Vzdorující královna

Vzdorující královna https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470255/bmid_vzdorujici-kralovna-lPp-470255.jpeg 4 732 115

Mount Trilogy série

< 2. díl >

Jsem jeho zábava. Jeho hračka. Splátka dluhu. Říkám si, že Mounta nenávidím, ale tělo mě zradí pokaždé, když vstoupí do místnosti. Jak ho můžu chtít, a současně se ho bát? Varovali mě, že mi poplete hlavu. Postaví můj mozek proti mému tělu. Ale nedošlo mi, že nastane totální zmatek. Mělo mě to napadnout. Pro Mounta neplatí žádná pravidla. Nevzdám se. Neprojevím slabost. Neustoupím a vyjdu z téhle dohody bez jizvy na srdci i na duši. Ale on má jiné plány…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Defiant Queen , 2017


více info...

Books_by_Dee
Books_by_Dee
20.02.2024 5 z 5

Přečti si něco od Meghan Marchové říkaly, a tak jsem udělala . a panebože Nemohla jsem přestat Dočteš první díl a kvůli cliffhanger potřebuješ hned další a vlastně hned ten další... Naprosto jsem příběhu propadla a zamilovala jsem se do bad boye Lachlana Mounta.

Příběh se odehrává v New Orleans, což je super změna scenérie pro mě, to rozhodně hodnotím pozitivně. Je to zase trochu něco jiného. Lachlan Mount je jméno se kterým nechceš mít nic společného. Když se však rozhodne, že mu Kiera, místní ředitelka palírny, bude patřit, tak se před ním nikam neschová. (No a ona vlastně ani nechtěla, že?) Propadla mu stejně tak jako já, takže se jí vůbec nedivím. Miluju v knihách tyhle dominantní týpky, co si myslí, že jim patří svět!

Mělo to dokonalý zápletky, drama – a ten sex! Panebože! 5 plamínků naprosto jasných. Za mě nejlepším dílem série je jednoznačně Vzdorující královna.

A když jsem dočetla tuhle sérii, nebyla jsem prostě schopná číst nic jiného než další její sérii, která lehce na tuhle navazuje. New Orleans je droga!

Ála1968
Ála1968
05.10.2023 5 z 5

Druhý díl byl stejně dobrý jako předchozí.Keira byla silná ženská a nic si nenechala líbit.Za mě to bylo úžasný


Dela90
Dela90
04.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Tohle byla jízda. Woow. Keira se snaží vzpouzet Mountovi, ale není ji to nic platné. On naopak nemyslí na nic jiného než na ni. Což mu značně komplikuje práci a i ostatní lidé si toho začínají všímat. Má svou pověst a hodlá si ji udržet. Jenže ona je vzdorující královna, které musí NE, CHCE dát to po čem nejvíce touží. .

Keira zjišťuje, že ho potřebuje a z jedné noci se z Mounta stane Lachlan.

Kniha je nabytá erotikou od začátku až do konce.
A závěrečný zvrat mě utvrdil v tom, že si třetí díl musím přečíst co nejdřív.

“Stejně jako narkoman, který touží po další dávce, i já chci při každém s*xu s ní zažít to co poprvé. V čem je ale rozdíl mezi Keirou a drogrami? S ní je to vždycky lepší.

TerapieKNIHOU
TerapieKNIHOU
02.10.2023 5 z 5

Druhý díl série vyprávějící příběh Kiery a Mounta začíná přesně tam, kde skončil. Opět jsou zde pohledy obou a z Mountova POV nahlédneme tentokrát i do jeho dětství, což cením. Přestává být taková velká neznámá. Podrobněji se nastiňují motivy chování a ne všechno je tak, jak se na první pohled zdá.

Kiera se snaží zpracovat zjištění, která vyšla na povrch a je pořád stejně svérázná a neovladatelná. Jediné, co ji však od začátku hází klacky pod nohy je její tělo, které Mountovi nedokáže odolat.

Mount si naopak pomalu, ale jistě uvědomuje, že Kiera by mohla být ta pravá a úplně neví, jak si se svými pocity poradit. Pro své okolí si pořad drží masku toho drsného bosse, ale před Kierou se tahle jeho maska začíná pomalu, ale jistě rozpadat a ukazuje jí i svou druhou stranu.

Závěr knihy je jako u předchozího dílu otevřený a nutí Vás sáhnout hned po dalším díle. Sérii určitě doporučuji, mně osobně styl psaní sedl a tyhle jednohubky si dost užívám

Senza Jenka
Senza Jenka
12.09.2023 1 z 5

O fous lepší, než jednička. Vztahy se posouvají a motivy možná nebudou až tak sobecky temné, jak se zdálo.

Iva095
Iva095
14.07.2023 5 z 5

O něco lepší než první díl a ten konec mě utvrdil v tom že díl číslo tři musím přečíst co nejdříve. Skvělá nenáročná kniha.

Silvisek
Silvisek
21.06.2023 5 z 5

Neuveritelne krasny pribeh. Je to hodne napinave. Takze opet za 2 dny preceteny. Jinak obcas mi to pripomina trochu 50 odstinu sedi. Akorat toto je dej z mafie. Tesim se na treti dil jak nevim co. Je mi jasny jak to dopadne, ale jsem zvedava jak to bude pokracovat

KnihomolkaKatka
KnihomolkaKatka
18.06.2023 5 z 5

Tak tohle má ještě větší tempo než jednička. Keira je tu odvážnější, provokativnější a dočkáme se i více kapitol z pohledu Mounta. Opět super. Erotické scény jsou tu ještě lepší, tak jako propracovanější. A ten konec? Opět pecka. A nyní už mě čeká pouze poslední díl a pak se vrhnu na ostatní autorčiny knihy, protože její psaní stojí za to. Tak neváhejte a přečtěte si to. Je to super kniha na relax.

P3_tis
P3_tis
23.04.2023 5 z 5

První dil mě příliš neuchvátil. A Mount mi lezl hrozně na nervy :-D Ale tohle byla jízda - dozvídáme se, proč je Mount takový jaký je a jak vybudoval své impérium.
No a ten konec? Ježíši, honem na další díl :-)

miruska1
miruska1
16.04.2023 5 z 5

Tento díl mi přišel ještě lepší, ale ten závěr - musím hned začít číst další díl :-D

eliska2126
eliska2126
08.04.2023 5 z 5

Ve Vzdorující královně pokračuje příběh Lachlana Mounta a Keiry Kilgoreové. Dostáváme se víc do hloubky a hodně se mi líbilo, že jsme dostali možnost nahlédnout do minulosti Mounta.
Prohlubuje se taky vztah mezi hlavními hrdiny a i jim samotným už to začíná docházet.

První díl konci jedním dost nečekaným zvratem a nějak jsem doufala, že to autorka trochu využije a v tomhle díle to nějak rozvine, což se bohužel nestalo. I tak tam, ale bylo hodně zajímavých zvratů, které mi to, dá se říct, vynahradily.

Jak už jsem psala u předchozího dílu, autorčin styl psaní je opravdu čtivý, příběh má spád a knihu máte přečtenou za chvíli.

Gabux
Gabux
06.02.2023 5 z 5

Druhý díl byl ještě větší kolotoč jak díl první. Skvěle napsáno, neustále se něco děje a vy máte pocit, že v té knize jste s hrdiny. Za mě rozhodně lepší jak díl první. Hlavní postavy jsem si naprosto zamilovala a Jizvu ještě víc.
Kniha se výborně čte a nedovolí se vám odtrhnout. Já jsem toho důkazem, když jsem četla do 5 ráno!

Konečně autorka erotických románů, co se dají číst a hlavní hrdinové spolu dokonce i KOMUNIKUJOU. Neuvěřitelný.

Eva_Skala99
Eva_Skala99
26.01.2023 5 z 5

Jedna z nejlepších sérií, co jsem zatím doposud četla. Je to úplně něco jiného než Mona Kasten nebo Lilly Lucas. Ale má to své kouzlo, je tam napětí, strach, láska, sex .. Všechno v jednom a přitom to do sebe krásně zapadá. Doporučuji!

Vaiolet
Vaiolet
05.01.2023 5 z 5

To co jsem psala u prvního dílu pasuje i na ten druhý. Opět se mi to hodně líbilo a přečetla jsem ji za pár hodin.
Havním hrdinům konečně trochu dochází, jak to mezi nimi skutečně je a Keira se konečně přestává chovat jako pitomá a naivní husa.
Trochu si ale myslím, že autorce řekli aby napsala 3 knihy a tak to prostě natahuje. Což mi ale zas tak úplně nevadí. Jsou tam sice pasáže úplně navíc a někdy trochu mimo, ale nepůsobí to rušivě.

Arsi007
Arsi007
02.01.2023 2 z 5

Tady budu stručná. Od prvního dílu se tento liší. A hodně. Vůbec mě to nebavilo.

Keira se chovala úplně příšerně Nevěřila Mountovi nos mezi očima. Na jednu stranu se to dá pochopit, ona je pro něj splátkou jejího dluhu. Nicméně její přílišná neústupnost a nepřiznání si, že v tom může být něco víc je trochu otravné. Naopak Lachlan se snaží jak může, ale kolikrát se chová jak ufňukánek.

Jednání obou postav nekoresponduje s prvním dílem a i erotické scény byly za mě na sílu.

Více na IG: @hanybooks

michaela5515
michaela5515
01.01.2023 5 z 5

Pokračování nezklamalo. Ze splacení dluhu se stalo něco víc a oba se toho děsí. Týden v Dublinu byl skvělý. Uvidíme co přinese závěr.

adela.hol
adela.hol
30.11.2022 5 z 5

(SPOILER) Druhý díl jsem zhltla se stejnou chutí jako první. Měl ten pravý náboj, který mě baví.

Nejdřív jsem si teda myslela, že zápletka s Brettem bude trvat o něco déle, ale na druhou stranu bylo logické, že za svůj návrat zaplatil, ještě při Mountově představě, že na Keiru sáhnul.
Dozvěděli jsme se víc o jeho minulosti a je pochopitelné, že s takovým dětstvím nemůže žít obyčejný život. Musím říct, že se mi jeho charakter líbí, i ta jeho slabost vůči Keiře a zároveň to, jak je k ní majetnický. Mají pro mě tu správnou chemii.
Byly tam i náznaky nějakého "gentlemanství", což oba trochu rozhazuje, protože si uvědomují, že to mezi nimi není už jen o splátce dluhu.

A opět otevřený konec, opravdu jsem zvědavá, co mě v tom poslední díle čeká a jak se jejich příběh uzavře.

Shanib
Shanib
30.09.2022 5 z 5

Skvělé pokračování, které navazuje svojí intenzitou a rychlým spádem událostí. Chemie mezi hlavními postavami funguje na jedničku a ač je děj jednodušší, tak to vůbec nevadí.

mimi55
mimi55
29.08.2022 5 z 5

První díl byl přece jen o malinko lepší.

Ladeline
Ladeline
25.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Tak jako první díl, přečteno jedním dechem. Z prvního jsem byla nadšená, ale tenhle byl ještě lepší. Už nejde jen o sex, z nenávisti se stává láska a drsňák, co je zvyklý mít vše pod kontrolou, taje a ukazuje, že má i srdce a není až tak černé. Scéna v baru, kdy jsou nejobávanějšímu muži ve městě udělovány rady, je roztomile úsměvná a při výletu do Dublinu si musí Lachlana zamilovat už naprosto každá, já mu propadla už dávno. :-)
V prvním díle bylo částí z pohledu Mounta méně, asi dobře, přidávalo to jeho postavě na tajemnosti, v druhém už toho bylo více, i průstřihy z jeho minulosti. Překvapila mě Magnolie, zajímají mě její úmysly.
Konec byl samozřejmě zase šílený, naštěstí mám celou trilogii, takže jsem nutně musela přečíst alespoň prvních pár stránek z třetího dílu ... no, asi 40 :-), abych se trochu uklidnila a dnes se těším na závěrečnou část. Získala jsem další oblíbenou autorku.