To ti nedaruju

Ilsa Madden-Mills

Waylon University série

< 3. díl

Blaze Townsend: Nesnáším tě. Charisma Rossiová: Já tebe víc. Na tenhle okamžik čekala od jejich posledního setkání. Měla k tomu dobrý důvod. Blaze Townsend je nejvíc sexy kluk, jakého kdy viděla. A její bývalý. Dal jí kopačky před všemi jejími přáteli. Na jejím vlastním večírku. Takže ne, ona mu neodpustí a nezapomene jen proto, že sedí vedle ní ve třídě. On si myslí, že stačí, když na ni zamrká těma svýma modrýma očima, a ona se mu hned vrhne do náruče. Ale no tak. Byla by blázen, kdyby se tímhle namyšleným fotbalistou nechala znovu ukecat. (Řekněte to ale taky jejímu tělu.) Charisma Rossiová je chytrá holka a tak trochu rebelka. Ta, která se mu dostala pod kůži. Ta, kterou pustil k vodě. Blaze ví, že je pro něj nejrizikovější známostí na Waylonu, ale žádná z těch zaměnitelných holek, se kterými chodil dřív, mu nikdy nedopřála stejný pocit jako ona. Jenže neexistuje absolutně žádná šance, že by mohl mít ji a zároveň fotbal. Tak proč o ni pořád usiluje? Dokáže tenhle zadák získat vysněnou dívku, nebo udělá největší chybu svého života?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2025 , Red
Originální název: I Hate You

Komentáře knihy To ti nedaruju

Janies_library
02.12.2025

No… tak tohle byla absolutní jízda. Hned od první stránky jsem byla ztracená. Přesně ten typ příběhu, kdy si říkáš „ještě jednu kapitolu“ – a najednou je půlnoc, ty nemáš tušení, kde máš ponožky, ale naprosto přesně víš, co se právě odehrává mezi Blazem a Charismou.

Blaze? Tenhle sportovec má pověst playboye, ale ve skutečnosti je to jen tvrdé brnění, kterým se chrání před světem. Jenže proti Charismě nemá nejmenší šanci – s každou jejich interakcí mu brnění praská a když se konečně rozpadne úplně, odhalí chlapa, který je loajální, něžný a neuvěřitelně milující. Typ, u kterého si prostě řekneš: „Aha, tak proto tady jsme.“

Charisma? Ta je bohyně. Sarkasmus ostrý jak čepel, mozek jako břitva a k tomu obrovské srdce. Holka, která ví, co chce, jen se někdy bojí pustit někoho příliš blízko. Ale když se nadechne a rozhodne se otevřít? Tak to rozhodně stojí za to.

A chemie mezi nimi? Tohle není jen jiskření. Tohle je regulérní elektrárna. Oba se snaží být rozumní, držet si odstup, hrát si na to, že mají věci pod kontrolou… ale srdce je prostě silnější. A osud se jim u toho spokojeně směje do obličeje a šeptá: „Tak si to zkuste popřít, no.“
Spoiler: nemají šanci.

Celkově? Další parádní kousek od Ilsy. Ten typ knihy, kde všechny drobné nedostatky zmizí někde v mlze, protože tě příběh zkrátka spolkne a nese až do poslední stránky.

Šárka88
29.11.2025

Kniha na odpočinek , někdy jsem stránky musela přeskakovat , protože to byla celkem nuda. Jednoduché čtení , ale moc to nenadchne. Chybí tomu více šťávy , všechny díly jsou stejné.

Michelleee
27.11.2025

Třetí díl Waylon University je o opětovném setkání Charismy a Blaze, bývalých, kteří si ublížili víc, než si chtěli přiznat. Charisma Blazeovi nevěří, ale chemie mezi nimi pořád funguje naplno. Blaze se snaží dokázat, že už není ten namyšlený fotbalista, kterého znala, jenže jeho sportovní kariéra je pro něj zároveň největší překážkou. Oddechové čtení.

KatieKuli
20.11.2025

Mám ráda knihy od Ilsy. Rozhodně se u nich nenudím a jsou čtivé, ale tady si děj zbytečně odporoval. Důvody "chci tě/nechci tě" mi přišly přitažené za vlasy a vynucené. Trochu to vyznělo jakoby zadání znělo: napiš 320 stran. S námětem se určitě dalo naložit líp.

Charisma se poslední 3 měsíce vzpamatovává z rozchodu s jedním z nejúspěšnějších fotbalistů univerzity Blazem. Ten se s ní sice rozešel přede všemi na jejím vlastním večírku, ale taky na ni nedokáže zapomenout, i když je neustále obklopen fanynkami a kamarády. Má smysl se znovu pokusit navázat vztah? Pro Blaze je na prvním místě fotbal. Charisma zase touží mít vše pod kontrolou a vztahům obecně nedůvěřuje. Dokáží překonat vzájemné pochybnosti?

Elize
14.11.2025

Knížka je pěkná, čtivá, hlavní hrdinové jsou super... autorka skvěle píše, takže se do nich čtenář dokáže krásně vcítit, chemie fungovala na jedničku. Za mě byly některé scény jen kapku moc natažené a to trochu ubíralo celkový dojem, třeba scházení a opětovné rozcházení hlavních postav tam nemuselo být za mě tolikrát. Super byl Upír Bill, zdá se, že mám zkrátka slabost na mluvící papoušky a jejich hlášky. Trochu si neodpustím kritiku obálky... je to už několikátá knížka od této autorky, kdy obsahem je příběh o mladých vysokoškolácích, kteří startují do života, ale na obálkách nám nakladatelství servíruje chlapy 35+... trošku škoda. Na čtení ale určitě doporučuji, zvlášť pokud si potrpíte na svalnaté sportovce.

monika0181
21.10.2025

U celé série Waylon University mám pocit, že jede se zataženou ruční brzdou.
Mám pocit, že tomu chybí ten tah na branku pro správný wau efekt.
Je to lehké, čtivé, odpočinkové, nenáročné.
Bavilo, ale neoslnilo.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi