Z omšelého saka

Z omšelého saka https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403330/bmid_z-omseleho-saka-4QH-403330.jpg 5 8 3

Nový výbor textů populárního autora ukazuje, že vlídnost, láska a tolerance stále ještě nevymizely. Ano, je čím dál těžší je nalézt, ale když je nalezneme, celý svět se směje s námi. Ať jsou tyto hodnoty zdánlivě omšelé a pozapomenuté, stále nám padnou nejlépe…

Přidat komentář

Bedřich63
06.01.2022 5 z 5

Moje reakce po přečtení prvních pár stránek této knihy byla, že toto je čtení pro starší a pokročilé a vydrželo mi to až do konce. Radost ze života, moudrost stáří, laskavost, tolerance, vtip a nadhled a taky očekávání věcí příštích, to vše tady lze najít. Trocha humoru, trocha splínu, trocha životního bilancování, spousta pozitivních myšlenek, pár stížností na běh světa..... to je mix, který autor namíchal v této knize. Je třeba číst pomalu, dávat si přestávky a přemýšlet nad napsaným.
Abych si uchoval náladu knihy i chvíli po jejím přečtení, pustím si několik písniček, které Pepa Fousek nazpíval a ze kterých také vyzařuje jeho přístup k životu.

čef
29.07.2019 5 z 5

Přál bych si, aby někdy třeba za sto nebo i více let někdo zkoumal pocity naší generace i z této knihy. Chrlí se zde láva na politiky, komouše, podvodníky a jiné hajzly, chválí obyčejní lidé a to vše s vědomím absurdity života, s pochopením souvislostí a také smutkem a zklamáním. To vše v této knize je a věřím, že také v naší duši. Nesdílím s autorem jeho nadšení z veršování, ale jeho myšlenkám snad rozumím. Líbila se mi povídečka o hrdličkách a věřím, že nejenom naše generace také najde v této knize něco, co dokáže v duši rezonovat. Přeji vám, pane Fousku, aby vám vaše srdíčko ještě dlouho vydrželo!


Floki
11.05.2019 5 z 5

Lehké, krásné a moudré.