Všechny jeho touhy

Všechny jeho touhy https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172792/bmid_vsechny-jeho-touhy-fX5-172792.png 3 456 76

Všechno nebo nic série

1. díl >

Padesát odstínů šedi v bledě modrém. Jenom poněkud lépe napsaných:-) Katherina Hartová nemůže uvěřit svému štěstí: přijali ji do Knight Enterprises, jedné z nejslavnějších firem na světě! Po prvním setkání s Dominikem Knightem, ředitelem společnosti, kterého provází velmi skandální pověst, ale lehce znejistí – a vůbec to není kvůli práci. Dominikovi je dvaatřicet let, vlastním úsilím se stal miliardářem, má nezkrotné ambice a stejně nezkrotnou povahu. Kromě toho je neskutečně přitažlivý, a když chce, umí být i neodolatelně šarmantní. Kate ten muž připadá jako učiněný predátor. Ano, jiskří to mezi nimi přímo viditelně, ale ona bude opatrná. Vždycky ho přece může opustit, kdyby si začal klást nepřiměřené požadavky! Kate ovšem neví, že rozhodovat o podobě jejich vztahu jí vůbec nepřísluší. Dominic Knight v ní totiž nalezl nový objekt svého zájmu – a je zvyklý pokaždé získat vše, čeho se mu zachce.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Knight's Mistress , 2013


více info...

Přidat komentář

Ewe291
27.06.2023 1 z 5

Nie mne sa to nepaci. Knihu som ani nedocitala, co mi v tomto pripade ani nieje luto. Vobec mi nesadol styl pisania a ani jedna postava mozno az na Maxa ale inak nic, prosto nula ...... Mozno sa raz k serii vratim ale nateraz s nou koncim

Fidibus
22.06.2023

(SPOILER) Líbilo se mi to, ale bohužel je to natažené, do půlky je to navzájem přitahuje a oba neví... Pak ji vlastně zasvěcuje do sexu a je to popsané celkem zajímavě, pokaždé jiné. Konec je jasný, protože další díl... Plusem exotické prostředí, jinak nic převratného. Hezká obálka, evokující 50 odstínů, kterými se kniha inspirovala.


Jita160
04.12.2022 3 z 5

Erotický román kde je spousta sexu i orgasmů.
Nechutně bohatý a velmi dominantní Dominik který má zkušenosti na rozdávání. Zaměstná pro svoji firmu Katherinu specialistku na počítače. Ta je ovšem co se týče vztahu a hrátek v posteli velmi nezkušená.
Dopadne to jak je v těchto románech zvykem... vzplane mezi nimi žár, který se nedá uhasit.

dooky
10.07.2022 3 z 5

Další z pohádek, které jsou naprosto mimo realitu. Napodobenina 50 odstínů, ale s tím do toho člověk jde. Nepřekvapilo, nijak zvlášť nenadchlo, ale také úplně nezklamalo.

Ewiczka_areebah
24.04.2022 1 z 5

Naprosto prázdná kniha - postavy nerealistické, chování ještě více. Neřeším klišé: obyčejná holka a ultra bohatý, zkušený, krasavec. Hlavní "hrdinka" se dokáže zmítat v orgasmu po vteřině a to na ní nemusí ani sáhnout. Reakce občas naprosto stupidní...Děj o ničem. Za mě opravdu zlé a padesáti odstínům, ke kterým se anotace odkazuje to nesahá ani po kotníky...a že jsou i lépe napsané knihy.

anna7852
03.02.2022 5 z 5

To byla jizda,me tam tedy moc spojitosti s odstiny neprislo,maximalne ze Dominik je bohaty a ma sve potreby. Jinak pribeh je uplne jiny a skvele se cte.

ErčaV.
02.07.2021 4 z 5

Kniha je opravdu podrobná 50 odstínů šedi, jen je kratší. Dobře se četla, ale občas jsem musela kroutit hlavou nad postavami. Jednou byly jako normální lidi a jindy byly zase k nesnesení. Tak uvidíme v dalších dílech.

Maruš.D
14.05.2021 2 z 5

Do knihy jsem se nutila už více jak rok a teď se mi naskytl čas si ji přečíst. No a jsem docela zklamaná. Téma by mi nevadilo (i když 50 odstínů je za mne o 100% lépe napsané), ale styl psaní mi nevyhovoval a postavy byly tak nesnesitelné občas, že jsem přeskakovala věty a vůbec se u toho necítila provinile.
Chápu Katyin vzdor, ale nějak mi to nesedělo s tím jak se chovala. Kdyby to mělo být škádlení, než mu dovolí ji zcela ovládnout, tak ok, ale ono to tak neznělo. Dominik byl lepší, nicméně také trochu proměnlivý jako počasí. Celkově mě kniha moc nebavila a zbytek si snad přečtu jen ze zvědavosti.

LilluLong
11.05.2021 4 z 5

Som akosi zmätená z tejto prvej časti , keby knihu pretransformovali do grafu, videla by som graf ako pri srdcovej príhode .Davam šancu ďalším dielam a k tejto hodnotu 4*

JanaSustr
07.10.2020 5 z 5

Vůbec se mi to nechtělo číst diky hodnocení a dlouho jsem to odkládala , ale musím říct že tohle je daleko lepší než 50 odstinu. Tady je hlavní hrdina zabavny a není tak negativní,prostě není takovej morous jako v 50 odstínech a zas tak dominantní v prvním díle úplně není a hlavní hrdinka se nechová jak uplna trubka myslím Anastasii :-D ač knihy podobné 50 odstínů úplně nesnáším tak tady jsem se zacetla a vůbec nenudila. Takže první díl hodnotím velice pozitivně.

johana3160
10.06.2020 2 z 5

Nebudu zabihat do detailu ale:
Pribeh v podstate zadny, ale dejme tomu...
ponekud nesmyslny vyvoj postav...
Co se biologickych pochodu tyce tak to taky bylo ponekud pritazene za vlasy, ale pro cloveka, co nad tim nepremysli....
Celkove to ale nebylo uplne spatne, je to proste eroticky roman a clovek nemuze cekat intelektualni dialogy.

Myška43
04.04.2020 1 z 5

Nevadí mi pořád stejný scénář typu bohatý dominant a chudá holka, ale tahle kniha fakt ne. Začátek byl normální, ale potom, já nevím, jestli je to tím, jak autorka popisuje jejih vztah, prostě mi to nesedlo, tak jsem přeskakovala až na konec a samozřejmě to končí tak, abych pokračovala v dalším dílu a to opravdu nehodlám.

Adris
06.02.2020 odpad!

Tak to je nejhorší kniha, co jsem kdy viděla. Úplně neuvěřitelné postavy. Při druhé schůzce vezme šéf podřízenou do klubu, kde je porno live. Sleduje ji ve spánku, jak má erotický sny. Kdo by tohle dělal svému zaměstnanci, kterého viděl jednou v životě? A to nemluvím o těch dialozích. Tahle autorka ať nepíše. Už nikdy. (Mimochodem je to kopie 50 odstínů, ale tak primitivní a bez příběhu, že je to opravdu odpad odpadu).

munka
03.09.2019 2 z 5

Slabý dej, ktorý sa točí dokola. Na začiatku akcia, odhalenie miliónov a potom nuda. Záver však poskytol priestor na pokračovanie. A keďže som zvedavá, idem na druhý diel.

Lee7
04.06.2019 4 z 5

Zajímavě napsané a bavilo mě to, vtipu trochu, akcí s * dost.. Kdo má S. Johnson jako spisovatelku, takhle sada série ho bude bavit. I v moderním světe se vyskytuje její styl tvorby.. mě se líbila a rozhodně lepší než stíny..

lavazza
31.05.2019 3 z 5

Čítam, čítam, ale ze by ma to nejak uchvalito, to nie.... Za mňa 50tky rozhodne lepšie a úprimne, hlavna ženská predstaviteľka mi riadne liezla na nervy a oblubit som si túto postavu veru nemohla.... Príbeh fajn, určité totožné rysy s 50tkami sa dali odpustiť,... škoda, že príbeh nešiel po inej dejovej linke, ktorá by nebola až príliš totožná s odtienmi. V tomto prípade ma viac zaujala séria L. R. Jones..... Rovnaká téma, iný príbeh... Dielo C. C. Gibbs bohužiaľ považujem za slabý okopirovany pribeh =(

wendy944
14.02.2019 5 z 5

jo super dobra už se těšim nadalši

Zabka27
28.10.2018 3 z 5

Poutavě líčený vztah mezi dvěmi, jak jinak než krásnými a úspěšnými lidmi. Trochu předvídatelné, nicméně čtivé a nenudila jsem se, uvidíme co dal!

LadyHip
26.06.2018 5 z 5

Zase půjdu proti proudu :) Za mě super knížka. Nějaká ta moucha by se našla, ale jinak jsem nadšená. Chemie fungovala skvěle, mezi Dominikem a Kate to jiskřilo a mělo to svoje kouzlo. Rozhodně se vrhnu na další díl. Hned!

dee95
08.04.2018 3 z 5

Autorka je dáma v určitém věku a na její tvorbě je to znát. Kniha se čte hezky, ale postavy i příběh jsou dost naivní. A český překlad spíš uškodil než pomohl. Celkově se četlo příjmně, těším se na pokračování, ale znovu už po knize asi nesáhnu :)