Všechny barvy lásky

Všechny barvy lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46311/bmid_vsechny-barvy-lasky-Zus-46311.png 4 18 3

Bratři Ricky a Philip žijí odlišné životy. Rickyho jako úspěšného filmového herce provází úspěch a obdiv fanynek, ale na druhé straně bojuje se závislostí na alkoholu a drogách. Jen zásah jeho bratra ho přinutí podrobit se léčení. Uběhne patnáct let po Rickyho léčbě a vztahy mezi bratry se nelepší. Ricky se stará o bratrův sen - hotel Korunovační klenot a právě tam se dopátrá největšího tajemství bratrova navenek poklidného života.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Crown Jewel , 2002


více info...

Přidat komentář

laura
18.12.2019 3 z 5

Jako vážně? Tahle autorka zřejmě nebude patřit mezi mé oblíbené, ačkoli jsem v to zprvu doufala. Šíleně přehrávané, dialogy neuvěřitelné, jako by člověk sledoval nějakou nepovedenou divadelní frašku, kde jeden mluví přes druhého a jediné, co z toho chápete, je chaos.

Čím víc knih od této autorky čtu, tím víc si říkám, že se někde stala chyba. Vážně je tak opěvovaná? Čtu stejné knihy jako ti, kteří na ni pějí chválu? Mě nezbývá než zklamání. Příběhy jsou vykonstruované, zápletky šílené, citům se nedá věřit, postavy jsou ploché a chovají se iracionálně, děj přeskakuje z jedné situace na druhou tak krkolomně, že ho nestíhám sledovat... Zkrátka, tohle asi nebude můj šálek kávy.

Tři hvězdičky jen proto, že to bylo lepší než některé její předchozí knihy, které jsem četla. Ale jinak - už nikdy víc :)

modranka
14.10.2014 3 z 5

Ešte nikdy som nečítala knihu, v ktorej autor radikálne mení charaktery hlavných postáv. Pripadalo mi to, ako keby začiatok knihy napísal niekto iný a dokončil zas niekto iný. Zmiatlo ma to. Ak sa zmení charakter osoby smrťou blízkeho človeka, to je v poriadku, ale ak sa zmenia všetky postavy, je to divné. Za to som stiahla jednu hviezdičku.
Príbeh je zaujímavý - anotácia je postačujúca - romantický (nie erotický) - vhodný aj pre mladšie ročníky.
Je to príbeh z prostredia boháčov, kde nie je problém rozdávať len tak mihnutím oka tisíce, ba milióny dolárov, ako keby mali bezodné účty. To sa mi nezdalo veľmi reálne, lebo keby milionár takto narábal s peniazmi, dlho by milionárom nezostal... za to som stiahla druhú hviezdičku.


Lidka
07.08.2012 1 z 5

Červená knihovna v době počítačů a mobilních sítí, .... asi spíše pro ženy. Ale nechci brát radost z četby těm , kdo tento žánr mají rádi.
P.S. Tolik kávy jsem v knize ještě nikdy nevypila ... vypijeme kávu... uvaříme kávu... ještě si dáme kávu... Ale zase kolik uvaří autorka překvapení , co všechno se člověk může dozvědět, když mu zemře bratr, tak z toho se točí hlava, to je opravdu silná káva!

Autorovy další knížky

Fern Michaels (p)
americká, 1933
2009  72%Důvěrné tajnosti
2006  85%Vzdušné zámky
2011  71%Manželská hra
1999  73%Bílý plamen
1999  87%Cesta k bohatství

Kniha Všechny barvy lásky je v

Přečtených33x
Doporučených1x
Knihotéce34x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x