Všichni musí zemřít

Všichni musí zemřít https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46901/vsichni-musi-zemrit-46901.jpg 4 18 4

Detektivní román ze současnosti se odehrává v Praze. Dvě vraždy upoutají pozornost kriminalistů především díky brutálnímu násilí, které bylo na oběti použito. Hlavní hrdina, kriminalista Bohuslav, je nucen řešit velmi těžký případ. V pražském toku Vltavy postupně vyplavalo několik kusů rozřezaného mužského těla. Vlastně schází jen hlava, která by Bohuslavovi napověděla, kdo je obětí. Zároveň se nalezne sešit, jehož obsahem jsou velmi morbidní historky. Pomůže to odhalení? Současně s tímto případem vyšetřuje pražská kriminálka brutální vraždu slepého invalidy Hesse. Případ má na starosti kapitán Mazancová, Bohuslavova partnerka v osobním i profesionálním životě. Kriminalistka s překvapením zjišťuje, že oba případy spolu souvisejí. ... celý text

Přidat komentář

babystar
15.07.2023 4 z 5

Podle časové posloupnosti by to měla být druhá kniha série s kriminalisty Bohuslavem a Mazancovou, o tom, že tichá voda břehy mele a nic není takové, jak se na první pohled zdá.

rafan65
14.07.2023 4 z 5

Pěkná detektivka která má nečekané rozuzlení až na samotném konci. Major Bohuslav a kapitánka Mazancova' opět nezklamali jako v předchozích knihách. Tato svérázná dvojice mě hodně bavila a je škoda že autoři nepřidali další díly. Zkusím najít nějaké další knihy a uvidím jestli budou tak dobré.


Dejnau
02.07.2023 4 z 5

Česká detektivka překvapila. Jen mi bylo líto, že Mazancová nedodržela prosbu a nepostarala se..

ivoiro
25.08.2022 5 z 5

Opět jsem velice spokojený. Tato série společně s filmovou verzí mě baví.