Za tebou
kniha od: Sibel Hodge
KoupitKoupit eknihu
Chloe Bensonová se probudí svázaná v hrobě a netuší, jak a proč se v něm ocitla. Zvládne se odtamtud dostat a uprchnout, ale nikdo jí její příběh nevěří – ani policie, ani doktoři a její manžel Liam už vůbec ne. Když pojme Chloe podezření, že jí Liam lže, nezbývá jí nic jiného, než se vrátit do vlastní minulosti. Sleduje své stopy, aby se dozvěděla pravdu a přežila. Ale někdo je jí v patách… Dívej se za sebe. Nikdy nevíš, kdo tam je....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435844/big_za-tebou-QXw-435844.png 3.7133Literatura světová, Romány, Thrillery
Vydáno: 2020, Kalibr
Look Behind You, 2014
Komentáře (48)
Kniha Za tebou

Knížka byla poměrně čtivá, ale o psychopatickém a manipulativním partnerovi už jsem četla mockrát.
Takže nic nového pod sluncem.
A konec?
Ten tedy vůbec nepřekvapil, zklamání.

Velice příjemné čtení. Taková jednohubka. V jednu chvíli si myslíte, že víte kdo je padouch a najednou je prostě zase všechno jinak.
"I potom všem cítím pod nohama pevnou půdu - poprvé po hodně dlouhé době. Jako bych měla konečně v plicích kyslík a v srdci naději. Říká se tomu myslím druhá šance."

Dobré víkendové čtení, i když téma už několikrát popsané. V době svého prvního vydání /2014/ asi musela kniha sklidit velký úspěch. Román je čtivý, není rozsáhlý, jsou zde dramatické situace a děj má spád.
Psychologicky laděný příběh učitelky Chloe, která se probere v podzemní hrobce, z které se jí podaří uniknout. V nemocnici se dozvídá od doktora Traynora, že trpí psychotickými epizodami, a bohužel jednu nedávno prodělala. Poslední její vzpomínkou je narozeninová oslava manžela Liama. Detektiv Summers nevěří o jejím únosu, a tak musí sama začít pátrat, co se stalo mezi večírkem a pohřbením zaživa. Ještě, že "našla" kolegu Jordana.....

Kniha je čtivá, řekla bych bez hluchých míst, možná také proto, že je poměrně krátká. Padouch je v podezření v podstatě hned od začátku, nicméně občas můžete zapochybovat. Konec byl rychlý.
Pokud hledáte jednoduchou čtivou thrillerovou jednohubku, je to tohle. Ale asi si jen půjčte.

Kniha vás vtáhne do děje hned od začátku,ale myslim ,že tak nejak sem vědela jak to nakonec dopadne.

Celou dobu jsem chtela knižku odložit a to hlavně kvůli hlavní postavě. Jak ta mně pila krev! Ja prostě opovrhuju lidima,co se sebou nechají vláčet jako s kusem hadru. Jak si nechala nadávat od svého muže,že je tlustá, skaredá,nic neumí atd. Jako tohle číst a celých 200 stran?! Celou dobu se nic nedělo,po celý příběh jedna a ta samá písnička. A to její minulá kniha byla vyborná!
Štítky
kriminální thrillery thrillery pro ženy
Autor a jeho další knihy
2021 | ![]() |
2020 | ![]() |