Vzpoura vězňů v Green Riveru
kniha od: Tim Willocks
KoupitKoupit eknihu
Podnětem knihy je vzpoura ve státní trestnici v Novém Mexiku. Kniha je označována za "snad největší vězeňský román"
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29923/vzpoura-veznu-v-green-riveru-29923.jpg 415Žánr | Literatura světová, Thrillery |
Vydáno | 1995, Papyrus, JEVA |
Orig. název | Green River Rising, 1993 |
více informací... |
Komentáře (3)
Kniha Vzpoura vězňů v Green Riveru

Z filmů, nebo šestákových románů převážně známe příběhy nevinně odsouzených, které navíc tyranizuje sadistický bachař, ale tahle kniha nám ukazuje, na které straně katru jsou skuteční vrazi, devianti a sadistické bestie. V syrovém thrilleru o vzpouře v americké věznici sledujeme několik postav, které se snaží o jediné. Přežít.
Až na pár hluchých míst, zejména ze začátku, než jsem se zorientoval mezi jednotlivými postavami jde o poutavé strhující čtení, pro mě ze zajímavého prostředí.

Když v roce 1994Tim Willcks napsal román Vzpoura vězňů v Green Riveru, byl označen tento román za "snad největší vězeňský román"
Dramatický příběh vzpoury vězňů zavádí čtenáře do společnosti, která žije ze svébytných zákonů, umožňujících přežití jedince v extrémní situaci.
.....s čímž musím jenom souhlasit a dávám knize 100%
Podnětem knihy je vzpoura ve státní trestnici v Novém Mexiku ....

...........neuvěřitelná kniha - super čtení , dál už nic nepíšu, protože bych musel napsat - 200%
Štítky
Autor a jeho další knihy
- Vzpoura vězňů v Green Riveru 1995
- Řád 2008