Z mámina blogu

Z mámina blogu https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412988/bmid_z-mamina-blogu-xzm-412988.jpg 3 5 4

V knize uvádíme ty nejlepší „vychytávky“ z „maminkovského blogu“ a mnoho dalších geniálních, a přitom zcela snadných nápadů, tipů a triků pro zvládnutí některých situací, které mohou potkat rodiče na mateřské dovolené. I ty nejjednodušší nápady jistě usnadní každodenní život s miminkem tak, aby byl pohodlnější, bezpečnější a veselejší. Autorka po narození svého syna založila svůj blog určený pro všechny maminky s miminky a malými dětmi. Tento blog se stal brzy velmi úspěšným, a tak z těch nejlepších nápadů sestavila tuto knihu. Ať už vás zajímá, jak vykouzlit obrovské bubliny ve vaně, jak se maluje barvami na prsty, anebo jak nejlépe upravit byt tak, aby byl bezpečný i pro malé dítě, a spoustu dalších nejrůznějších kreativních a rychlých řešení těch nejrůznějších problémů při výchově – vše v ní najdete.... celý text

Literatura naučná Hobby Rodina
Vydáno: , Grada
Originální název:

Die genialsten Tipps & Tricks für Eltern zum , 2017


více info...

Přidat komentář

EliskaD
06.09.2022 2 z 5

Takový Pinterest v knize. Pár uvedených nápadů skvělých, určitě je vyzkouším. Jiné nápady slabší. Každého může zaujmout něco jiného.

muchomurka
10.06.2020 3 z 5

Dva, tři nápady mě nadchly, ale jinak nic moc. Přijde mi, že se znova objevuje Amerika. Spoustu věcí a rad, které tu jsou napsané, už dělala kdysi moje maminka, některé dokonce babička. Takže fajn na počtení, ale když bych ji nečetla, o nic bych nepřišla.


Varjohukka
21.01.2020 4 z 5

Pár vychytávek je dost profláknutých, ale některé nápady jsou velmi inspirativní a určitě s dcerkou něco vyzkoušíme.
Nebylo by sice asi od věci přeložit i text na některých fotkách, ale dá se pochopit i bez znalosti němčiny.

ladyfromskye
04.07.2019 5 z 5

Velká spokojenost. Lidé budou možná knize vyčítat, že všechno v ní a mnohem víc se dá dohledat na internetu nebo v jiných knihách, ale mně se na ní líbí právě to, že to mám tak nějak pohromadě a v pěkné grafické úpravě.

Štítky knihy

rodiče ruční práce péče o děti domácnost rady, tipy, nápady maminka

Autorovy knížky

Julia Lanzke
německá, 1983
2019  68%Z mámina blogu

Kniha Z mámina blogu je v

Přečtených8x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x