Vyřeš to jako Sherlock

Vyřeš to jako Sherlock https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390626/bmid_vyres-to-jako-sherlock-zG5-390626.jpg 3 11 3

Připadali jste si někdy jako Sherlock Holmes nebo vás bavilo si na něj hrát? Otestujte své dedukční schopnosti na geniálních hádankách. Prozkoumejte pětadvacet nových případů od autora Stewarta Rosse a ponořte se do tajemné atmosféry v domě na Baker Street číslo 221b. Získáte pocit, jako byste se vrátili na stránky knihy Artura Conana Doyla. S jednou výjimkou. Tentokrát máte šanci dokázat, že ten super detektiv jste vy. Každý případ vám poskytne všechny důkazy potřebné k vyřešení záhady a získání všech stop. Čekají na vás výzvy tajnými kódy počínaje a nutností zapojit logiku a kreativní myšlení konče. Až si budete jisti, že jste záhadu vyřešili, přejděte na konec knihy, kde se dozvíte, jak Holmes interpretoval fakta. Podařilo se mu rozlousknout čtyřiadvacet z pětadvaceti případů. Vyřešíte i ten pětadvacátý?... celý text

Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: , CPress
Originální název:

Solve It Like Sherlock , 2018


více info...

Přidat komentář

Artemis886
23.09.2023 4 z 5

Taková vyšší úroveň hádanek. Líbila se mi každá z nich, každá měl jiný příběh a způsob řešení. Doporučuji pro všechny, kdo mají rádi dobré případy. Některé jsou sice těžké, avšak v tom je i to kouzlo.

Broukodrak
29.11.2019 4 z 5

Šli mi jen první tři případy, pak jsem už spíše četla než luštila. Musíte si tam hodně domýšlet, abyste to vyřešili. Je to i pěkné na čtení, člověk v řešeních vidí co by příště mohl dělat lépe.
Tři a půl hvězdy.


retrivr
30.03.2019 5 z 5

Kniha mě bavila. Případy, které vyžadovaly jen pozornost a logické myšlení, jsem vyřešila. Pár případů s šiframi nebo odkazy na literaturu, dějepisné události jsem neměla šanci vyřešit pro neznalost.