Vyšehradská zastavení

Vyšehradská zastavení https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 2 2 4

Stručný průvodce Národní kulturní památkou Vyšehrad s mapou. Procházka starobylým Vyšehradem od Táborské po Cihelnou bránu až ke kubistické zástavbě v podhradí. Základní informace o stavebních a uměleckých památkách, barevné fotografie, plánek.

Přidat komentář
kapr
kapr
25.07.2020 2 z 5

Stručný průvodce Národní kulturní památkou Vyšehrad s mapou dobře poslouží všem návštěvníkům Prahy znalým angličtiny. Brožurku považuji za vynikající, přesto si ji, s ohledem k jejímu rozsahu a zaměření, nesrovnatelným s jinými díly s podobnou tematikou troufám ohodnotit maximálně dvěma hvězdičkami. Chci, ale zdůraznit, že to její kvality naprosto nesnižuje.

kapr
kapr
25.07.2020 2 z 5

Stručný průvodce Národní kulturní památkou Vyšehrad s mapou dobře poslouží všem návštěvníkům Prahy znalým španělštiny. Brožurku považuji za vynikající, přesto si ji, s ohledem k jejímu rozsahu a zaměření, nesrovnatelným s jinými díly s podobnou tematikou troufám ohodnotit maximálně dvěma hvězdičkami. Chci, ale zdůraznit, že to její kvality naprosto nesnižuje.


kapr
kapr
25.07.2020 2 z 5

Stručný průvodce Národní kulturní památkou Vyšehrad s mapou dobře poslouží všem návštěvníkům Prahy znalým italštiny. Brožurku považuji za vynikající, přesto si ji, s ohledem k jejímu rozsahu a zaměření, nesrovnatelným s jinými díly s podobnou tematikou troufám ohodnotit maximálně dvěma hvězdičkami. Chci, ale zdůraznit, že to její kvality naprosto nesnižuje.

kapr
kapr
25.07.2020 2 z 5

Stručný průvodce Národní kulturní památkou Vyšehrad s mapou dobře poslouží jak pražanům, tak i všem českým a slovenským návštěvníkům Prahy. Brožurku považuji za vynikající, přesto si ji, s ohledem k jejímu rozsahu a zaměření, nesrovnatelným s jinými díly s podobnou tematikou troufám ohodnotit maximálně dvěma hvězdičkami. Chci, ale zdůraznit, že to její kvality naprosto nesnižuje.