Vyléčit nevyléčitelné

Vyléčit nevyléčitelné https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116662/bmid_vylecit-nevylecitelne-116662.jpg 4 39 8

Další besteseller ruského biochemika Michaila Tombaka volně navazuje na knihu Je možné žít 150 let? Po přečtení této knihy věnované matce autora Oktiabrinie Tombak - zasloužilé lékařce v Rusku, čtenář pochopí, že v mnohých životních situacích, by si člověk měl být sám lékařem a rádcem...

Přidat komentář

Allla9
05.02.2024 5 z 5

Chcete se dozvědět, jak vše ve v našem těle probíhá a funguje? Co je pro nás prospěšné a co naopak škodí? Tak právě pro vás je určená tato kniha. Mě mnohé objasnila a dovysvětlila.
-Aristoteles: Nic neničí organizmus tak, jako dlouhodobá fyzická nečinnost.

Booka
04.02.2024 odpad!

Inspirujici kniha! Jen bych vytkla graficky navrh obalky knihy, ten je zcela mimo.


ditul
16.08.2023 5 z 5

Knížka plná skvělých informací jak jít alternativní cestou.
*Příroda má ráda ty, kteří žijí v souladu s jejími zákony. Při narození je člověk poléván vodou, následně se nadechuje, vdechuje vzduch. Šimrá jej první sluneční paprsek a podpírá jej země. Umírající člověk se loučí se slunečním světlem, přestává dýchat, sestupuje pod zem. Proto je vždy mezi narozením a smrtí život, který je zcela závislý na slunci, vzduchu, vodě a zemi. Slunce nám dává životní energii, vzduch poskytuje našemu tělu kyslík, voda vyplňuje buňky našeho těla a země nás krmí. Takové jsou zákony přírody. Jsou neměnné a věcné.

MartinaO1
09.06.2020 5 z 5

Velice čtivě napsané, s "lidovým přístupem" a s uvěřitelnými i snadno praktikovatelnymi náměty.

Greenfingers
29.03.2020 2 z 5

K četbě této knihy mě vybídl její bombastický název slibující snad zázraky. Jediným zázrakem bylo, že jde toto dílko vůbec dočetl.
Tam, kde autor obecně mluví o významu stravy pro lidské zdraví, se naše názory v podstatě ztotožňují. Stará známá pravda: jezte hodně čerstvého ovoce a zeleniny, vyhýbejte se rafinovaným potravinám, přemíře cukru a tuku, apod., zní sice poněkud otrepaně, ale nedá se jí nic vytknout.
Horší už je to s praktickými recepty a návody, které se nabízí jako alternativa k odborné léčbě u lékaře. Jako typický příklad uvedu notoricky známou léčbu rakovinových nádorů pomocí pití šťávy z červené řepy. Kdyby bylo její působení tak účinné, proč se již dávno neaplikuje v masovém měřítku? Podobných "babských rad" je v knize spousta. Chybí mi zde odkazy na klasické klinické studie, které by potvrzovaly účinnost jednotlivých receptů a postupů. V této souvislosti vzpomenu známou Čínskou studii, která má punc důvěryhodnosti právě z tohoto důvodu.
Pokud ovšem někdo přestal věřit svým lékařům, mohl by v řadách středoškolského učitele vidět svou poslední záchranu.

Orechanda
13.11.2018

Knihu jsem teprve začala číst, je tam spousta rad a receptů na různé neduhy. Chci se zeptat, zda někdo z vás, kdo knihu četl, vyzkoušel tu citronovou kúru (myslím s tím počtem cca. 200 kusů citronů)?

mariva
11.07.2017 4 z 5

Knížka se nedá jen tak přečíst. Některé ze zde uvedených receptů určitě vyzkouším a z autorových rad se chci poučit.

Denika
16.07.2016 4 z 5

Za 99% svých nemocí si můžeme sami - špatnou stravou, nulovým pohybem, způsobem myšlením či celkovým přístupem ke svému tělu. Autor knihy uvádí stovky způsobů, jak se zbavit nejbanálnějších problémů, od rýmy, menstruačních bolestí či chudokrevnosti až po nemoc nejobávanější z obáváných - rakoviny. Vše je dobře popsáno a vysvětleno, kniha je přehledná a rozhodně člověka obohatí. Za svůj život a své zdraví si neseme zodpovědnost jen a jen my sami. :)

Štítky knihy

alternativní medicína samoléčba, autoterapie zdravý životní styl zdravá výživa

Autorovy další knížky

Michail Tombak
ruská, 1953
2011  81%Je možné žít 150 let?
2012  81%Vyléčit nevyléčitelné
2013  70%Cesta ke zdraví
2014  79%Jak žít dlouze a zdravě

Kniha Vyléčit nevyléčitelné je v

Právě čtených3x
Přečtených57x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených5x
Knihotéce40x
Chystám se číst29x
Chci si koupit10x