Výprava do pravěku

Výprava do pravěku https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477940/bmid_vyprava-do-praveku-yDz-477940.jpg 4 5 3

Vítej, dobrodruhu, na výpravě do pravěku! Napadlo tě někdy, jak to u nás, v srdci Evropy, vypadalo v pravěku? Jaká tu žila zvířata a jaké tu rostly rostliny? Bylo Česko někdy u moře? Zkus to zjistit! Náš gamebook tě přenese o miliony let nazpátek a provede tě jednotlivými érami. Seznámíš se se slavnými badateli a převratnými objevy, které se zapsaly do dějin české paleontologie. Vydej se na úžasnou výpravu za poznáním, jak se ti povede, bude záviset jen na tvých rozhodnutích!... celý text

Přidat komentář

Usire
25.03.2024 5 z 5

Bylo by hezké, kdyby se takovýchto gamebooků vytvořilo více na různá témata. Nenásilná forma a celková podbízivost, může vést ke skvělým edukativním výsledkům. Téma samo o sobě moc lidí nepřitáhne, ale zde se setkáváme se skvěle zpracovanou publikací určenou pro mladší čtenáře, které kniha opravdu vtáhne do děje a sami najednou chtějí vědět více.

cziss
23.03.2023 5 z 5

Edukativní gamebook, kdy opravdu rozhodující je to edukativní. Je to v podstatě učebnice o tom, co všechno žilo na území ČR od pravěku po relativní současnost, celkem vtipně rozčleněná jako GB. Díky tomu, a pěkným ilustracím, si myslím, že to dokáže děti opravdu zaujmout. Je tedy jasné, že se zde nebojuje, nehází kostkou a o děj tu moc nejde. Výběr odkazů je zpravidla ve stylu "chceš vědět víc o...?", pak se je tu sem tam dotaz na náhodu a někdy dotaz na další postup. Co se Vám nejhoršího může stát je to, že se nedostanete k některým informacím.


Kirtans
20.12.2021 5 z 5

Zpátky do dětství, tehdy byly knížky kde si člověk vytvářel svůj vlastni příběh top. Ted je zase čteme s dětmi.

Štítky knihy

pravěk gamebooky

Autorovy další knížky

2016  93%Mezi Slovany
2021  88%Výprava do pravěku
2016  0%Strašilka z Přízračného ostrova

Kniha Výprava do pravěku je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce10x
Chystám se číst7x
Chci si koupit6x
dalších seznamech4x