Vášnivý hříšník

Vášnivý hříšník https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/316567/bmid_vasnivy-hrisnik-o37-316567.jpg 4 669 90

Vášnivý svůdník série

< 3. díl >

Třetí ze série Vášnivý doplní a završí příběhy tří kamarádek, které se po divokém flámu v Las Vegas ráno probudily vdané za tři neodolatelné muže. A je to tady! Kdo nám ještě chybí do mozaiky božských, vášnivých a hříšných přátel? Lola a Oliver. Sem s nimi. Lola miluje komiksy, sama je píše a kreslí. Oliver vlastní obchod s komiksy, je jejich vášnivý fanoušek. Už vám to došlo? Jim dvěma ještě ne. Milují se, ale nevědí o tom. Dokonce by se dalo říct, že dělají všechno pro to, aby se to neproláklo. Od začátku až dokonce pořádně zamotaný příběh. A od začátku až do konce nabitý vášní, emocemi, sexem, ale i nedorozuměními a hádkami. Lola už prostě čekala moc dlouho, až se splní její dětský sen udělat film podle svého vlastního komiksového scénáře, a Oliver je vážně trochu moc nesmělý a upjatý. Pochopí Lola, že láska je stejně důležitá jako pracovní úspěchy? Najde Oliver mužské sebevědomí a odvahu pustit se do vztahu, který skrývá nebezpečí, že ho zničí?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Dark Wild Night , 2015


více info...

Přidat komentář

MAU256
06.02.2024 4 z 5

"Lolo," řekne důrazněji. "Nechci být bez tebe. Neopustím tě. I když máš moc práce. I když máš strach. I když jsi impulzivní a šílená. Nikdy neodejdu." "Nejde..." "Ale potřebuju vědět, že ani ty neodejdeš. Nemůžu si připadat, že jsem až na druhém místě. Nikdy tě nebudu odvádět od tvoření, ale nikdy si nechci připadat jako nechtěné rozptýlení." "Uvědomil jsem si.... že jsem nikdy pro nikoho nepotřeboval znamenat tolik, co pro tebe."

Tento díl se mi líbil o trošku míň než díly předchozí, ale i tak byl čtivý. Lola měla pěkný bordel v hlavně a potřebovala si udělat pořádek a Oliver, neskutečně trpělivý a zamilovaný, ale i on měl své hranice. Ale nakonec přeci jen našli společnou řeč.

1259
20.07.2023 5 z 5

Tady je důkaz o tom, že láska může být někdy i slepá, než se konečně otevřou oči, aby jí bylo vidět.


petraj30
28.11.2022 3 z 5

Prozatím nejhorší díl. První polovinu jen kroužili kolem sebe. Ani jsem nepochopila, proč Oliver tak dlouho otálel. Pak když konečně na něco přistoupili, tak to pro změnu podělá Lola atd. Je to pořád dokola jen s jiným párečkem a jinou situací. Ale čte se to fakt dobře, i když je to předvídatelné.

Mondaika
03.07.2022 2 z 5

Tenhle díl mi bohužel nesedl. Zdál se mi dost nereálný a chování postav nebylo úplně uvěřitelné....

princesse
20.09.2021 3 z 5

Tak jestli je na tom někdo stejně jako Lola a hroutí se ze všeho svých povinností, tak to mu tedy nezávidím. Oliver s ní měl svatou trpělivost a pochybuji, že by s ní nějaký chlap vydržel. Ale jako oddechovka se to dalo, dobře se to četlo, takže spokojenost. Některé příběhy jsou prostě více a některé méně uvěřitelné a taky je fakt, že lidé jsou různí a každý snese něco jiného.

cirilla.s
26.08.2021 2 z 5

Možná jsem už tohodle žánru přečtená, ale tenhle příběh byl naprosto nereálný. Nevěřila jsem mu. Ostatní díly jsem nečetla a neláká mě to. Nápad skvělý, ale příběh nijaký.

majka45
13.08.2021 4 z 5

Číst se to dá. Byl to první díl této série a na dlouho mi to bude stačit

Iva B.
21.06.2021 5 z 5

Lepší než první díl, ale horší než druhý. Nicméně to neznamená, že se mi to nelíbilo. Bavilo mě to, čtení jsem si užila a při některých scénách je člověku až horko. Když máte čas, dáte to za jeden den u bazénu, nějaký drink k tomu.. značka ideál.

MilackovaN
22.03.2021 4 z 5

Za mě mnohem slabší než předchozí dva díly z této série. Přišlo mi to hrozně moc přehnané a protahované. Zápletka taky nic moc.. Kdybych přeskočila prvních 100 stránek, které jsou jen o tom, já ho chci / já ji chci / ona mě asi nechce / on mě asi nechce, asi bych to hodnotila jinak.

Aveli
22.02.2021 4 z 5

Opět skvělý děj prošpikovaný sexuální touhou hlavních postav. Na knihách od autorky (autorek) se mi líbí hlavně střídání pohledů obou hlavních postav. A Lola s Oliverem jsou skvělé postavy, moc se mi líbil jejich příběh. Dva kamarádi, kteří teprve musí přijít na to, že k sobě něco cítí a pak vymyslet, co s tím.

Nika30
20.02.2021 4 z 5

Takhle knížka pro mě byla ze všech tří dílů co jsem zatím četla nejzmatenější. Lola mě překvapila ale taky mě jak bych tak řekla docela s.... A Oliver?? Z brýlatého slušňáka v sexy idola. Oukej proč ne?? Jejich myšlenkové pochody mě mnohdy dost štvali ale rozhodně stojí za to si jejich příběh přečíst. Ať už pro zábavu a nebo jenom pro dokončení linky

lihate
20.01.2021 5 z 5

Myslím, že spoustě hlavních postav dokážu porozumět a najít pro ně pochopení. S Lolou dokážu soucítí a vžít se do jejího života. Vím, jaké je to mít art block, ve chvíli, kdy je kreativita to nejdůležitější, co při práci používáte. Je to jako byste zničeho nic zapomněli mluvit jazykem, který umíte od narození nebo jako byste zapomněli chodit. Jakoby najednou bylo všechno cizí, daleko a nešlo na to dosáhnout. Tahle kniha shrnuje život umělecké duše z emočního a citového pohledu. Je to duše introvertní, tichá, zádumčivá, přemýšlivá, trochu osamocená ale hrozně moc milující a laskavá. Je složité najít rovnováhu v sám sobě se všemi těmito vlastnostmi, ale když se najde určitě to stojí za to.

Na políčku stojí dívka pod duhou a snaží se nacpat si do srdce víc takových knih. Díky nim se cítí, že jí někdo rozumí.

johana3160
06.12.2020 3 z 5

Takova klasika. V polovine me prestala bavit protoze byl jasnej scenar. Postavy vlastne takove nikake, pribeh nicim neprekvapi, ale ani moc nezaujme... Celkove kniha neoslni ani neurazi.

Kristy.Seb
13.11.2020 4 z 5

Lola a Oliver se mi z příběhu líbili nejvíc. Trošku mi k nim nesedne, že se vzali jako zbytek party a přitom se spolu tenkrát nevyspali?
Oliver byl skvělý, jak měl přečtenou Lolu, jak jí měl přečtenou a s jakou láskou a něhou se k ní choval.
Nejlepší příběh z celé série.

Siegrid
30.09.2020 odpad!

Nuda, bohužel kniha nemá ten drive a šťávu, kterou v předchozí sérii autorka uplatnila

Lussy239
23.08.2020 5 z 5

Tento díl ze série se mi zatím líbil nejvíce. Přijde mi, že jde o nejuvěřitelnější příběh z první trojice knih. Dva přátelé, kteří se milují ale postupně si na to musí přijít. Vnitřní boj mezi vztahem a kariérou. Za mě se tento díl vydařil :)

CiaKawlone
24.06.2020 5 z 5

Nejoblíbenější díl z téhle série. Oliver se zdá jako hrozný podivín v předešlých dílech. Tady je vidět, že je vyrovnaný a chytrý muž, který býval na vysoké taky trochu děvkař. S Lolou k sobě prostě mají blízko i bez mileneckého vztahu. Nechybí nic, co by kniha tohoto typu měla mít!

Leniii
03.03.2020 4 z 5

Příjemné čtení na deštivé odpoledne :))

petulkapeta
07.02.2020 5 z 5

Byl to rozdil od předchodích knih,Oliver je jiny než jeho kamaradi,ale jak v čem :) a Lola no první jednala než přemyšlela,ale naštěstí to s nimi dopadlo dobře...

Bet
15.01.2020 4 z 5

Pohodové čtení na dovolenou

Kniha Vášnivý hříšník je v

Právě čtených11x
Přečtených1 213x
Čtenářské výzvě14x
Doporučených42x
Knihotéce397x
Chystám se číst213x
Chci si koupit58x
dalších seznamech11x