Výroba vlastní kosmetiky

Výroba vlastní kosmetiky https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434758/bmid_vyroba-vlastni-kosmetiky-suj-434758.jpg 3 6 4

Hledáte alternativu ke kosmetickým výrobkům nabízeným v obchodech a chcete mít jasno ve složení přípravků, které vy a vaše děti běžně používáte? Toužíte si vytvořit svou individuální vůni, užívat si jemnosti vonných krémů, zklidňujících účinků bylinných koupelových solí a hýčkat svou pleť vlastními regeneračními oleji? Autorka vám přináší návod, jak o sebe pečovat přírodní cestou. V první části knihy získáte přehled o základních rostlinných surovinách – o rostlinných olejích a máslech, esenciálních olejích, hydrolátech a dalších látkách, které můžete při výrobě vlastní kosmetiky využít a jsou dostupné na našem trhu. Dozvíte se, jak se vyznat v kvalitě rostlinných surovin a vybrat si správné ingredience. V druhé části knihy najdete množství receptů na přípravky k péči o pleť, tělo a také o domácnost. Naučíte se, jak vše správně míchat, dávkovat a uchovat. A také jak domácí kosmetiku povýšit na exkluzivní péči. Pečujte o sebe i své děti pomocí přírodních surovin. Kvalitně, jednoduše a s radostí.... celý text

Přidat komentář

Paj-Inka
10.07.2022 5 z 5

Kniha obsahuje opravdu hodně teorie a je tak vhodná pro ty, kteří s domácí kosmetikou právě začínají a chtějí zjistit, jak funguje, místo pouhého slepého následování návodů. Autorka představuje nejpoužívanější suroviny i s vysvětlením, proč, jak a pro koho. Na konci je i pár fajn receptů, se kterými si na začátku v pohodě vystačíte.

konele
26.12.2020

Dostala jsem knihu jako dárek a už titulní stránka mě neoslovila. Knížka na mě působí chladně, neosobně. Moc teorie a málo praktického. Čekala bych více přírody a bylinek, které najdu na louce. Vše co budete na vlastní kosmetiku používat si musíte koupit. Jsem velmi zklamané a knihu - přestože to byl vánoční dárek prodám dál.


maminkoutek
24.06.2020

V knize najdete základní informace o lidské pleti a přírodní kosmetice. V druhé části jsou pak konkrétní recepty a návody na kosmetické výrobky, které si můžete doma snadno vytvořit.

Knižní střípky
07.04.2020 3 z 5

V posledních letech se čím dál tím více lidí přiklání k tomu, co nejvíce věci si vyrábět doma sami. V této publikaci z nakladatelství Grada se zaměříme na výrobu vlastní kosmetiky, což si myslím, že je pro většinu žen atraktivní téma.

Máte-li zájem rozšířit si své obzory i o toto odvětví, je tato kniha tím správným pomocníkem.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky

Štítky knihy

domácí kosmetika

Autorovy knížky

2020  67%Výroba vlastní kosmetiky

Kniha Výroba vlastní kosmetiky je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst12x
Chci si koupit2x