Dáma nikdy neprohrává

Dáma nikdy neprohrává https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274380/bmid_dama-nikdy-neprohrava-Fay-274380.jpg 4 170 27

Celii Sharpeové zbývají poslední dva měsíce, aby si našla manžela a splnila tak ultimátum své babičky. Vybere si proto tři vhodné mladé muže, a aby se mezi nimi mohla rozhodnout, dá jejich minulost prověřit detektivovi Jacksonu Pinterovi. Jeho vyšetřování uvede Celii do nebezpečí a přinese nový pohled na záhadnou smrt jejích rodičů. Jackson pak musí Celii zachránit nejen před ohrožením života, ale i před vybranými mladými ženichy, protože jediným mužem Celiina srdce se chce stát on sám!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

A Lady Never Surrenders , 2012


více info...

Přidat komentář

Kudík
29.10.2023 5 z 5

Kdo četl tuto sérii od začátku (jako výjimečně zrovna já :) ) nebyl překvapen, že se detektiv z Bow Street Jackson Pinter, dočkal konečně své výtečnice. Jak jsem při čtení vyrozuměla, ještě se s ním potkám v sérii "Škola dědiček", min. v posledním dílu, kde rozlouskne větší případ a já se vrátím v čase i dalšími hrdiny, a také se mihne v další sérii "Vévodovi muži" s vévodou z Lyonsu.
Lady Celie měla zajímavé nápadníky a na příběhy některých z nich se také těším. Pachatele jsem podezřívala správně, i když jsem si nebyla z počátku jistá, kdo z nich to provedl, ale díky vzpomínkám sourozenců Sharpeových se to přímo nabízelo. Přesto mě "totožnost" jednoho překvapila. Povedený díl a asi současně i nejakčnější, ale s nejhůře se chovající babičkou Hetty, protože zde byla občas silně za čarou. Kdo překousne, že část dílů si je celkem dost podobná a každý si nepřekvapivě najde vhodného partnera, ten si čtení užije jako já.

Ála1968
02.04.2023 4 z 5

Zase prostě nádhera.Asi nebylo takové překvapení pachatele vraždy, když nás na to autorka připravovala od prvního dílu,ale přesto to byl hlavně příběh nejmladší výtečnice.Každopádně moje oblíbené jsou první, druhý a tento díl.


Petra-1
20.07.2022 4 z 5

Bylo to moc hezké. Postavy sympatické a příběh klasická červená knihovna. Když jsem četla knihy v sérii za sebou, přišlo mi hodně věcí podobných.

petraj30
30.06.2022 5 z 5

Poslední díl jsem nesehnala a nijak mi to ani nevadí, protože bylo vše uzavřeno jak se patří. Tato série byla skvělá a tento díl jen třešnička na dortu. Je sice pravda, že jejich babička mi lezla krkem už v minulém díle a v tomto bych ji nejraději uškrtila, ale přece jen by bez ní celá série nebyla to pravé ořechové.
Jackson se mi líbil vždycky, na jeho příběh se vyplatilo čekat.
Nádherný konec. Ke všem dílům se s chutí vrátím.

kacenka6144
02.02.2022 4 z 5

I když má série ještě jeden díl, já bych ji v tomto okamžiku považovala za uzavřenou. Všech pět "výtečníků" našlo svoje místo na slunci a k tomu ještě navíc vhodný protějšek. Třešničkou na dortu může být vyšetření domnělé sebevraždy jejich rodičů. I když tady už to bylo podle mě trošku krkolomnější.

uminaa
28.11.2021 4 z 5

A je tu posledný člen rodiny Sharpovcov ;) a môj miláčik Pinter Rozuzlenie zápletky tiahnuca sa sériou bolo pre mňa naozaj prekvapivé. Celú sériu som si veľmi užila a nie je vylúčené, že sa k sérii vrátim.

katkaq
16.11.2021 4 z 5

Závěr série (poslední kniha už se k výtečníkům vrací jen oklikou) a záhadná smrt rodičů je objasněna. Duo Celie a Pintera větřím ve vzduchu už od druhého dílu a teď jsem se k nim dopracovala. U prvního dílu jsem babiččiny ultimáta chápala, ale zde jsem jakékoliv pochopení pro její machinace ztratila a ta dáma mi opravdu lezla na nervy. Čtivě napsané a za mě velmi povedená série.

Dellphi
19.05.2021 5 z 5

Tohle je prostě boží knížka, můžu se k ní opakovaně vracet a pokaždé mě to baví. Od začátku do konce je skvělá a já si její četbu užívám. Moc se mi líbí styl Sabriny Jeffries, je to úžasná spisovatelka a já doufám, že bude psát další tak dobré knihy. Za mě rozhodně doporučuji!

Maruš.D
31.03.2020 5 z 5

Nádherné zakončení Výtečníků z Halstead Hallu. Příběh měl spád, byl zajímavý a napínavý. Jackson si mě získal k přes své “ostré hrany”, ani mi nevadilo, jak se do sebe vždy uzavřel. Naopak jsem mu to věřila. Líbilo se mi, že konečně taky jako první vyznal lásku muž. Célia byla ok bych tak řekla, ne úplně oslnivá, ale nedrásala mi nervy. Což se nedá říci o babičce Hatty, která už v minulém díle byla na pěst. V tomto to jen vypilovala k dokonalosti. To její chování jsem horko těžko snášela. Ale bohužel věřím, že tak to opravdu v dřívější době mohlo fungovat.
Rozhřešení záhady kolem rodičů už byla jen třešnička na dortu... určitě stojí za přečtení všech 5 (6) dílů!

ariel platto
30.09.2019 5 z 5

Tak tohle bylo krásný...

Etule
24.08.2019 5 z 5

Skvělý závěr série. S každou předchozí knihou jsem se na tuhle těšila víc a víc, protože se mi Pinter zamlouval stále víc. :) V tomhle díle mě neuvěřitelně vytáčela babička, protože její manipulace byla už opravdu přehnané. Ale nakonec se vše vyřešilo a konečně jsme se dozvěděli (ačkoliv už jsem to tušila), kdo zabil jejich rodiče.
Jackson se mi k Celii neskutečně hodil. Takže za mě výborná oddechovka, která se četla sama. :-)

cukrovka
30.06.2019 5 z 5

Skvělé zakončení série. I poslední vnouče získalo partnera. I když tentokrát nebyla babička tou přející. Jsem ráda, že byla objasněna smrt jejich rodičů a to vcelku uvěřitelným způsobem. Jednoduchá a čtivá romantika.

Kamiliana
21.02.2019 3 z 5

Pro mě kniha zcela průměrná s dlouhou a komplikovanou zápletkou. Nemám důvod se k ní vracet.

Terisek99
12.12.2018 5 z 5

Úžasný konec. Konečně se vyjasnila smrt Celiiných rodičů. Škoda jen, že už je této série konec.

moudivlacek
09.10.2018 5 z 5

Je mi líto, že tato série končí, byla skvělá, užila jsem si každičký díl a každičký díl byl něčím krásný. Jacksona jsem si oblíbila již z minulých dílů a na maličkou střelkyni jsem se opravdu těšila. Ani jeden z nich nezklamal.
Vyřešení záhadného úmrtí rodičů mě trochu překvapilo, ale bylo reálné a to se mi líbilo.
Co dodat, jen doporučit celou sérii pro velké romantiky.

alzbeta4340
26.12.2017 5 z 5

Celé se mi to líbilo. Vyšetření vraždy rodičů bylo povedené - a pokud se to dá u historické romance říct - snad i uvěřitelné. Celie a Jackson se k sobě hezky hodili. Navíc jsem zjistila, že má oblíbená vedlejší postava vévoda z Lyonsu má svůj vlastní román "Po čem touží vévoda" v jiné sérii. To mě potěšilo.

karamelka57
12.11.2017 5 z 5

no tak kto by to bol povedal, ako nakoniec dopadne vyšetrovanie vraždy..... bolo mi to veľmi ľúto, až sa mi chcelo plakať pre aký dôvod prišlo 5 detí o rodičov a ako strašne to poznačilo ich životy.... vrah zrejme nemal ani zamak svedomia, ked s týmto pocitom dokázal žiť toľko rokov... :(

Celia a Jackson, milý párik :) som sa nasmiala... kdesi v komentároch som zahliadla, že Pinter v prvej časti tejto série bol iný človek ako v poslednej. Nemôžem s tým však súhlasiť, ako v prvej, tak aj v druhej tretej štvrtej a piatej to bol čestný správny trochu ufrflaný chlap, zdanlivo suchár... a od začiatku zamilovaný do Celie :)

Celá séria je fajn, prečítala som ju za týždeň, ešte mi ostáva posledná kniha o Virginiinom bratancovi, ale tú si asi nechám na vianoce, kedže je s vianočnou tématikou.... Len škoda tej bolesti 5 sirôt.. našťastie všetci pod babičkiným nátlakom našli lásku.

no a na záver mi ostáva už len dodať, že škoda, že takíto chlapi sa vyskytujú iba v ženských ľúbostných romanciach..... :)

NeradovaKatka
26.02.2017 5 z 5

Za mě rozhodne super čtení, takové příjemné odreagování :) zajímavá zápletka a vůbec mi nevadí, ze jsem začala od konce série, myslím,ze se pokusím sehnat i předchozí díly :)

miruska1
29.12.2016 5 z 5

mam veľmi rada tuto autorku a ako vždy nesklamala

janesy
25.08.2016 4 z 5

V tomhle díle mne babička zklamala na celé čáře i když na závěr ji autorka trochu vylepšila. Jackson to také docela pobabral, ale díky jeho původu se na druhou stranu není co divit. Závěrečná série uvedla na pravou míru celou záhadu smrti rodičů "výtečníků" a tak může být čtenář spokojen-lehké letní čtení, aniž by čtenář musel "hloubat" co měl autor na mysli.