Warcraft: Legendy. Svazek dva

Warcraft: Legendy. Svazek dva https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499725/bmid_world-of-warcraft-legendy-2-nds-499725.jpg 4 17 3

World of Warcraft: Legendy série

< 2. díl >

Vydejte se na další etapu cesty, kterou započal první svazek Warcraft: Legendy, v tomto druhém díle plném napínavých příběhů zasazených do Warcraft® univerza. STRACH Druhý díl ságy na pokračování od Richarda A. Knaaka a Jae-Hwan Kima (trilogie Warcraft: Sluneční studna) vypráví o udatném taurenovi jménem Trag Highmountain, který se znovuzrodil jako nemrtvý. Zatímco se Trag zoufale pokouší vzdorovat vůli Krále lichů, nečekaně se střetne s Thrallem, osvoboditelem orků. Jejich setkání započne násilím ale skončí osvícením. VÁLEČNICE: ODLOUČENÍ Lieren, osiřelá lidská dívka, kterou vychovali trpaslíci klanu Wildhammer, touží najít své skutečné rodiče. Ale když zjistí, že má dvojče, sestru jménem Loania, kterou vychovali vznešení elfové, ocitnou se obě na cestě poznání, která skončí strašlivým rodinným shledáním MÍLE A MÍLE CEST Kova Broadhorn je mladá taurenská šamanka, vyslaná na nebezpečnou misi. Jejím úkolem je najít samotářskou orkskou věštkyni. Nepotěší ji však zjištění, že nebude cestovat sama. Na její výpravě ji má totiž doprovázet domýšlivý gnómský válečník Miles Corebender. Ač se do toho zpočátku ani jeden moc nehrne, musí se naučit spolupracovat, aby porazili harpyje, zlotřilého vraha a dokonce samotného Krále Moshe Pokud se ovšem dřív nezabijí navzájem. RODINNÉ HODNOTY Jaruk Bloodfyre je šlechetný ork, který se ocitne uprostřed masakru draeneiů na Draenoru, přičemž krvežíznivé vojenské tažení vede jeho vlastní bratr Jargg. Jaruk trpí v tichosti, zatímco kolem něj se vrší draeneiské mrtvoly ale to všechno se změní, když zachrání malou draeneiskou holčičku Leenu. Bitva, která následuje, postaví bratra proti bratru, a Jaruk v ní nebojuje jen o Leenin život, ale i o svou vlastní duši.... celý text

Přidat komentář

NemmamSlov
28.06.2023 5 z 5

Legendy opäť neskalmali. Nachádza sa tu príbey plné utrpenia, niekedy nádeje, niektoré sú humorné. Teším sa na ďaľší zväzok.

Strach (4*)
S nemrtvym taurenom Tragom sme sa už stretli v prvom zväzku. Tento krát pokračuje svojou cestou za slobodou. Král Lichou ho stále viac a viac ovláda. Na pomoc mu prichádza aj Thrall, no jediná Tragova nádej sa nachádza v Northrende.

Válečnice: odloučení (5*)
Dojemný príbeh dvojčat, ktoré boli od narodenia odlúčené. Ich otec zahynul v Karazhane a matka umrela žialom za svojou láskou. Jednu sestru vychovávali trpaslíci a druhú krvavý elfovia. Prišiel čas odhaliť pravdu a dvojčata sa opäť stretávajú.

Míle a míle cest (5*)
Príbeh o gnomovi Milesovi Corebenderovi a taurenke Kove Broadhorn. Je to zábavna dvojka, hlvane keď sa na potulkách svetom stretne shaman s rogunou. Humoru nechýba na cestách do Ungorodu, kde sa majú stretnúť s vedmou.

Rodinné hodnoty (5*)
Príbeh sa odohráva za čias pred inváziou na Azeroth. Ork neopúšťa svoje hodonty a nenapije sa Mannorothovej krvi. Odmieta zabiť malú drenaiku a namiesto toho ju vychová. Dojemný príbeh.

MinaHawke
01.11.2022 4 z 5

Nejvíc se mi líbil příběh Rodinné hodnoty a v pokračování ságy Strach se mi líbilo, že byl Thrall. Ostatní dva příběhy také nebyly špatné. Komiks jako celek se mi líbil. Už se těším na pokračování.


KubaHanzelin
10.09.2022 3 z 5

Další manganemanga ze světa Warcraftu, neoslní, ale ani neurazí, některé příběhy jsou jednoduššího rázu, některé takové jako jsme u Warcraftu zvyklí, další kousek do sbírky:)

Autoři knihy

Richard A. Knaak
americká, 1961
Dan Jolley
americká, 1971
Aaron Sparrow
americká

Kniha Warcraft: Legendy. Svazek dva je v

Právě čtených1x
Přečtených21x
Doporučených1x
Knihotéce18x
Chystám se číst8x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x