Z Myšákova na jih a zpátky

Z Myšákova na jih a zpátky https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169588/z-mysakova-na-jih-a-zpatky-169588.jpg 4 8 2

Vítá vás Myšákov! série

< 4. díl

Myšákov je městečko, ve kterém se pořád něco děje. A přece rodinka Myšičkových svůj domov opouští, aby si dopřála dovolenou na slunném jihu! Zmatek je zaručen, pohromy přicházejí jedna za druhou, nepřízni počasí i osudu však pan Myšička čelí nezdolným optimismem a odhodláním pořádně si dovolenou užít. Ze své vášně pro vodní sporty je nakonec úspěšně vyléčen a návrat do Myšákova je sladký... Vždyť přece všude dobře, ale v Myšákově nejlíp! Knížky z edice Vítá vás Myšákov! malé čtenáře na první pohled zaujmou především vtipnými ilustracemi dokreslujícími humorné příhody myších obyvatel jednoho malého městečka.... celý text

Žánr:
Pro děti a mládež , Pohádky

Vydáno: , Rebo
Originální název:

Ab in den Süden , 2011


více info...

Litocha
Litocha
03.06.2022 3 z 5

Jediná kniha ze série, která má souvislejší děj. I tak je to ale jen sled více či méně bláznivých skečů. Na mého šestiletého to funguje, já se snažím moc nevnímat tristní jazykovou složku a spíše se soustředím na kresbičky. Otec Myšička mi pěkně pije krev a ostatní (hlavně robůtek Myšmaš, kterého jsem si jako jediného oblíbila) jsou tam víceméně jen komparz.
Na naléhání přidávám půl hvězdy, takže se vyšplhala na tři kousky. Knihu jsem nicméně ráda vrátila do knihovny a doufám, že si ji můj předčtenář v dohledné době nevyžádá znovu.

Sumeček
Sumeček
18.10.2021 5 z 5

super kniha


Autorovy další knížky

2013  86%Jak se žije v Myšákově
2013  82%Střípky a klípky z Myšákova
2013  80%Z Myšákova na jih a zpátky
2013  77%Nová dobrodružství z Myšákova

Kniha Z Myšákova na jih a zpátky je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Chci si koupit1x