami. Většina z nich je zajímavá a u některých si myslím, že budou důležité i do budoucna pro celkový rozvoj příběhu.

Jako vždy mě překvapila, a hlavně zaujala autorova nezměrná fantazie co se týče vzhledu, charakteru a schopnosti démonů. V tomto díle hrdinové narazí na démona, jenž se ukrývá v domě. Démon má na těle bubny, a pokaždé když zabubnuje, tak se změní rozmístění pokojů uvnitř domu, nebo třeba levá zeď je vpravo, nahoře je dole atd... Je to velmi složité pro hlavní postavy a pro nás zas velmi zábavné a originální.
Každý díl této mangy je malý střípek do velkého příběhu, už teď se těším na další díl a na další originální démony a souboje.

Hlavně bych chtěl v tomto díle vypíchnout grafické a kreslířské umění. Kojoharu Gotóge se díl od dílů zlepšuje a jeho kresba je čím dál hezčí, kvalitnější a méně matoucí. Celkově je to od prvního dílu posun, méně matoucí více detailní.

Štítky knihy

komiksy manga démoni

Autorovy další knížky

Kojoharu Gotóge
japonská, 1989
2021  88%Krutost
2021  88%To ty...
2021  86%Vzchop se!
2022  89%Soud Pilířů
2021  89%Nezlomitelné ostří

Kniha Vzchop se! je v

Právě čtených2x
Přečtených85x
Doporučených7x
Knihotéce40x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x