Vzhůru do jináče

Vzhůru do jináče https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48903/vzhuru-do-jinace-48903.jpg 4 22 4

Kniha je určena nastávajícím a potenciálním maminkám, zvlášť pak těm, které už se přehouply přes třicítku a žádné potomstvo zatím nemají. A také jejich partnerům! Text je přehledně rozdělený jak chronologicky - co týden těhotenství, to jedna kapitola knihy od početí do porodu a - překvapivě a moudře - ještě pár týdnů po něm, aneb slovy autorky, porodem to nekončí, ale začíná... Co se děje - stručný popis dané fáze vývoje plodu a těhotenství. Deník těhotenství moderní ženy Hermíny - subjektivně a humorně laděná část, která popisuje každodenní běžné i zcela neobvyklé situace a úvahy budoucí a později novopečené „maminy“. ... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Rodina

Vydáno: , Jota
Originální název:

The Rough Guide to Pregnancy and Birth


více info...

Přidat komentář

poiu
07.01.2020

Milá a vtipně napsaná kniha, která mi byla užitečným průvodcem v těhotenství.... Škoda, že jsem na ni narazila až ve třetím trimestru. :-)

Pavlína79
23.07.2018 3 z 5

velmi čtivé, vtipné, nejen otrocký australský překlad, ale i poznámky jak je to v ČR


catpet
29.08.2017

Kniha je velice vtipná, četla jsem ji při obou těhotenstvích a nahlas se u toho smála :D. A řekla bych, že podruhé mi to přišlo ještě vtipnější :D. Asi čím víc po třicítce, tím víc se v tom vidíte :).

petula.pd
20.05.2013

Vtipná knížka pro nás matky po třicítce (a výše :-)) Autorka má úžasný smysl pro humor a velký dar udělat si legraci sama ze sebe.

Autorovy knížky

Kaz Cooke
australská, 1962
2006  84%Vzhůru do jináče

Kniha Vzhůru do jináče je v

Právě čtených2x
Přečtených30x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených3x
Knihotéce8x
Chystám se číst9x
Chci si koupit2x