Vášnivý svůdník

Vášnivý svůdník https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224283/bmid_vasnivy-svudnik-o9w-224283.png 4 1091 181

Vášnivý svůdník série

1. díl >

Po divokém víkendu ve Vegas, kde zapíjí promoci, vyděšená budoucností, která je jen únikovou variantou, udělá Mia Hollandová nejbláznivější rozhodnutí svého dosavadního života: vyrazí s Anselem Guillaumem - svým sladkým, nemravným úletem - na léto do Francie. Jen tak si trochu... zadivočit. Když za provokací a přetvářkou objeví první nefalšované city, dosavadní nezávazné dobrodružství se začíná rozplývat a Mia se musí rozhodnout. Patří do starého života, nebo do toho podivného nového, který se odehrává doslova a do písmene na druhém konci světa?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Jota
Originální název:

Sweet Filthy Boy , 2014


více info...

Přidat komentář

Dela90
04.03.2024 2 z 5

Nejlepší je nemít přehnaná očekávání. No, já u téhle knížka narazila. Když se řekne dvojice Christine Lauren, okamžitě si vybavím Božského bastarda, který má prostě grády a ke kterému se ráda vracím. Bohužel, Vášnivý svůdník se mu vůbec nevyrovnal. Ba naopak. Za mě velké zklamání.

Snažila jsem se začíst, chvílemi to bylo lepší. Jenže, došla jsem k závěru, že mám v tomhle žánru asi už hodně načtené, a moje očekávání jsou asi už někdy jinde, než kdybych tuhle knihu četla v jejím roce vydání.

Potkají se v baru a hned si padnou kolem krku, najednou jsou manželé a bum bydlí spolu.
V knize je spoustu erotických scén, na můj vkus až moc. Celá kniha je vlastně o tom, že se spolu snaží zžít, ale tedy hlavně přes postel. Čekala jsem nějakou zápletku, drama nebo cokoliv. Bohužel, se tak nestalo.

Podle mě dobrý erotický román musí mít víc než je s*x a s*x. Možná, že kdyby byl v knize pohled ze strany Ansela, bylo by to osvěžující.

MAU256
30.01.2024 5 z 5

Začínám další sérii a myslím, že bude stejně čtivá jako série "božský".

Mia měla svůj sen, který se po nehodě rozpadl na kousíčky a ona se stáhla do sebe. Jenže jeden výlet do Vegas, aby oslavila se svými kamarádkami ukončení školy, a u baru on. Už se těším na příběh jejích kamarádek, protože příběh Mii se mi moc líbil.


Viky27
23.01.2024 5 z 5

Musím říct, že je to opravdu povedená série. Možná se mi to líbí víc než božský. Krásně čtivé a opravdu skvělá oddychovka.

uzivatel83509
24.09.2023 4 z 5

Do příběhu jsem se nemohla vůbec začíst - nebavilo mě to... postupně, kdy se příběh rozjížděl odletem do Francie, jsem se už do toho celkem dostala a bylo to nakonec hezké počtení :-) samozřejmě, musím podtrhnout ty hezky napsané sexuální scény přesně, jak to autorka umí...

LucySmile
26.08.2023 4 z 5

Fajn čtení, skvělá zápletka Doporučuju :)

1259
20.07.2023 5 z 5

Pořádná pařba ve Vegas aneb jak se všechno zvrtne v romantiku ve Francii. Prostě klasa.

thessi98
24.04.2023 3 z 5

(SPOILER) Od této autorky už jsem měla přečtených 5 knih ze série Božský, takže co se stylu týče, věděla jsem, do čeho jdu. S příběhem jsem se mile ráda nechala překvapit, avšak bohužel nemohla jsme jinak, než srovnávat.

Ano, kniha měla svůj náboj a to, co se od autorky dalo čekat. Asi jsem spíše v tomto žánru více orientovaná na badboye a vše kolem, kdy zpočátku čekáte, že bude náročné dobývání, monology postav ve své hlavě týkající se toho, zda je to správné a tak. Vskutku, i to tady bylo, ale dle mého skromného názoru už ne tak, jak v její sérii Božský, kterou jsem si zamilovala.

Hlavní zápletka sňatek v opilosti s přitažlivým Francouzem byla sice fajn, ale nebylo to nic, co bych si přečetla znova. Ansel i Mia byly fajn postavy, všechny mající vnitřní démony (ať už minulost či přítomnost především), avšak stále jsem z té hlavní zápletky byla nesvá a něco mi na ni nesedělo. Zápletka mi přišla chabější, než v její další sérii. Snažila jsem se vžít do role Mii, no přiznávám se, že v této knize mi to šlo hůře než v Božské sérii.

ElikaS
12.03.2023 4 z 5

Knížka se mi líbila. Hlavní zápletka byla vcelku originální a dobře podaná. Ansel i Mia byli oba velmi sympatičtí a společně to fungovalo.
Moc se mi líbilo prostředí Paříže a francouzské vsuvky, pátrala jsem, co si pamatuji ze školy, ale je pravda, že moc frází z knížky jsme se neučili :-D
Oceňuji, že když se Ansel a Mia vrátili do reality nic nebylo úplně růžové a museli hledat cestu, jak fungovat i v běžném životě. To bylo super zpestření a působilo to reálně a věrohodně.
Obecně například prosti sérii Božský bastard příběh působil mnohem uvěřitelněji. Zase na druhou stranu u Božského bastarda jsem se více nasmála. Tady mi těch vtipných pasáží přišlo méně.

Aktenanka
11.03.2023 4 z 5

S příběhem jsem se ztotožnila. Ta zápletka byla fajn. Tolik sexuálních scén, to už bylo zbytečné.

baji42
06.02.2023 3 z 5

Čtení pro ženy. Na můj vkus dost erotiky, ale to je pro tento žánr dnes zřejmě nezbytné.

Ladeline
31.01.2023 4 z 5

(SPOILER) Bohužel se nejde ubránit srovnání s Božskou sérií a hlavně Bastardem. To je prostě topovka, ke které se ráda vracím a která má oproti Svůdníkovi nějak víc šťávy.
Ale i tak jsem si knihu užila. Bylo to sladké a roztomilé (jako celý Ansel) a bylo to přesně to, co jsem v tu chvíli potřebovala. Postavy Ansela a Mii byly takové uvěřitelnější, reálnější, než prachatí badboyové a nevinné holčičky z jiných erotických románů. Bylo to mnohem více romantické i když plné sexu. Vždy rozumná Mia se ve Vegas díky Anselovi stává někým jiným, mnohem bezprostřednějším, upozaďuje vždy vítězící rozum a dává přednost spontánnosti a srdci, a zjišťuje, že je tak šťastnější. I proto kývne na jeho nabídku léta v Paříži. Tam se setkávají s realitou Anselovy práce a nedostatkem času pro sebe.
U vsuvek s francouzskými frázemi pro Miu jsem se upřímně zasmála a oprášila fráninu ze školy, ale tyhle fráze jsme se vážně neučili. :-)
U knih božské série jsme zvyklí na popis z pohledu obou postav, tady je neustále jen popis Mii, ale ono to vlastně jinak nejde. Pokud by byl pohled i Ansela, ztratila by se zápletka v podobě Perry.
Já osobně nějak čekala, že závěr bude Miino těhotenství. Detail popisu o odložení kondomu, aniž by se na něj Ansel podíval, a následné Miino zakulacování se, to se nějak nabízelo. V závěru mi i slzička romanticky ukápla, ale konec mohl být klidně protáhlejší ještě o těch pár měsíců.
Každopádně za mě dobrý, kniha mi sedla do nálady a četla se dobře.

petraj30
11.10.2022 4 z 5

Tak jo. Byla to celkem zdařilá slaďoučká chuťovka, ale nalajnovaná takovým způsobem, až to bolí. Ale co? Takhle to je u většiny romanťáren a pořád to funguje. Něco podobného už jsem taky četla, vždyť je to pořád dokola. Bláznivé seznámení, bláznivé soužití, ještě bláznivější rozchod atd.
Nebylo to špatné, celkem to ubíhalo, ale když už máte něco načteno, tak vás to nepřekvapí.

janaky
09.08.2022 5 z 5

Oddychové čítanie na dovolenke. Pekný príbeh. :)

manasx
05.08.2022 3 z 5

Příběh se mi líbil - jinak se nevymykalo standardu. "Oddychové" čtení :)

princesse
15.09.2021 4 z 5

Dobře se to četlo, bylo to praštěné, ale čtivé ... oddechovka ideální. Rozhodně dopředu nic nečekat a pak si jen užít.

syky245
05.08.2021 3 z 5

U téhle spisovatelky je téměř zaručené, že se knížka bude číst snadno. Jako vždy nezklamala svými popisy všech situací i postav. Kniha se čte sama a v poslední čtvrtině přijde zlom, který vás donutí u knihy sedět až do konce.

Ešína
25.07.2021 3 z 5

Další erotický příběh, který se čte sám a rychle. Pro fanoušky Božského doporučuji i když je to o něco málo slabší.

ZHrdinka
25.06.2021 5 z 5

Tohle mi bavilo:-D
Uz ze zasady nectu dopredu anotaci a tady se to vyplatilo dvojnasob

Mondaika
20.06.2021 2 z 5

Co napsat... Ze začátku jsem si říkala, že to půjde... jenže pak byla kniha pouze o sexu a čekání na sex, přičemž ani sexuální scény nebyly ničím výjimečné. Námět dobrý jen nevyužít na maximum... Jsem ráda, že jsem si knihu nekoupila. Zbytečně bych vyhodila peníze. Přikláním se také k tomu jak již tu bylo také zmíněno, že mi chyběl pocit Ansela. JAKO ODDECHOVKA DOBRÝ, ALE NA ZADEK SI Z TOHO NESEDNETE.

Jita160
13.06.2021 5 z 5

Nejdříve svatba a pak až láska?
Proč ne.Baletka a právník,který osud dal dohromady .Za mě krásný romantický příběh.
Vášnivého jsem četla už dřív,ale je to jak s Božským...ráda se k nim vracím.

Štítky knihy

láska erotika Francie

Autorovy další knížky

2013  82%Božský bastard
2014  83%Božský cizinec
2014  83%Božský hráč
2015  77%Vášnivý svůdník
2015  82%Vášnivý sprosťák

Kniha Vášnivý svůdník je v

Právě čtených18x
Přečtených1 927x
Čtenářské výzvě42x
Doporučených71x
Knihotéce497x
Chystám se číst363x
Chci si koupit75x
dalších seznamech17x