Vydrýsek - O čem zpívá řeka

Vydrýsek - O čem zpívá řeka https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56993/vydrysek-o-cem-zpiva-reka-56993.jpg 5 16 4

Přidat komentář

LunaL.
01.01.2023 4 z 5

Večerníček jsem milovala, i knihy o zvířatech. Tak mi ji jednou babička koupila. Bohužel jsem se do ní nikdy nedokázala začíst, stejně jako do knihy Méďové.. styl psaní pana Chaloupky mi nesedl. I tak jsem ráda, že knihu doma mám, ráda si ji prohlížím, má krásné fotografie. Vzpomínám u ní nejen na hezký Večerníček, ale hlavně na svoji babičku..
Mám Vydrýska o něco raději než medvědí kluky.. u vyder jsem chvíli pracovala, jsou to úžasná zvířata! Kniha i večerníček je skvělý způsob, jak seznámit děti s jejich životem

Hakate
07.09.2022 5 z 5

Knihy a večerníčky Václava Chaloupky jsem naprosto zbožňovala a patří mezi mé nejoblíbenější, krásné, nádherné , dojemné zvířecí příběhy doplněný krásnými fotografiemi.


ladyfromskye
10.03.2022 5 z 5

Vydrýsek, stejně jako ostatní zvířecí seriály Václava Chaloupky, patří k mým nejoblíbenějším večerníčkům. Ráda se k nim vracím a ráda se vracím i ke knižním předlohám. Tentokrát přišel na řadu Vydrýsek, malá roztomilá šelmička s heboučkým kožíškem.
Co si budeme, ten text asi děti, a obzvláště ty dnešní bažící po samé akci, úplně nezaujme. Ale zkoušet to my dospělí můžeme. Navrch dostaneme pěkný čtenářský zážitek bez případných rozpaků z toho, že čteme dětskou knížku.
No a ty nádherné fotografie, to je kapitola sama o sobě. Postupem času zjišťuji, že co jsem kdysi považovala za krásné fotky, mi dnes už tak skvělé nepřijde ani omylem. Ale tyhle... ty prostě nestárnou, i když už je jim 20 let.

medvídě
13.03.2012

Dobře zpracovaná knížka s krásnými fotografiemi.

Štítky knihy

vydry příběhy o zvířatech

Autoři knihy

Václav Chaloupek
česká, 1949
Jaroslav Vogeltanz
česká, 1956

Kniha Vydrýsek - O čem zpívá řeka je v

Přečtených25x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce18x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x