Lovci

Lovci https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477270/bmid_worldrunner-lovci-IVG-477270.jpg 4 14 5

Worldrunner série

1. díl >

GlobalGames je nelegální sociální síť, na kterou se můžete dostat jen přes darkweb. Je to stránka pro runnery, kde kačeři neboli lovci kešek komunikují, ohlašují své nalezené keše, sbírají sponzory a uzavírají sázky. Tim je jedním z nich. A když dostane příležitost zúčastnit se spolu se stovkou nejlepších lovců celonárodní hry, jde do toho. Na sedmi místech v zemi se ukrývá sedm keší, které najde jen ten nejrychlejší a nejnápaditější hráč. Timovi ale brzy dojde, že se jedná o úplně jiný level hry, než na který byl doposud zvyklý, a že se neobejde bez přátel. Spojí tedy své síly s chytrou a obratnou runnerkou Annikou alias Sakurou. Vydrží jim ale přátelství až do konce? Hlavní cena je totiž jen jedna.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro děti a mládež

Vydáno: , Bookmedia
Originální název:

Die Jäger , 2020


více info...

Přidat komentář

tlllk
11.11.2023 2 z 5

Štýl pripomínal staré filmy s Jean-Claude Van Dammom. Myšlienka mala potenciál, ale celá akcia bola nakoniec postavená na nesympatickom zákernom sopliakovi, ktorý každú akciu zakalí pachuťou. A to že ho posunuli do ďalšej časti prudko znižuje moju ochotu siahnuť po pokračovaní. Audio som mal väčšinu času medzi 2,2 – 3,0 násobku rýchlosti a aj tak mala polka mozgu voľno. Som rád že to mám za sebou.

soupik2012
25.10.2023 3 z 5

Tam kde končí závěrečná část Evoluce, začínají Lovci. Viz můj komentář k patřičné knize. Bohužel, kniha je až příliš zaměřená na velmi mladé čtenáře. Nemyslím si, že může zaujmout děti starší cca 12 let. Přitom základní myšlenka není vůbec špatná a já se těšila na příběh ve stylu Hunger Games a Ready Player One. Ale chyba lávky, tato kniha má pouze podobný námět. Jinak zpracování je prachbídné. Dějově se situace neustále opakují, v příběhu nejsou žádné zvraty a vrcholem je samotné finále. To je zcela nevěrohodné a zpracované asi jako legendární seriál Spadla z nebe. Naproti tomu audiokniha patří mezi ty nejlepší, které jsem kdy měla v uších. Je fantasticky načtena panem Martinem Zahálkou mladším a zároveň je také perfektně ozvučena.


Aneladgam95
05.06.2022 4 z 5

Hezké dobrodružné čtení pro mládež i dospělé. Určitě přečtu i další díl.

popeluška
29.05.2022 4 z 5

Kniha se četla pěkně a už teď jsem moc a moc zvědavá na druhý díl....ale na ten si nějakou dobu počkám :-)

kokrokr
05.05.2022 4 z 5

Zajímavý dobrodružný příběh pro mládež ze světa geocachingu. Pokud patříte mezi hledače kešek, jistě vás nápaditý děj této knihy dokáže pobavit. Autor se patrně trefil do černého a bude mít mezi mladými čtenáři úspěch. Kniha má pěknou vazbu a její papírový obal zaujme na první pohled. Jediné co zamrzí je, že není verze pro e-čtečky. P.S. Druhý díl je už v prodeji a je výborný.