Vůně moci

Vůně moci https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400189/bmid_vune-moci-cEv-400189.jpg 3 3 2

Politický thriller z českého prostředí. Kniha „Vůně moci“ je politický thriller z českého prostředí poskytující drsný pohled pod pokličku vysoké politiky se všemi jejími bezohlednými mechanismy a zákonitostmi. Na pozadí hypotetické prezidentské volby rozehrává příběh, který odhaluje nečekané motivace, následky a vzájemná propojení, jejichž výslednicí je nakonec obvyklý mediální obraz prezentovaný veřejnosti. Obraz, který ale - stejně jako arktický ledovec - skryje většinu skutečných událostí pod povrchem.... celý text

Přidat komentář

Stromovous
10.05.2021 2 z 5

Souhlasím, příběh se četl docela dobře, ale byl strohý a podivně skákal v čase. Konec se mi nelíbil, čekal jsem asi nějaký zásah karmy. Cítím neuplnost, něco mi v příběhu chybí.
Nápad napsat něco podobného je dobrý, přečteno za odpoledne.

---Veronika---
03.03.2019 4 z 5

Z této knížky mám rozporuplné pocity. Ze začátku pro mě bylo těžké zvyknout si na autorův styl psaní, ale postupně jsem se do příběhu dostala.
První polovina kniha byla jen o seznámení se s postavami, ale teprve druhá půlka dostala rázný spád, který odhalil zkaženost, která probíhá na úrovni nejvyšší politiky.
Celkově se mi kniha líbila, jednu hvězdičku ale strhávám kvůli přeskakování v příběhu, občas je těžké určit, kdo příběh zrovna vypráví a o co se jedná.


Štítky knihy

politické thrillery

Autorovy další knížky

2019  67%Vůně moci
2014  0%Vídeňské vzpomínky

Kniha Vůně moci je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst8x
Chci si koupit5x