Wohnout sladkých dvacet

Wohnout sladkých dvacet https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287948/bmid_wohnout-sladkych-dvacet-Qeg-287948.jpg 5 19 5

Wohnout sladkých dvacet je autobiografická kniha o kapele Wohnout, která v roce 2016 oslavila dvacetileté výročí existence. Popisuje cestu od dětství do dospělosti, od prvních hudebních krůčků po vyprodané sály. Zaměřuje se na jednotlivé písně, lidi, důležité okamžiky, nechá nahlédnout do hudebního zákulisí, a to vše je doprovázeno velkým množstvím archivních fotografií. Další rozměr dodávají knize QR kódy, díky nimž je možné se dostat k mnoha audio/video materiálům, jako jsou raritní amatérské záznamy z koncertů, klipy a podobně. V kombinaci s textem si tak může čtenář udělat ucelený obrázek o kapele Wohnout.... celý text

Přidat komentář

Pítrs85
04.05.2022 4 z 5

Wohnouti jsou, spolu s fiXou, mojí nejoblíbenější českou kapelou, tudíž v hodnocení nemůžu jít jinak než do plných. Samotná knížka je pak jak Wohnouti sami- pohodová, úplně si při ní představujete, jak ležíte v létě někde v hamace, nad hlavou se směje slunce, vy po ruce skleničku dle vlastního výběru (u mě třeba lahodné smoothie) a v rukách pak Sladkých dvacet. Matěj soukromí svoje a svých spoluharcovníků odkrývá jen velice jemně, za což oba palce nahoru, o žádný bulvár tu nezakopnete (ano, jméno Dara budete hledat marně :-). Naopak připomene všechny zásadní momenty v historii kapely, to vše doplněno spoustou skvělých fotek.

ThePep
24.02.2022 5 z 5

Wohnout poslouchám dlouhá léta a obecně u muziky, která mě baví, mám rád i příběhy kolem vzniku jednotlivých alb a historky z kapelního života. Matěj své memoáry čtivě zpracoval, kniha je doplněna hromadou fotek. Navíc každá kapitola má na konci QR kód, který odkazuje na web, kde jsou buď videa nebo muzika z daného období. Což dává knize další rozměr a to je moc fajn. Čtenář se tak ještě lépe naladí na popisovanou fázi kapely. Fandům nelze jinak, než doporučit!


SedllY
16.05.2016 5 z 5

Kapelu Wohnout poslouchám něco přes 10 let a řadím ji k tomu nejlepšímu u nás. Jejich koncerty prostě mají šťávu.. :) Po letošním koncertu z Tour k 20letému výročí vzniku kapely jsem proto neváhal a knihu si zakoupil a byl mile překvapen. Dost informací už jsem sice znal z různých rozhovorů, videí, ale ničím mi to zážitek z knihy neochudilo, ba naopak.
Pro každého fanouška skupiny naprostá povinnost!

Phyl
26.04.2016 5 z 5

Sepsané paměti, o osobnostech, jenž se podílí na obohacování mých sluchových vjemů minimálně deset let, jsou skqvjelou záležitostí pro každého fanouška, této kapely. Ronil jsem nemálo veselí ze sebe samého, když jsem si pročítal těch pár stránek o, z mého pohledu, odvážně tvrzeno to jistě nebude, jedné z nejlepších domácích kapel současnosti. Děkuji vám děkuji. Byli jste skqvjelé, opravdu brilantní publikum.

Andrée
26.03.2016 5 z 5

Wohnuto ✓ :) Výborně napsáno, velice čtivé. A člověk se dozví i spostu delikátních věcí na jednotlivé členy a nejen to. Dlouhá cesta k zaslouženému úspěchu. :)

Autorovy další knížky

Matěj Homola
česká, 1973
2010  91%Namasté babá aneb kapela v Indii
2016  97%Wohnout sladkých dvacet
2020  0%Základy hry na ukulele

Kniha Wohnout sladkých dvacet je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě11x
Doporučených6x
Knihotéce13x
Chystám se číst7x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x