Zabij tu mrchu

Zabij tu mrchu https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345499/bmid_zabij-tu-mrchu-Q10-345499.jpg 2 15 4

Nesnesitelná ženská, která pije krev nejen manželovi a celé rodině, ale i sousedům v domě, je pro mnohé nejen otravnou mrcha, ale také persona non grata. Dokáže někomu z nich lézt vtíravá, klevetivého a zlomyslná žena v letech na nervy, být pro kohosi natolik nebezpečná, že ji snese ze světa triviálním způsobem bez mrknutí oka? Otázkou pro dvojici vyšetřovatelů je, kdo sáhl na život ženě a kdo to udělal s vědomím, že se nic hrozného nestalo, jen je na světě o jednu mrchu méně.... celý text

Detektivky, krimi Literatura slovenská
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Zabi tú mrchu , 2014


více info...

Přidat komentář

konicekbily
05.11.2019 odpad!

Sebekritika: nepochopil jsem hloubku myšlenek autorky v této knize ale přidávám doporučení: nekupujte, nepůjčujte - nečtěte!

Ms.Iris
18.05.2019 1 z 5

Zvláštna kniha....keď ju neprečítate, o nič neprídete.


alnahu
20.02.2018 1 z 5

Také jsem jaksi nepochopila z této knihy o jaký žánr se jedná ,zda o má být psychologická detektivka či humorný román. Příběh uťáplého Juraje Barana, který má za manželku nesnesitelnou ženskou , která pusu nezastaví a stále ho jen peskuje a buzeruje. Dojde mu trpělivost a musí tu mrchu zabít. Jak píše L.Helena-"docela trapné dílko" .A to se ještě hlavní postava paní Baranová jmenuje ,jako já Alena.

L.Helena
05.01.2018 1 z 5

Všechny postavy v příběhu jsou neskutečně hloupé, vůbec jsem nepochopila, o jaký žánr se autorka snaží. Zda se jedná o rádoby humoristický román (trochu nadsazené, spíš delší povídka - 156 stran), nebo je to detektivka, či se autorka snaží o proniknutí do psychologie postav. Asi od každého trochu, ale ve výsledku jen trapné dílko zavánějící snahou vydat něco za každou cenu.