Wiccapedie

Wiccapedie https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346266/bmid_wiccapedie-Po3-346266.jpg 4 12 5

Moderní příručka bílé magie Zlepšete si život díky této úžasné knížce o současném čarování! Moderně pojatá příručka z pera dvou uznávaných čarodějek odkrývá tajemství kouzel a přináší souhrnné a přehledné recepty na štěstí, včetně posílání kouzel e-mailem či v textových zprávách i tradičních nástrojů, jako jsou pentagram a krystaly, přivolání andělů na pomoc nebo výklad snů. Cílem autorek je pomoci čtenářům, aby se jim splnily jejich naděje a sny.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Pragma
Originální název:

Wiccapedia: A Modern-Day white Witch´s Guide


více info...

Přidat komentář

JadeyBristow
17.09.2019 4 z 5

Knihu mám rada. Její obal a celkově zpracování nemá chybu. Několik věci, jako zacatecnikovi, mi to dalo. Ale některé praktiky, jako carovani v mikrovlnné troubě, mi přijdou lehce směšné.

inkara
08.09.2019 3 z 5

Zaujalo mě zpracování a obal - to opravdu nemá chybu a oproti jiným z tohoto žánru tímto opravdu předčí. Asi do poloviny je kniha čtivá, někdy vtipná. Pak mi ale připadalo, že už je to jen doplňování stránek a k dočtení už jsem se musela přemlouvat.
Jsou tam faktické chyby a někdy až opravdu zvláštní postupy. Chápu upravování rituálů moderní době, ale některé věci mi připadaly za hranou. Nicméně pro úplné laiky asi nebude úplně špatná a určitý přehled poskytne.


LordSnape
29.03.2019

Nejsem žádný začátečník a možná proto mi přijde kniha směšná. Už jen další ichtylní dělení na bílou a černou magii. Nic takového neexistuje! Magie je jen jedna, a záleží jen na způsobu jejího použití... Základy čarodějnictví tady zřejmě nějaké pochytíte, ale používat k rituálu mikrovlnnou troubu je fakt bohužel už další smutná degradace krásného umění v post-moderní době.

LittleAnnette
05.10.2018 5 z 5

V knihkupectví mě zaujala vazba, která je krásně zpracovaná. Ale nejen, že je to krásná ozdoba knihovny. Tato příručka obsahuje dle mého názoru to nejpodstatnější. Nenaleznete zde přemíru informací, odborné názvy, kterým nebudete rozumět. Je to napsáno lidsky, s láskou. Vede vás k pozitivnímu přístupu a na cestu ke splnění vlastních přání. Přečteno před půl rokem a stále se k ní vracím.

EliskaPreklizka
14.05.2018 5 z 5

Moc krásná kniha plná pozitivní energie, která mě toho hodně naučila. Tato knížka vám vnese do duše pocit nekonečné lásky, síly a moudrosti. Zároveň má tak krásnou vazbu, že když si ji vystavíte v knihovničce ne hřbetem, ale čelem k místnosti, každému kdo půjde kolem k ní uteče zrak. Téměř na každé stránce jsou skvěle propracované, krásné ilustrace, takže mohu říct, že se jedná nejen o milé čtení, ale i skvělou grafickou práci.

Jsem ráda, že tuto knihu můžu mít u sebe v knihovničce, a když moje mladší sestra nedávno slavila deváté narozeniny, a já byla naprosto v koncích s tím, co jí koupit jako dárek, kterého by si považovala i za několik let, rozhodla jsem se, právě pro Wiccapedii. Předala jsem jí ji se slovy, že co nepochopí dnes, pochopí zítra, protože o ní vím, že je rozumná slečna. Na druhý den, mi psala smsku moje maminka, a oznamovala mi, že si ji taky přečte, protože je opravdu skvělá :)

Autoři knihy

Shawn Robbins
anglická

Kniha Wiccapedie je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce16x
Chystám se číst15x
Chci si koupit19x