Žena s ďáblem v těle

Žena s ďáblem v těle https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50867/zena-s-dablem-v-tele-50867.jpg 4 11 2

Wilds série

1. díl >

Joshua Cameron přísahal, že se Wyattovi zmocní! Zničí ho, připraví ho o majetek i čest - a vzdorovitá Wyattova dcera se krutě mýlí, když si myslí, že mu v tom dokáže zabránit! Problém je jen v tom, že setkání s ni obrátilo celý Joshuův svět vzhůru nohama. Dokáže snad láska skutečně zvítězit nad nenávistí?

Romány Pro ženy Literatura česká
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Wild Honey , 1993


více info...

Přidat komentář

georginaa
14.05.2021 2 z 5

Vždy a za vším hledej ženu. Joshua se chce pomstít a vzít si to , co je jeho. Jenže vše mu přehatí plány dcera nepřítele. Brání se jak může, ale její smyslnosti nedokáže odolat.

pet-kyval
11.11.2010 2 z 5

[026/10] Ano, je to Harlequin. Ano, je to určeno ženám a mužům by to připadalo nejspíše směšné, ale nemůžu se ubránit pocitu, že to má velmi zajímavý nápad. Jazyk je chudý, neustále se v kapitolkách setkáváme se sexuálním harašením a jiskřením dvou navzájem se svlékajících/splétajících těl, ale nedá se tomu upřít jistá dějová kostra, ze které by se dal vystavět vcelku napínavý thriller.

A co je hlavní, neodehrává se to na povrchních anglických ostrovech, kde hrdinky běhají v rozevlátých bílých šatečkách, jsou chudé jako kdejaké kázání a vzdychají nad každým filmem pro ženy s lobotomií.

A o tom to je…

Je ovšem pravda, že punc čistokrevné – možná chladnokrevné – červené knihovny to neztratí nikdy. Vždy to bude naivní čtivo, které pro "sexy“ chlupaté hrudníky a neustálé vyvrcholení v extázi při každém doteku, nikdy nepochopím. O to strašnější je, že to píší ženy o ženách. Sodoma… a zlý pryč.