Za hranou

Za hranou https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482836/bmid_za-hranou-1Ug-482836.jpeg 4 144 25

Na kolenou série

< 3. díl

Olivia Bridgeová byla vždy vzorná dívka – dobré známky ve škole, dobří přátelé a dobrá práce, kterou jí zařídili její bohatí rodiče. Jednoho dne se Liv ve snaze začít žít život, který bude opravdu její, rozhodne pomoci svým bratrům otevřít nový řetězec fitness center v New York City. Právě ve chvíli, kdy se začne v novém světě orientovat, se ocitne mezi dvěma muži, kteří jako by si nepřáli nic jiného, než ho obrátit vzhůru nohama. Will Donovan disponuje kapitálem, díky němuž by se sen bratrů Bridgeových mohl snadno uskutečnit. Dostat jejich upjatou sestru do postele se zdá být odpovídající odměnou za možné riziko. Liv je tou nejinteligentnější a nejvíc sexy puritánkou, jakou Will kdy poznal, a už se nemůže dočkat, až se mu ji podaří zlomit. Ian Savo si na druhou stranu myslí, že život je příliš krátký na to, aby ho vedl podle cizích pravidel. Dělit se o ženy s někým jiným pro něj není nic nového, takže když ho Will s Liv seznámí, nemůže se už dočkat, až ji ochutná. Ale aby se oba zamilovali do stejné dívky, nebo se zamilovali vůbec, to nikdy nebylo součástí plánu ani jednoho z nich…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Over the Edge , 2016


více info...

Přidat komentář
adela2230
adela2230
12.03.2024 3 z 5

Kniha má zajímavý námět. Ale nedokážu říct, zda se mi líbí nebo nelíbí. Spíše mi na ni něco chybělo...

SáraR.
SáraR.
16.02.2024 5 z 5

Tento tip romantiky, ze tří pohledů, jsem četla poprvé, ale hrozně mě to bavilo. První půlku knihy jsem si říkala, kdo z koho, ale pak mi začalo svítat. Rozhodně jsem nečekala takový závěr. Ke konci už jsem jim jen držela palečky. Tahle série mě vážně chytla a rozhodně doporučuji!!


majina13
majina13
13.01.2024 4 z 5

To jako vážně???!! Bohatá princezna, která se pro dobrý sex nezatěžuje svou pověstí a je schopna horoucně milovat více princů :-) :-):-)
Asi jsem už moc konzervativní :-)

Rapeh
Rapeh
18.11.2023 4 z 5

Velmi se mi líbil nekonvenční příběh. Boří všechny mýty a jde proti proudu. Přečteno za jedno odpoledne.

Ešína
Ešína
26.09.2023 2 z 5

Nevím.. Líbilo, nelíbilo? Oproti předešlým dílům mám smíšené pocity. Uznávám, že námět je zajímavý ale stejně mi to nějak nesedlo. To, že čtenář čeká nějaký konec ale ten je jiný, byl za mě ovšem plus.

Makyt
Makyt
17.09.2023 5 z 5

(SPOILER) Jo tak tohle byl vrchol celé trilogie. Pořád jsem si říkala, čím Liv překvapí a tak trochu jsem Iana čekala už od druhého dílu, kde měl pár rozmluv s Liviným bratrem. Ale tohle jsem teda vážně nečekala. Na začátku jsem si říkala, že se pletu a že tím druhým do páru bude Will. Že to ale nebude pár, ale rovnou trojka, tak to bylo megapřekvapení.

Ivanka83
Ivanka83
17.06.2023 4 z 5

Tak to bylo něco... Z milostného trojúhelníku trvalý vztah ve třech (nebo ve čtyřech? )
Pořád jsem čekala co Will provede, a že Liv skončí s Ianem. No, to jsem se pěkně spletla :-)

Kristy.Seb
Kristy.Seb
17.05.2023 4 z 5

Tak tohle jsme nečekala. Tento díl naprosto vybočil ze série. Něco takového si neumím vůbec představit, ale jako příběh tobylo zajímavé a čtivé.

ivca6341
ivca6341
23.12.2022 5 z 5

Poslední díl ze série se mi líbil nejvíc.

zuzka5372
zuzka5372
11.12.2022 2 z 5

Mám z knihy rozporuplné pocity. Asi je to tím milostným trojúhelníkem. O takových vstazích slyším čím dál více, nicméně si to neumím dost dobře představit. Kniha nebyla špatná, ale silně zakořeněny vzorec lásky a romantiky mezi dvěma lidmi mi nedovolil si příběh plně užít.

NiKub
NiKub
10.08.2022 3 z 5

(SPOILER) Vau. Knihu jsem dočetla. Čekala jsem něco jako v předchozích dílech. Že půlka bude jen samé kecičky a pak nějaké zmínky o sexu. Tahle kniha byla úplně o ničem jiném. To že Liv najednou měla dva muže a oni o sobě věděli v dnešním světě není nic nového. Čekala jsem že konec knihy bude o tom že si vybírá jednoho z nich fandila jsem Ianovi) a úplný boom. Ne jen že zůstala s oběma ještě porodila dceru.Všechny tři díly byli dobrá oddechovka ale nic co bych mohla číst za pár let znovu

Kudík
Kudík
24.07.2022 3 z 5

Upřímně jsem ráda, že mám tuto sérii za sebou, a že to nebyl zrovna můj šálek kávy. Přestože mám pro mnohé porozumění, je toho i hodně co nechápu, a proto se mi zrovna toto hůře hodnotí. Zpravidla mi muži (které jsem poznala nebo znám) přijdou převážně teritoriální, takže si myslím, že v dlouhodobém horizontu nemají polyamorní vztahy dlouhého trvání. Navíc dva hráči jako Ian a Will se lusknutím změní v zamilované, ochranářské a pečující partnery, navíc v jistém ohledu monogamní. :) Ale budiž Liv přáno. Překvapením byla i celkem vlažná reakce bratrů.

georginaa
georginaa
06.06.2022 3 z 5

Tenhle díl mi připadal nejžhavější co do sexu. Ze začátku to mělo pěkný děj. Myslela jsem, že se budou více přátelsky dohadovat, jenže pak se to zvrtlo v samý sex. A to pokračovalo stále dokola, že děj se vlastně ztrácel a řešily se jen Livini vztahy. Mít dva partnery v dnešní době není nijak vzácné, myslím, že se to děje dost často. Polyamorie – "mnoholáska" je v téhle době nejčastěji zmiňováno, zda to ale vydrží dost dlouho, to zatím nikdo neví.

Laf
Laf
05.05.2022 3 z 5

Hodně dlouho jsem přemýšlela, jak bych měla tuto knihu ohodnotit. Nakonec bych ji ohodnotila jako takový průměr. Příběh sám o sobě nebo jeho myšlenka je zajímavá, ale občas jsem se u toho nudila a do čtení se nutila, protože mne to tak nebavilo. Konec to trochu zachránil. Tam už to nějaký spád mělo. Kniha není úplně špatná, číst se to dá, ale něco tady chybělo. Z celé série byl tento díl pro mne nejslabší.

Andrejka91
Andrejka91
17.04.2022 2 z 5

Ó můj bože... Jak tuto knížku hodnotit...
Po přečtení dvou předchozích dílů, jsem očekávala, že to bude podobné. Ale tato knížka mě naprosto vyrazila dech a pořád přemýšlím, jak by takový vztah v reálném životě mohl dlouhodobě fungovat a všichni v okolí s tím nakonec byli v pohodě. Pro mě naprosto nepředstavitelné a toto se děje snad jen v knížkách. Neznám chlapa a ani jsem neslyšela o chlapovi, který by byl schopný se dělit, takovy neexistuje

vendysantos
vendysantos
25.01.2022 2 z 5

(SPOILER) Za mě velké zklamání. První díl nebyl tak špatný, ale asi to tím mělo skončit. Druhému dílu jsem dala tři hvězdičky, tomuto musím dát jen dvě.
Will mi byl nesympatický. On i Ian si zakládali na své promiskuitě, nechtěli se vázat. Pak se ze dne na den stali oba dva starostlivými partnery ženy, kterou považovali za bohyni, o kterou se chtěli dělit. Polyamorie, v dnešní době z nepochopitelného důvodu tolik moderní, mi přišla zvrácená a úplně mimo mísu. Hlavně poté, co Liv otěhotněla. Nehodilo se mi to k ní.
A přišlo mi, že autorka popisovala všechny milostné scény ze všech dílů více méně stejně a přehnaně, což už přestalo být zajímavé.

petulkapeta
petulkapeta
08.01.2022 4 z 5

Na tomhle přiběhu se mi libila ta nekonečna laska k ženě, vůbec mi nevadilo že to bylo dvěma muži o to to bylo zajimavější. Bylo pěkne se setkat i s ostatními a sledovat jak jsou uplně všichni propojeni

zuzak82
zuzak82
30.12.2021 4 z 5

(SPOILER) Hlavní hrdinka Liv si začne vztah se dvěma muži, kteří jsou navíc blízcí přátelé a vytvoří tak milostný trojúhelník. Oba hrdinové Will a Ian se do ní zamilují. Každý je jiný, nabízí ji něco jiného a pro Liv je těžké si vybrat, ale musí to udělat?

Spoiler: Mě se závěr líbil. Tento konec jsem v knize viděla poprvé, obvykle si hrdinka vybere jednoho, případně je s jedním a následně s druhým až potom, co je první už díky nějaké události mimo hru (např. díky smrti, rozchodu). Nejsem si sice jistá, jestli by jim to v reálném životě mohlo fungovat i dlouhodobě. Pokud to však lidem vyhovuje a jsou šťastní, proč bych jim to měla rozporovat. Není přece nutné, aby museli žít podle představ okolí v monogamním vztahu nebo s nálepkami, že jeden je partner a druhý milenec.

Ma.Ty.
Ma.Ty.
14.12.2021 3 z 5

Ve třetím díle série o rodině Bridgeů máme možnost sledovat osud Olivie, nejmladší ze tří sourozenců. S milostnými příběhy jejich starších bratrů se seznamujeme v předchozích dílech. Kniha Za hranou částečně navazuje na předchozí díly, avšak pro čtení této knihy není nezbytné mít přečteno.
Autorka mě dokázala velmi umně vtáhnout do děje. Stala se knihou, kterou jsem chtěla číst a těšila se, až si najdu chvilku. Měkká obálka a malá hmotnost byla výhodou, knihu jsem s sebou nosila všude.
Jak název napovídá, děj je na hraně a pro nás méně nespoutané by mohl být v celkovém důsledku možná i za hranou. Ačkoliv jsem celou knihu postavám fandila a jejich charaktery si oblíbila, závěr knihy mě celkově zklamal. Ikdyž se jednalo o formu šťastného konce, které mám ráda.
Rozhodně je to kniha, kterou můžete číst jako oddechovku na dovolené, dokážu si ale představit, že někoho vykolejí stejně jako mě a nakonec se svým pojetím stane knihou, která vás i s odstupem o předkládaném tématu nutí přemýšlet.

MilackovaN
MilackovaN
21.11.2021 4 z 5

Třetí díl, který pro mě byl už lehce za hranou stejně jako samotný název knihy. Ale musím přiznat, že autorka se tohoto tématu zhostila velmi dobře a dokázala to popsat velmi čtivě. Zůstanu u klasického vztahu muže a ženy, Iana mi v téhle knize bylo líto, a obdivuji ho za to, jak se k celé věci postavil. I tak by si ale zasloužil lásku, o kterou by se nemusel dělit.

Štítky knihy

přátelství bohatství

Autorovy další knížky

Meredith Wild
americká, 1982
2020  66%Na kolenou
2021  75%Do plamenů
2021  76%Za hranou

Kniha Za hranou je v

Právě čtených4x
Přečtených211x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených7x
Knihotéce270x
Chystám se číst122x
Chci si koupit19x
dalších seznamech2x